ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

To CERN ψάχνει για φαντάσματα και υπερφυσικά φαινόμενα.

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 3 Μαρ 2017 - 7:45
Loading...

Σύμφωνα με τον Brain Cox, ένα διάσημο Άγγλο φυσικό και καθηγητή της φυσικής και της αστρονομίας στο Πανεπιστήμιο του Mάντσεστερ,στο Σερν γίνονται πειράματα σχετικά με τα φαντάσματα και άλλα παραφυσικά φαινόμενα.

Αν υπήρχαν φαντάσματα,θα τα είχαμε ανακαλύψει,είπε.

Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων στο CERN έχει κατηγορηθεί με πολλές θεωρίες συνωμοσίας,επειδή πειραματίζεται με τη σωματιδιακή φυσική και τη κβαντική μηχανική.

Ο Βρετανός φυσικός είπε ακόμα ότι είναι αδύνατον να υπάρχει μετά θάνατον ζωή ή πνεύματα αφού οι υπεραγώγιμοι μαγνήτες και επιταχυντές που τρέχουν σωματίδια σε πολύ υψηλές ταχύτητες,μπορούν να κατανοήσουν όλα τα μυστήρια και τις ιδιότητες του σύμπαντος.

Το ενδιαφέρον είναι ότι, το CERN έχει εντοπίσει «πνεύματα» που καλούνται δαίμονες! Κρύβουν τη γνώση από τον κόσμο; Το CERN έχει αρνηθεί συνεχώς,ότι ψάχνει για πνεύματα ή δαίμονες,αλλά μόνο με τα παραφυσικά φαινόμενα,είτε πρόκειται για εκούσια ή τυχαία.

Χάρη στο LHC, οι επιστήμονες προσπαθούν να κατανοήσουν τη συμπεριφορά και την αλληλεπίδραση των στοιχειωδών σωματιδίων και πώς ο κόσμος αποτελείται από σωματίδια.  https://christiantruther.com/end-times/cern-and-the-lhc-have-secretly-been-searching-for-ghosts-and-the-paranormal/

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CHRISTIAN TRUTHER: corfiatiko.blogspot.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter