ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Μποντάρεφ δήλωσε ότι η εισβολή των ουκρανικών αεροσκαφών είναι μια προσπάθεια να σύρει τη Ρωσία στον πόλεμο.

ΔΙΕΘΝΗ. - 14 Νοέ 2017 - 9:26
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΕνα Ουκρανικό drone παραβίασε τα Ρωσικά σύνορα και αυτό είναι  μια προσπάθεια να παρασύρει την Ρωσία σε πόλεμο,δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής του Συμβουλίου Ομοσπονδίας για την άμυνα, Βίκτορ Bondarev.

 Ο επικεφαλής της επιτροπής άμυνας του Επιμελητηρίου Περιφερειών παραδέχθηκε ότι ο σκοπός της διείσδυσης UAV στο έδαφος της Ρωσίας ήταν η κατασκοπεία.

Φυσικά, ίσως, ο σκοπός διείσδυσης στο ρωσικό έδαφος ήταν πράγματι η κατασκοπεία.  Αυτή η εκδοχή, που βρίσκεται στην επιφάνεια, αναπτύσσεται τώρα, καθώς η μεγάλη ταχύτητα του αεροσκάφους μας επιτρέπει να συμπεράνουμε ότι τα σχέδια της ουκρανικής πλευράς δεν περιλάμβαναν την ταχεία ανίχνευσή μας.  Από την άλλη πλευρά, τα ρωσικά ραντάρ εξοπλισμένα με τους σταθμούς ραντάρ μας, είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για την υψηλή ευαισθησία τους.  Οι Ουκρανοί δεν θα μπορούσαν να μην καταλάβουν ότι θα το διορθώσουμε.  Επομένως, υπάρχει η πιθανότητα αυτό το drone να είναι μόνο δόλωμα. Τέτοιες μέθοδοι χρησιμοποιήθηκαν ευρέως από τους Αμερικανούς κατά τη διάρκεια του

Ψυχρού Πολέμου – είπε ο γερουσιαστής.
Ταυτόχρονα, ο Μποντάρεφ τόνισε ότι, υπό αυτές τις συνθήκες, είναι σημαντικό να «μην τσιμπάμε».
και να ανταποκριθούμε επαρκώς στις προκλήσεις.

Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι ουκρανικό drone εισέβαλε στον εναέριο χώρο της Ρωσίας. Το περιστατικό συνέβη το προηγούμενο βράδυ στην περιοχή Bryansk. Το Drone πέταξε με μεγάλη ταχύτητα και προσπάθησε να διασχίσει τα σύνορα απαρατήρητο.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας,  Oleksandr Turchynov, είπε ότι η Ουκρανία «πρέπει να ξέρει τι συμβαίνει στην Καμτσάτκα» και σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το «στρατηγικό drone».
https://topwar.ru/129532-bondarev-nazval-vtorzhenie-ukrainskogo-bespilotnika-popytkoy-vtyanut-rossiyu-v-voynu.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR :  corfiatiko.blogspot.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter