εκτός από τσίπουρο θα βγάζεις και κανα “άλλο υλικό” τις δύσκολες μέρες, είναι άλλο θέμα…πχ τον καιρό του πολέμου Νο1 ανάγκη είναι το “οινόπνευμα/αλκοόλη” για λόγους υγειονομικούς-απολύμανσης.Και είναι πάντα σε έλλειψη.Αν δεν ξέρεις να το φτιάχνεις μόνος σου από διάφορα “σάκχαρα” μάλλον την “έβαψες”.Ξεκίνα λοιπόν απ’ την Ρακή…και καλόπιοτη…)
……………………………………
Βεβαιώσεις Αμπελοκαλλιεργητών για έκδοση άδειας απόσταξηςΤο Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων, ενόψει έναρξης της νέας αποστακτικής περιόδου για τη λειτουργία αμβίκων των μικρών αποσταγματοποιών (άρθρο 7Ε του ν. 2669/2001) ενημερώνει τους κατόχους αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων ότι:- Η αποστακτικής περιόδου από το Υπουργείο Οικονομικών ορίζεται από 20 Οκτωβρίου έως 19 Δεκεμβρίου 2014.
– Προκειμένου να εκδοθεί άδεια απόσταξης από το Τελωνείο Ιωαννίνων απαιτείται η προσκόμιση από τους αμπελοκαλλιεργητές βεβαίωσης από την αρμόδια Δνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου-ΠΕ Ιωαννίνων για την ιδιότητα του παραγωγού, τη θέση και την έκταση του αμπελιού, καθώς και της ποσότητας των πρώτων υλών που παρήχθησαν. Η σχετική βεβαίωση θα εκδίδεται μέχρι το πέρας της καταλυτικής ημερομηνίας (19 Δεκεμβρίου 2014) από το γραφείο 117 στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου – Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
– Για την έκδοση βεβαίωσης απαιτείτε προηγουμένως υποχρεωτικά από τους παραγωγούς η ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συγκομιδής για το έτος 2014 μέσω της ιστοσελίδας http://e-services.minagric.gr του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
– Οι αμπελουργοί των οποίων οι αμπελώνες ή οι κληματαριές τους καταλαμβάνουν έκταση μικρότερη του 1 στρέμματος και το παραγόμενο προϊόν δεν διατίθεται και ούτε πρόκειται να διατεθεί στο εμπόριο με οποιαδήποτε μορφή, απαλλάσσονται από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης συγκομιδής.
(Σχόλιο Γ.Α: εδώ δεν λέει όμως πόσο δύσκολη έχει κάνει την διαδικασία η ΕΕ για να καλλιεργήσεις αμπέλι.Πρέπει να σου δοθεί άδεια από την Πολιτεία για να το κάνεις – λες και είναι κανένα επικίνδυνο οπιούχο!! – και να πληρώσεις βεβαίως κι από πάνω!)
Στους παραγωγούς αυτούς η σχετική βεβαίωση εκδίδεται από τον οικείο Δήμο.
(τέλος τα “τυπικά”….πάμε στις “οικιακές πατέντες” τώρα)
…………………………………
Χειροποίητη σπιτική ρακή (από το blog http://ha-andart.blogspot.gr)
Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στην εικόνα, δεν είναι με γλυκάνισο όπως μπορείτε να διακρίνετε από το χρώμα στην φωτό, αυτό οφείλετε από τον σωλήνα που χρησιμοποίησα και θα σας εξηγήσω παρακάτω τον λόγο, ίσος είναι το μοναδικό λάθος στο τελικό αποτέλεσμα, παντός η γεύση είναι εξαιρετική και πιστέψτε με δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ρακές του εμπορίου.
εκτός από τσίπουρο θα βγάζεις και κανα “άλλο υλικό” τις δύσκολες μέρες, είναι άλλο θέμα…πχ τον καιρό του πολέμου Νο1 ανάγκη είναι το “οινόπνευμα/αλκοόλη” για λόγους υγειονομικούς-απολύμανσης.Και είναι πάντα σε έλλειψη.Αν δεν ξέρεις να το φτιάχνεις μόνος σου από διάφορα “σάκχαρα” μάλλον την “έβαψες”.Ξεκίνα λοιπόν απ’ την Ρακή…και καλόπιοτη…)
……………………………………
Βεβαιώσεις Αμπελοκαλλιεργητών για έκδοση άδειας απόσταξηςΤο Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων, ενόψει έναρξης της νέας αποστακτικής περιόδου για τη λειτουργία αμβίκων των μικρών αποσταγματοποιών (άρθρο 7Ε του ν. 2669/2001) ενημερώνει τους κατόχους αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων ότι:- Η αποστακτικής περιόδου από το Υπουργείο Οικονομικών ορίζεται από 20 Οκτωβρίου έως 19 Δεκεμβρίου 2014.
– Προκειμένου να εκδοθεί άδεια απόσταξης από το Τελωνείο Ιωαννίνων απαιτείται η προσκόμιση από τους αμπελοκαλλιεργητές βεβαίωσης από την αρμόδια Δνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου-ΠΕ Ιωαννίνων για την ιδιότητα του παραγωγού, τη θέση και την έκταση του αμπελιού, καθώς και της ποσότητας των πρώτων υλών που παρήχθησαν. Η σχετική βεβαίωση θα εκδίδεται μέχρι το πέρας της καταλυτικής ημερομηνίας (19 Δεκεμβρίου 2014) από το γραφείο 117 στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου – Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
– Για την έκδοση βεβαίωσης απαιτείτε προηγουμένως υποχρεωτικά από τους παραγωγούς η ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συγκομιδής για το έτος 2014 μέσω της ιστοσελίδας http://e-services.minagric.gr του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
– Οι αμπελουργοί των οποίων οι αμπελώνες ή οι κληματαριές τους καταλαμβάνουν έκταση μικρότερη του 1 στρέμματος και το παραγόμενο προϊόν δεν διατίθεται και ούτε πρόκειται να διατεθεί στο εμπόριο με οποιαδήποτε μορφή, απαλλάσσονται από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης συγκομιδής.
(Σχόλιο Γ.Α: εδώ δεν λέει όμως πόσο δύσκολη έχει κάνει την διαδικασία η ΕΕ για να καλλιεργήσεις αμπέλι.Πρέπει να σου δοθεί άδεια από την Πολιτεία για να το κάνεις – λες και είναι κανένα επικίνδυνο οπιούχο!! – και να πληρώσεις βεβαίως κι από πάνω!)
Στους παραγωγούς αυτούς η σχετική βεβαίωση εκδίδεται από τον οικείο Δήμο.
(τέλος τα “τυπικά”….πάμε στις “οικιακές πατέντες” τώρα)
…………………………………
Χειροποίητη σπιτική ρακή (από το blog http://ha-andart.blogspot.gr)
Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στην εικόνα, δεν είναι με γλυκάνισο όπως μπορείτε να διακρίνετε από το χρώμα στην φωτό, αυτό οφείλετε από τον σωλήνα που χρησιμοποίησα και θα σας εξηγήσω παρακάτω τον λόγο, ίσος είναι το μοναδικό λάθος στο τελικό αποτέλεσμα, παντός η γεύση είναι εξαιρετική και πιστέψτε με δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ρακές του εμπορίου.
εκτός από τσίπουρο θα βγάζεις και κανα “άλλο υλικό” τις δύσκολες μέρες, είναι άλλο θέμα…πχ τον καιρό του πολέμου Νο1 ανάγκη είναι το “οινόπνευμα/αλκοόλη” για λόγους υγειονομικούς-απολύμανσης.Και είναι πάντα σε έλλειψη.Αν δεν ξέρεις να το φτιάχνεις μόνος σου από διάφορα “σάκχαρα” μάλλον την “έβαψες”.Ξεκίνα λοιπόν απ’ την Ρακή…και καλόπιοτη…)
……………………………………
Βεβαιώσεις Αμπελοκαλλιεργητών για έκδοση άδειας απόσταξηςΤο Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων, ενόψει έναρξης της νέας αποστακτικής περιόδου για τη λειτουργία αμβίκων των μικρών αποσταγματοποιών (άρθρο 7Ε του ν. 2669/2001) ενημερώνει τους κατόχους αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων ότι:- Η αποστακτικής περιόδου από το Υπουργείο Οικονομικών ορίζεται από 20 Οκτωβρίου έως 19 Δεκεμβρίου 2014.
– Προκειμένου να εκδοθεί άδεια απόσταξης από το Τελωνείο Ιωαννίνων απαιτείται η προσκόμιση από τους αμπελοκαλλιεργητές βεβαίωσης από την αρμόδια Δνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου-ΠΕ Ιωαννίνων για την ιδιότητα του παραγωγού, τη θέση και την έκταση του αμπελιού, καθώς και της ποσότητας των πρώτων υλών που παρήχθησαν. Η σχετική βεβαίωση θα εκδίδεται μέχρι το πέρας της καταλυτικής ημερομηνίας (19 Δεκεμβρίου 2014) από το γραφείο 117 στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου – Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
– Για την έκδοση βεβαίωσης απαιτείτε προηγουμένως υποχρεωτικά από τους παραγωγούς η ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συγκομιδής για το έτος 2014 μέσω της ιστοσελίδας http://e-services.minagric.gr του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
– Οι αμπελουργοί των οποίων οι αμπελώνες ή οι κληματαριές τους καταλαμβάνουν έκταση μικρότερη του 1 στρέμματος και το παραγόμενο προϊόν δεν διατίθεται και ούτε πρόκειται να διατεθεί στο εμπόριο με οποιαδήποτε μορφή, απαλλάσσονται από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης συγκομιδής.
(Σχόλιο Γ.Α: εδώ δεν λέει όμως πόσο δύσκολη έχει κάνει την διαδικασία η ΕΕ για να καλλιεργήσεις αμπέλι.Πρέπει να σου δοθεί άδεια από την Πολιτεία για να το κάνεις – λες και είναι κανένα επικίνδυνο οπιούχο!! – και να πληρώσεις βεβαίως κι από πάνω!)
Στους παραγωγούς αυτούς η σχετική βεβαίωση εκδίδεται από τον οικείο Δήμο.
(τέλος τα “τυπικά”….πάμε στις “οικιακές πατέντες” τώρα)
…………………………………
Χειροποίητη σπιτική ρακή (από το blog http://ha-andart.blogspot.gr)
Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στην εικόνα, δεν είναι με γλυκάνισο όπως μπορείτε να διακρίνετε από το χρώμα στην φωτό, αυτό οφείλετε από τον σωλήνα που χρησιμοποίησα και θα σας εξηγήσω παρακάτω τον λόγο, ίσος είναι το μοναδικό λάθος στο τελικό αποτέλεσμα, παντός η γεύση είναι εξαιρετική και πιστέψτε με δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ρακές του εμπορίου.
εκτός από τσίπουρο θα βγάζεις και κανα “άλλο υλικό” τις δύσκολες μέρες, είναι άλλο θέμα…πχ τον καιρό του πολέμου Νο1 ανάγκη είναι το “οινόπνευμα/αλκοόλη” για λόγους υγειονομικούς-απολύμανσης.Και είναι πάντα σε έλλειψη.Αν δεν ξέρεις να το φτιάχνεις μόνος σου από διάφορα “σάκχαρα” μάλλον την “έβαψες”.Ξεκίνα λοιπόν απ’ την Ρακή…και καλόπιοτη…)
……………………………………
Βεβαιώσεις Αμπελοκαλλιεργητών για έκδοση άδειας απόσταξηςΤο Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων, ενόψει έναρξης της νέας αποστακτικής περιόδου για τη λειτουργία αμβίκων των μικρών αποσταγματοποιών (άρθρο 7Ε του ν. 2669/2001) ενημερώνει τους κατόχους αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων ότι:- Η αποστακτικής περιόδου από το Υπουργείο Οικονομικών ορίζεται από 20 Οκτωβρίου έως 19 Δεκεμβρίου 2014.
– Προκειμένου να εκδοθεί άδεια απόσταξης από το Τελωνείο Ιωαννίνων απαιτείται η προσκόμιση από τους αμπελοκαλλιεργητές βεβαίωσης από την αρμόδια Δνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου-ΠΕ Ιωαννίνων για την ιδιότητα του παραγωγού, τη θέση και την έκταση του αμπελιού, καθώς και της ποσότητας των πρώτων υλών που παρήχθησαν. Η σχετική βεβαίωση θα εκδίδεται μέχρι το πέρας της καταλυτικής ημερομηνίας (19 Δεκεμβρίου 2014) από το γραφείο 117 στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου – Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
– Για την έκδοση βεβαίωσης απαιτείτε προηγουμένως υποχρεωτικά από τους παραγωγούς η ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συγκομιδής για το έτος 2014 μέσω της ιστοσελίδας http://e-services.minagric.gr του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
– Οι αμπελουργοί των οποίων οι αμπελώνες ή οι κληματαριές τους καταλαμβάνουν έκταση μικρότερη του 1 στρέμματος και το παραγόμενο προϊόν δεν διατίθεται και ούτε πρόκειται να διατεθεί στο εμπόριο με οποιαδήποτε μορφή, απαλλάσσονται από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης συγκομιδής.
(Σχόλιο Γ.Α: εδώ δεν λέει όμως πόσο δύσκολη έχει κάνει την διαδικασία η ΕΕ για να καλλιεργήσεις αμπέλι.Πρέπει να σου δοθεί άδεια από την Πολιτεία για να το κάνεις – λες και είναι κανένα επικίνδυνο οπιούχο!! – και να πληρώσεις βεβαίως κι από πάνω!)
Στους παραγωγούς αυτούς η σχετική βεβαίωση εκδίδεται από τον οικείο Δήμο.
(τέλος τα “τυπικά”….πάμε στις “οικιακές πατέντες” τώρα)
…………………………………
Χειροποίητη σπιτική ρακή (από το blog http://ha-andart.blogspot.gr)
Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στην εικόνα, δεν είναι με γλυκάνισο όπως μπορείτε να διακρίνετε από το χρώμα στην φωτό, αυτό οφείλετε από τον σωλήνα που χρησιμοποίησα και θα σας εξηγήσω παρακάτω τον λόγο, ίσος είναι το μοναδικό λάθος στο τελικό αποτέλεσμα, παντός η γεύση είναι εξαιρετική και πιστέψτε με δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ρακές του εμπορίου.