ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ως πότε θα τους ταΐζουμε ;…Στα όρια τους τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων!

Loading…

0

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων…

Συμφωνα με επιβεβαιωμενες πληροφορίες ότι για την 28 Δεκεμβρίου 2017 διαμένουν σε 31 δομές διαχείρισης ΕΔ, 21.528 πρόσφυγες/λάθρο μετανάστες, με δυνατότητα φιλοξενίας 21.022 ατόμων (οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/λάθρο μετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς).

Επίσης οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ για τις 28 Δεκεμβρίου 2017 ανέλαβαν το έργο της παροχής 13.247 μερίδων φαγητού (από τις οποίες 1.385 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα ΕΔ), λαμβανομένου υπόψη ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις δομές φιλοξενίας έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους πρόσφυγες/λαθρομετανάστες.

Για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.

Στα όρια τους έχουν φτάσει πια τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ,που βλέπουν μια κατάσταση που δεν πάει πουθενά !

Οι φωνές που ακούγονται πια είναι ηχηρές και τα πράγματα πάνε να ξεφύγουν …Μέχρι ποτέ θα τους ταΐζουμε ακούς καθημερινά στα Hot -Spot

 Πηγή : veteranos.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ DIKTIOAGELIAS.gr

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…

Το Triklopodia.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.
Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @triklopodia