ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τι Αποκάλυψε ο David Wilcock για τον Πολιτισμό της Κούφιας Γης (video)

Loading…

0

Σε μία νέα του συνέντευξη, ο Ερευνητής και Συγγραφέας David Wilcock ανέφερε πως μία συμμαχία αρχαίων πολιτισμών ζούν μέσα στην Κούφια Γη, δηλαδή στο εσωτερικό του πλανήτη μας που δεν έχει πυρήνα αλλά ένα εσωτερικό ήλιο και αναπτυγμένες πολιτείες σύμφωνα με την θεωρία.

Σύμφωνα με τους υποστηρικτές αυτής της κοσμοθεωρίας, αυτοί οι αρχαίοι πολιτισμοί κατοικούν στην Κούφια Γη από την αρχαιότητα, και προετοιμάζονται να αποκαλύψουν την ύπαρξή τους στον δικό μας κόσμο και πολιτισμό.

Ο Wilcock υποστήριξε πως κατά την διάρκεια σχηματισμού των υδάτινων πλανητών στο Σύμπαν ( και σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από την NASA είναι αρκετοί), σχηματίστηκαν κούφιες εσοχές κάτω από την παχιά επιφάνεια των πλανητών με την δική τους ζωή που είναι ικανή να παράξει φυσικό φως.

Ο Ερευνητής ανέφερε επίσης πως βάση της έρευνας που έχει πραγματοποιήσει, φαίνεται πως αυτές οι κατοικημένες εσοχές χρησιμοποιούνται έτσι ώστε αυτοί οι ανεπτυγμένοι πολιτισμοί να ζουν μακρυά από όλα όσα συμβαίνουν στην δική μας πλευρά, την επιφάνεια δηλαδή του πλανήτη.

Επίσης πιστεύει πως κατά την μακρά διάρκεια της ιστορίας του πλανήτη μας, διάφοροι πολιτισμοί όπως εκείνος της Ατλαντίδας κατευθύνθηκαν προς την Κούφια Γη για να επιβιώσουν από τις χαωτικές καταστάσεις που δημιουργήθηκαν στην επιφάνεια και τελικά εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Κούφια Γη.

Η ύπαρξη υπογείων τούνελ αλλά και τα περάσματα που οδηγούν σε αυτά έχουν γίνει θέμα συζήτησης που διαρκεί αιώνες τώρα. Οι Αρχαίοι Πολιτισμοί ανά τον κόσμο μιλούσαν για τέτοιες εισόδους που οδηγούν σε άγνωστα Βασίλεια που βρίσκονται βαθία στα έγκατα του πλανήτη.

Αυτές οι καταγραφές είναι που βοηθούν όλους όσους πιστεύουν στην Κούφια Γη και την αμφιλεγόμενη ύπαρξή της, να πιστεύουν πως δεν πρόκειται απλά για μία τρελή θεωρία, μα για μία πραγματικότητα που δεν αποκαλύπτεται στον μέσο άνθρωπο για αρκετούς λόγους. Όμως αν ισχύει έστω και το 1% κάτι από όλα αυτά, τότε οι αναπτυγμένοι πολιτισμοί που κατοικούν στην Κούφια Γη θα εμφανίσουν κάποια στιγμή την μεγαλοπρέπειά τους στην Ανθρωπότητα.

ancient-code.com μέσω mindhack.gr

Δείτε και σχετικό video:

David Wilcock August 25 2017 – EARTH IS REHAB COLONY – Corey Goode 2017

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

David Wilcock August 13 2017 – The Hollow Earth Theory, Inner Earth Groups – Corey Goode 2017

diadrastika.com

ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ DIKTIOAGELIAS.gr

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…

Το Triklopodia.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.
Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @triklopodia