ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κρήτη: Το μεγάλο «γιατί» από τους συμμαθητές του Μιχάλη Λεμπιδάκη για την απαγωγή του

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. - 24 Αυγ 2017 - 20:43
Loading...

Ο Κρητικός επιχειρηματίας παραμένει στα χέρια των απαγωγέων του τους τελευταίους πέντε μήνεςΤο δράμα για την οικογένεια Λεμπιδάκη συνεχίζεται, καθώς ο Μιχάλης Λεμπιδάκης παραμένει στα χέρια των απαγωγέων του. Φίλοι και παλιοί συμμαθητές του δεν μπορούν να «χωνέψουν» τη μεγάλη αυτή περιπέτεια που βιώνει ο Κρητικός επιχειρηματίας. Μάλιστα έφτιαξαν ένα κολλάζ με φωτογραφίες των συμμαθητών από το Παγκρήτιο και ρωτούν «Γιατί»; Ενα γιατί που δεν μπορεί να απαντηθεί πια καθώς οι απαγωγείς έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, κάθε ανεκτό όριο ακόμη και γι αυτό που χαρακτηρίζουμε…εγκληματικότητα. Είναι φρίκη αυτό που συμβαίνει…

«Οι φίλοι και συμμαθητές, «τ’αδέλφια» του Μιχάλη που μεγαλώσαμε μαζί, …καρτερικά περιμένουμε , μαζί με την οικογένεια του και ολους τους φίλους του και μαζί με όσους τον γνωρίζουν και τον αγαπούν , αγωνιούμε , προσευχόμαστε , θυμώνουμε , αγανακτούμε …. Και ρωτάμε .. ΓΙΑΤΙ ; και ΠΟΤΕ …θα τελειώσει όλο αυτό …. Και μέχρι την ημέρα ..που θα βρεθούμε ξανά όλοι μαζί ..αυτή η εικόνα , γεμάτη αγάπη , όνειρα, αναμνήσεις που μοιραστήκαμε για 12 χρόνια..» γράφει μία από τις συμμαθητριες.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης παραμένει όμηρος από το τέλος Μαρτίου. Η Αστυνομία εκτιμά ότι τον έχουν ακόμη στην Κρήτη.

Οι απαγωγείς, πέντε μήνες μετά την 30η Μαρτίου, εξακολουθούν να πιστεύουν ακράδαντα ότι έχουν το πάνω χέρι στις συνομιλίες (τις οποίες «συνομιλίες» έχουν αναπτύξει), απειλούν, βρίζουν και απαιτούν. Σε αυτό το κομμάτι η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει ουσιαστική εμπλοκή.

Το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης χειρίζεται αποκλειστικά η οικογένεια, η οποία έχει διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση και σε όλους τους τόνους ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ύψος των λύτρων που ζητούν.

Πηγή: www.cretalive.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter