ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

+ 18 H Koιλάδα Barada Koιλάδα του θανάτου για τους τρομοκράτες.Δεκάδες νεκροί….ΦΩΤΟ

ΔΙΕΘΝΗ. - 12 Ιαν 2017 - 11:31
Loading...

Oι φήμες που ήθελαν και τους τελευταίους τρομοκράτες να βγαίνουν από τα χωριά της Κοιλάδας Barada στη Δαμασκό δεν επιβεβαιώθηκαν. Σε κάθε περίπτωση 1200 ένοπλοι παρέδωσαν τα όπλα τους κι εντάχθηκαν στο καθεστώς αμνηστείας συμφιλίωσης τις 3 τελευταίες ημέρες.

 - Εικόνα1

 - Εικόνα2

 - Εικόνα3

 - Εικόνα4

 - Εικόνα5 Κι ενώ νέα συμφωνία ανακοινώθηκε χθές από τον περιφερειάρχη της περιοχής και όντως εκατοντάδες ένοπλοι εντάχθηκαν στο καθεστώς επανασυμφιλίωσης κυρίως ντόπιοι οι ξένοι της Αλ Νούσρα συνεχίζουν να υπεραμύνονται τις θέσεις τους.Με Αποτέλεσμα ήδη το βράδυ χθες ο στρατός με πυραύλους εδάφους εδάφους να πλήτει τα οχυρά τους. Ελικόπτερα,συριακά  μαχητικά και snipers συνέχισαν εντατικά τα χτυπήματα κατά των σκληροτράχηλων τζιχαντιστών της al Qaida. Σύμφωνα με πηγές της αυτοαποκαλούμενης αντιπολίτευσης χθες MIG πραγματοποίησαν 30 τουλάχιστον επιδρομές σε al Fijeh και Bassima  αλλά και πύραυλοι στόχευσαν τις θέσεις τους καθώς οι ένα υπόλοι τρομοκρατών απορρίπτει και τη νέα συμφωνία. Η επίθεση του συριακού στρατού συνεχίζεται για την ανακατάληψη του ζωτικής σημασίας τομέα για την υδροδότηση της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Fars 11.1.17 ο στρατός εισέβαλε στις γραμμές άμυνας της Fatah al-Sham της τ. Αλ Νούσρα σε Ein al-Fijeh και Basimeh από τα χωριά Deir Moqren και Kafr al-Zeit.Στη γραμμή του μετώπου πυροβολικό και πυραυλικές μονάδες επιτέθηκαν στις θέσεις της  Nusra σε  Ein al-Fijeh, Basimeh και σε άλλα χωριά της Wadi al-Bardi.Μαχητικά στόχευσαν κέντρα συγκέντρωσης της Fatah al-Sham και βάσεις των τρομοκρατών σε Harah al-Sabil στην Ein al-Khazrwh,σκοτώνοντας και τραυματίζοντας πολυάριθμους.

Η κοιλάδα Barada κοιλάδα του θανάτου για τους τζιχαντιστές.

dimpenews

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter