ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ως πότε θ΄ αντέξουν οι ΕΔ το τεράστιο βάρος της “κοινωνικής προσφοράς” που έχουν “φορτωθεί”;

Loading…

0

Μέχρι πότε οι Ένοπλες Δυνάμεις θα αντέχουν να τα κάνουν όλα; Το ερώτημα επανέρχεται κάθε τόσο. Τελαυταία αφορμή για να τεθεί ξανά ήταν η απόφαση για τη διάθεση ενός,ίσως και δύο αν χρειαστεί αρματαγωγών για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών στη Μυτιλήνη.

Χρόνια τώρα, έχει γίνει καθεστώς. Οτιδήποτε κι αν πάει στραβά η λεγόμενη κρατική μηχανή στρέφεται στις ΕΔ για να βρει τη λύση. Προφανώς οι ΕΔ πρέπει να βοηθούν όπως μπορούν σε δύσκολες στιγμές. Αλλά εδώ που έχουμε φθάσει δεν βοηθούν απλά. Έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου τομείς ευθύνης του κράτους με τους οποίους ουδεμία σχέση έχουν…

Στο προσφυγικό-μεταναστευτικό δεν χρειάζεται να αναφερθούμε αναλυτικά. Αποδείχτηκε και χθες ότι όπου υπάρξει πρόβλημα η λύση αναζητείται στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας όλοι ζητούν τη βοήθεια των ΕΔ.

Κι αν δεχτούμε ότι όλα αυτά είναι έκτακτα αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στις ιστοσελίδες των Γενικών Επιτελείων για να διαπιστώσουμε ότι οι ΕΔ έχουν αναλάβει ολοκληρωτικά το έργο των αεροδιακομιδών και την ιατρική περίθαλψη όλων των κατοίκων του Αιγαίου.

Στις φωτογραφίες είναι μόνο οι τρεις πρώτες σελίδες από τις πιιο πρόσφατες ανακοινώσεις του ΓΕΣ! Θα διαπιστώσετε ότι η συντριπτική τους πλειοψηφία αναφέρεται σε αποστολές αεροδιακομιδής.

Ως πότε θ΄ αντέξουν οι ΕΔ το τεράστιο βάρος της “κοινωνικής προσφοράς” που έχουν “φορτωθεί”; - Εικόνα0

Ως πότε θ΄ αντέξουν οι ΕΔ το τεράστιο βάρος της “κοινωνικής προσφοράς” που έχουν “φορτωθεί”; - Εικόνα1

Ως πότε θ΄ αντέξουν οι ΕΔ το τεράστιο βάρος της “κοινωνικής προσφοράς” που έχουν “φορτωθεί”; - Εικόνα2

Ο πίνακας που ακολουθεί είναι οι αποστολές της ΠΑ εντός του 2016 .916 αεροδιακομιδές ,2.152 ώρες πτήσης!

Ως πότε θ΄ αντέξουν οι ΕΔ το τεράστιο βάρος της “κοινωνικής προσφοράς” που έχουν “φορτωθεί”; - Εικόνα3

Και τι μπορεί να γίνει θα πουν κάποιοι…Μπορεί το ΥΠΕΘΑ και τα Γενικά Επιτελεία να πουν όχι στα αιτήματα που δέχονται κάθε μέρα για βοήθεια; Φαντάζεται ο καθένας μας τι θα γράφονταν και τι θα λέγονταν αν υπουργός ή Αρχηγός έλεγε μια μέρα ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί έστω και σ΄ ένα αίτημα συνδρομής! Όμως κάποιος θα πρέπει να απαντήσει και  στο ερώτημα μέχρι πότε θα μπορούν οι ΕΔ να αντέξουν όλα όσα τους έχουμε φορτώσει.

militaire.gr

ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ DIKTIOAGELIAS.gr

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…

Το Triklopodia.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.
Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @triklopodia