ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Καλεντερίδης: Να μην αφήσουμε ορθάνοιχτη της πόρτα της Αλβανίας στην Τουρκία (βίντεο)

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ. - 21 Οκτ 2017 - 8:41
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΣτην τηλεόραση του ΑΝΤ1 μίλησε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Ο συγγραφέας και αρθρογράφος εξήγησε τις εύθραυστες ισορροπίες στα Βαλκάνια, στα όσα συμβαίνουν στα Αλβανία και τον ρόλο της Τουρκίας.

Σχολιάζει τις προκλήσεις από Άγκυρα και Τίρανα, αλλά και το “μαύρο χρήμα” που διακινεί ο ISIS ενώ χαρακτήρισε «επιβεβλημένη, καθυστερημένη και ανεπαρκή» την απόφαση της Κυβέρνησης για αναβάθμιση του στόλου των F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας, Όπως είπε για την εξασφάλισης της ασφάλειας της χώρας αλλά και για την ισορροπία δυνάμεων με την Τουρκία χρειάζονται να γίνουν και άλλα.

«Αυτό δεν έχει να κάνει με μια στρατοκρατική αντίληψη. Τον στρατό δεν τον έχουμε για να κάνουμε πόλεμο. Τον έχουμε για να κάνουμε πολιτική και να προστατεύουμε τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά. Ανέφερε επίσης ότι ο εκσυγχρονισμός των 123 F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας, ουσιαστικά θα εξασφαλίσει 123 καινούρια αεροσκάφη, τα οποία είναι πολύ κοντά στις επιχειρησιακές δυνατότητες του F-35, Τόνισε παράλληλα ότι «για αυτά τα θέματα πρέπει να υπάρχει εθνικό μέτωπο από τον πολιτικό κόσμο και όχι κλοτσοσκούφι όπως βλέπουμε τώρα». Δείτε το βίντεο:

tribune.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter