ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

O 3ος Παγκόσμιος πόλεμος θα εκπληρώσει τις μελλοντικές προφητείες.Θα κάτσει ο Ερντογάν στο θρόνο του Σατανά στην Πέργαμο;

ΚΛΟΙΟΣ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 13 Απρ 2017 - 7:15
Loading...

Ο Αντίχριστος μπορεί σύντομα να αποκαλυφθεί.

Μετά την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία,συνεδρίασαν οι αρχηγοί της Ρωσίας,του Ιράν και της Συρίας,για την Αμερικανική επιθετικότητα.Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε στο Sputnik News ότι τα χημικά που έπεσαν στη Συρία είναι εντελώς «ψεύτικη είδηση».
Την Κυριακή, το Reuters, επικαλούμενο ένα κοινό κέντρο διοίκησης που  φέρεται να περιλαμβάνει τις δυνάμεις της Ρωσίας, του Ιράν και του Άσαντ με τις  παραστρατιωτικές ομάδες.Η πρόσφατη πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον του αεροδρομίου της Συρίας ,Ash Sha’irat, είχε περάσει τις «κόκκινες γραμμές». Σύμφωνα με το μέσο μαζικής ενημέρωσης, οι σύμμαχοι θα απαντήσουν σε οποιαδήποτε νέα επίθεση.

«Εμείς δεν γνωρίζουμε γι ‘αυτό, δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε και δεν ξέρουμε πού το Reuters πήρε τις πληροφορίες και από ποιές ανώνυμες πηγές εμφανίστηκαν  πάλι,» δήλωσε  ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.

Κάποιος πιέζει για «ένα περιστατικό» στη Μέση Ανατολή, την πυριτιδαποθήκη που θα μπορούσε να φτάσει μέχρι την ανακοίνωση του 3ου Παγκοσμίου πολέμου.

Μαθαίνουμε σήμερα ότι ο Πρόεδρος Tραμπ φέρεται να πιέζετε για εισβολή στη Συρία.

Μια τέτοια εισβολή θα φέρει τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο και την εμφάνιση του Ισλαμιστή Μαχντί.

Η νέα ιστορία  στην εβραϊκή εφημερίδα  «Journal «ονομάζεται  «Πόσο πολύπλοκος είναι ο πόλεμος στη Συρία;Ο Τραμπ βοηθά το ISIS».

Η «πυριτιδαποθήκη» της Μέσης Ανατολής θα μπορούσε να δώσει το έναυσμα για ένα παγκόσμιο πόλεμο,με την Τουρκία και τη Συρία να έχουν προεξέχοντα  θέση στη βιβλική προφητεία.Το  Κρεμλίνο λέει ότι οι ΗΠΑ είναι «ένα βήμα από τον πόλεμο», καθώς ο Tραμπ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τη Συρία και πάλι.

Η ιστορία στην εβραϊκή Εφημερίδα, για το τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή αυτή τη στιγμή,  είναι τόσο απίστευτα μπερδεμένη και περίπλοκη, που έχουμε φτάσει σε ένα χρονικό  σημείο  όπου ένα «ατύχημα», ή μία «ψεύτικη είδηση» θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμιο πόλεμο.

Από τη μία πλευρά της σύγκρουσης, έχουμε το καθεστώς του Άσαντ, που υποστηρίζεται από το Ιράν, τη Ρωσία και τη Χεζμπολάχ. Πριν από μερικά χρόνια, ο Άσαντ ήταν σε μηχανική υποστήριξη. Τώρα, με τους ισχυρούς εταίρους του, έχει κάνει μια επιστροφή.

Από την άλλη πλευρά της σύγκρουσης είναι οι ανταρτικές ομάδες που  πολεμούν το καθεστώς Άσαντ.
O 3ος Παγκόσμιος πόλεμος θα εκπληρώσει τις μελλοντικές προφητείες.Θα κάτσει ο Ερντογάν στο θρόνο του Σατανά στην Πέργαμο; Ο Αντίχριστος μπορεί σύντομα να αποκαλυφθεί. - Εικόνα1

Η νέα ιστορία στο CBN ρωτά τι συμβαίνει τώρα στη Συρία,που εκπληρώνει την Βιβλική προφητεία.
Τα προφητεικά κεφάλαια του Ησαΐα (17ο) και Ιερεμία (49ο)εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μας,
Η Daily Mail γράφει με τίτλο «Προετοιμασία για πραγματικό πόλεμο: Η Ρωσία και το Ιράν Προειδοποιούν τον Tραμπ ότι θα προβούν σε αντίποινα,από στρατιωτική άποψη κατά των ΗΠΑ, αν ξεπεράσει την“Κόκκινη Γραμμή”και πάλι, με επιθέσεις κατά του Άσαντ στη Συρία» η οποία σαφώς υπενθύμισε  τα προφητικά κεφάλαια του Ιεζεκιήλ 38-39 και ο πόλεμος του Γωγ και Μαγώγ.

Η Δαμασκός είναι η αρχαιότερη συνεχώς κατοικημένη πόλη στον πλανήτη … και έτσι το γεγονός ότι θα καταστραφεί πλήρως ​​είναι κάτι το εξαιρετικό. «

«Ο Εβραίος προφήτης Ιεζεκιήλ έγραψε πριν από 2.500 χρόνια ότι στις“τελευταίες ημέρες”της ιστορίας, η Ρωσία και το Ιράν θα αποτελέσουν μια στρατιωτική συμμαχία για να επιτεθούν στο Ισραήλ, από το βορρά,»

Και πρόσθεσε: «Αυτές είναι ξαφνικές και δραματικές κινήσεις από τη Μόσχα και την Τεχεράνη … απλά τυχαία, ή [μήπως] έχουν προφητικές συνέπειες;»

Σύμφωνα με αυτή την ιστορία από το CBN και  στηνΑποκάλυψη 2:12, η ​​«Έδρα του Σατανά» στην Πέργαμο, βρίσκεται εκεί που είναι τώρα η Τουρκία.

Υπήρχε επίσης μια πολύ σκοτεινή πλευρά σε αυτή την περιοχή, που ζούσαν εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Μέσα από τη σφαγή των περίπου 2 εκατομμυρίων Αρμενίων χριστιανών, από την Οθωμανική Αυτοκρατορία κατά το έτος 1915, ο πόλεμος κατά του Χριστιανισμού που ασκεί και σήμερα.

Στο τέλος του πρώτου αιώνα, η Πέργαμος ήταν μια ακμάζουσα πόλη. Γιατί λοιπόν το βιβλίο της Αποκάλυψης την αποκαλεί το κατοικητήριο του Σατανά; Η απάντηση βρίσκεται στα ερείπια των Ναών της πόλης.

«Από τη μια πλευρά, ήταν μια πολύ όμορφη πόλη,» λέει ο Renner. «Αλλά από την άλλη πλευρά, ήταν ένα από τα Δείπνα-πόλεις σε ολόκληρη τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.»

Οι κάτοικοι της Περγάμου ήταν γνωστοί σαν οι φύλακες στο «Ναός της Ασίας». Η πόλη είχε τρεις Ναούς αφιερωμένους στη λατρεία του Ρωμαίου αυτοκράτορα, ένα άλλο για τη θεά Αθηνά, και το μεγάλο βωμό του Δία, βασιλιά των Ελλήνων θεών. Πολλοί μελετητές πιστεύουν ότι αυτός ο βωμός είναι ο «Θρόνος του Σατανά» και αναφέρεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης.

Σύμφωνα με την ιστορία από το Shoeb,το Πρωτοπαλίκαρο -δικτάτορας της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,  σχεδίασε την ανοικοδόμηση του «ναού του Δία» Αυτός που πιστεύεται ότι είναι ο «θρόνος του Σατανά», σύμφωνα με αυτή την ιστορία του  CBN. Δεδομένου ότι αυτή η ιστορία από τον Ιούλιο του 2016 αναφέρει το Fox News, η Τουρκία και ο Ερντογάν είναι «ο πραγματικός χαλίφης», ή έτσι θα ήθελα να πιστεύω. Ισχυρισμός ότι δεν υπάρχουν «όχι μέτριοι μουσουλμάνοι» ζητώντας παράλληλα την επιστροφή της παγκόσμιας μουσουλμανικής κοινωνίας να ξεπεράσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία, αυτό το Σεπτέμβριο του 2016,η ιστορία από το WND,οι  αξιώσεις της Τουρκίας θα είναι επίσης η πηγή του αντι-Χριστού, μια δυσοίωνη εξέλιξη στην Πρώην Οθωμανική Αυτοκρατορία που έσπασε την έκθεση.

Από το Shoeb.:
Ο Ερντογάν είναι ο σωτήρας του μουσουλμανικού κόσμου.
Το Χαλιφάτο θα προκύψει από την Τουρκία και ο Ερντογάν είναι η μετενσάρκωση του Μωάμεθ, Σαλαντίν ή Σουλτάνος.
O 3ος Παγκόσμιος πόλεμος θα εκπληρώσει τις μελλοντικές προφητείες.Θα κάτσει ο Ερντογάν στο θρόνο του Σατανά στην Πέργαμο; Ο Αντίχριστος μπορεί σύντομα να αποκαλυφθεί. - Εικόνα2
Το «τουρκικό μοντέλο» θαυμάζεται σήμερα σε όλα τα μουσουλμανικά έθνη. Εκατομμύρια στον μουσουλμανικό κόσμο ζητούν από τον Ερντογάν να οδηγήσει με το νεωτεριστικό λόγο του το ισλαμιστικό μοντέλο. Με το «τουρκικό μοντέλο», η Τουρκία και οι μουσουλμάνοι θα εξαπατήσουν τη Δύση.

Ο  Αντίχριστος λέγεται ότι αποκλείεται να έρεθι από την Πέργαμο.Τελικά οι Αιγύπτιοι, οι Λίβυοι, οι Τυνήσιοι, Αλγερινοί, Μαροκινοί, Μαυριτανοί, Σουδανοί, Σομαλοί, Σύριοι, Πακιστανοί, Αζέροι, Ουζμπέκοι, Τουρκμένοι θα είναι όλοι ενωμένοι στο μοντέλο ισλαμιστών της Τουρκίας με τη δέσμευση πίστης στη νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί, ο κάμεραμαν έχει βάλει μαζί μια εξαιρετική συλλογή των πρόσφατων φωτογραφιών από το χημικό κτύπημα.

Όπως ακούμε στο 2ο και 3ο βίντεο από το  πρώην μέλος του Κογκρέσου, Dennis Kucinich και νυν μέλος του Κογκρέσσου,Marco Rubio,δεν ξέρουν ποιός ήταν υπεύθυνος για την πρόσφατη χημική επίθεση.
Στο τελευταίο βίντεο εξετάζεται η θέση του χαλίφη για τον Ερντογάν.Θα ρίξουμε μια βαθύτερη ματιά αύριο στο ξεδίπλωμα «του πολέμου κατά του Χριστιανισμού»,


http://allnewspipeline.com/The_Burden_Of_Damascus_And_Isaiah_17.php

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : corfiatiko.blogspot.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter