ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ειδικές αμερικανικές δυνάμεις αποβιβάστηκαν στη Λιβύη

ΔΙΕΘΝΗ. - 12 Αυγ 2017 - 12:11
Loading...

Το Sputnik στην τουρκική γλώσσα αναφέρει ότι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις αποβιβάσθηκαν στη Λιβύη σε μια προσπάθεια ελέγχου των λιβυκών πετρελαίων

Αμερικανικές ειδικές δυνάμεις για επεμβάσεις στην Αφρική (Africom) έχουν αποβιβασθεί στη Λιβύη, οι οποίες θα βοηθήσουν τις μονάδες του στρατού στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και κυρίως στην απομάκρυνση των ισλαμικών ομάδων από τα διυλιστήρια πετρελαίου, γράφει η εφημερίδα Ιζβέστια, όπως δημοσιεύει το Sputnik στην τουρκική.

Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι «Η Αμερική θέλει να ελέγξει το λιβυκό πετρέλαιο» και αναφέρει ότι εμπειρογνώμονες υποστηρίζουν ότι η τρομοκρατία είναι απλά μια δικαιολογία, ενώ στην πραγματικότητα, η Ουάσιγκτον προσπαθεί να ενισχύει τις θέσεις της  στις συγκρούσεις στη Λιβύη.

«Ένα μικρό μέρος των αμερικανικών δυνάμεων συνεχίζουν την ενίσχυση  του αγώνα κατά του Daesh και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων, οι οποίες έχουν επιστρέψει στη Λιβύη και προσπαθούν να δικτυωθούν με τοπικές δυνάμεις», ανέφερε  εκπρόσωπος της Africom στην εφημερίδα Ιζβέστια.

Θα εκπρόσωπος θα τονίσει « στηρίζουμε τις δυνάμεις της Λιβύης, ενεργώντας από κοινού με τους εταίρους μας από άλλες χώρες  μαζί με τις δυνάμεις  της Συμφωνίας του Εθνικού Μνημονίου για την υποστήριξη του αγώνα κατά του Daesh στη χώρα».
Προβλήματα στύσης ; Υπάρχει λύση … ΕΔΩ
Η Ιζβέστια αναφέρει ότι εκτός από τις αμερικανικές δυνάμεις βρίσκονται ειδικές δυνάμεις από τη Βρετανία, τη Γαλλία και την Ιταλία.

Η Africom ανακοίνωσε ότι προτίθεται να υποστηρίξει δυνάμεις μόνο της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφιλίωσης στην καταπολέμηση του Daesh. (tr.sputniknews.com)

echedoros-a.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter