ΚΑΘΕΛΚΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ 4ΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΟΡΒΕΤΑΣ: ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ “ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ” (VID)

Κωστελέτος Κωνσταντίνος

Έγινε σήμερα η καθέλκυση και της 4ης (τουρκικής κατασκευής) κορβέτας κλάσης MILGEM με την ονομασία F514 TCG KINALIADA, παρουσία του Τούρκου Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η νέα κορβέτα προβλέπεται να ενταχθεί στην δύναμη του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού το 2019, για να ολοκληρώσει ένα τμήμα του οράματος για Τουρκική Ναυτική κυριαρχία σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο.

Εν τω μεταξύ, στο Ελληνικό “Γαλατικό χωριό”:

Ένα τμήμα της κοινής γνώμης συνεχίζει με αυτάρεσκο – αυτιστικό τρόπο, να σατιρίζει τις νέες κορβέτες ως “μούφα” stealth λες και οι Τούρκοι ισχυρίστηκαν ότι θα φτάσουν στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας, χωρίς να εντοπιστούν.

Κάποιοι υποβαθμίζουν την μαχητική ισχύς των κορβετών, χωρίς να βλέπουν το πλήθος ηλεκτρονικών και οπλικών συστημάτων τουρκικής έρευνας και ανάπτυξης, που αυτές ενσωματώνουν καθώς και την εμπειρία που αποκτάται από τα Τουρκικά Ναυπηγεία για μεγαλύτερα ναυπηγικά προγράμματα που περιλαμβάνουν φρεγάτες αεράμυνας περιοχής και αεροπλανοφόρο.

Άλλοι διοργανώνουν επίσημες τελετές καθέλκυσης βοηθητικών πλοιαρίων 24 μέτρων που (φυσιολογικά) θα περνούσαν απαρατήρητες σε χώρες με σοβαρό ναυπηγικό πρόγραμμα…

Και το ανατριχιαστικότερο όλων, είναι ότι ελάχιστοι τολμούν να πουν δημοσίως ότι ο ΑΥΤΟ – ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ της πατρίδας μας είναι Πολιτική Επιλογή και όχι απότοκος της οικονομικής δυσπραγίας.

Παραθέτουμε και το σχετικό video της καθέλκυσης της F514 TCG KINALIADA:

thinknews.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο triklopodia@hotmail.gr
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "triklopodia@hotmail.gr" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Next Post

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Triklopodia