ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι προφήτες έχουν προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό ότι «έρχεται μεγάλη αναταραχή» – εδώ είναι τα όνειρα και τα οράματα…

ΚΛΟΙΟΣ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 28 Ιούλ 2017 - 7:45
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blog…. του επερχόμενου μακελειού.

Όταν η γη αρχίζει να κινείται κάτω από τα πόδια σας, ετοιμαστείτε για ένα μεγάλο κούνημα! Ο «Μεγάλος Σεισμός» ετοιμάζεται να χτυπήσει το Λος Άντζελες, και η Δυτική Ακτή είναι «κλειδωμένη, φορτωμένη και έτοιμη να κυλήσει», σύμφωνα με τον Thomas Jordan, διευθυντή του Σεισμικού Κέντρου της Νότιας Καλιφόρνιας,  στο UCLA.

Στην Ιορδανία έκανε την ανακοίνωση, στο Εθνικό Συνέδριο Σεισμού στο Long Beach πέρυσι. Φυσικά, δεν είναι μυστικό ότι υπήρξαν προειδοποιήσεις από σεισμολόγους καθώς και από βιβλικούς προφήτες και αστυνομικούς, για πολλά χρόνια, από ένα μεγάλο σεισμό που έπληξε τη δυτική ακτή.

Στην πραγματικότητα, σε συνέντευξή του, στον Αμερικανό Παρατηρητήριο μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο Steve Quayle παρατήρησε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε «σχεδόν πανικό» για το ενδεχόμενο μαζικού σεισμού να εκδηλώνεται σύντομα στη Βόρεια Καλιφόρνια, με εκατομμύρια νεκρούς.
Αν συμβεί αυτό, προειδοποίησε ο Quayle, η σφαγή θα είναι μεγάλη, και κυβέρνηση ή όχι, θα είναι κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του. «Δεν θα έρθουν να σας βοηθήσουν.» Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη του Quayle με τον Αμερικανό Παρατηρητήριο στο βίντεο παρακάτω.
Οι προφήτες έχουν προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό ότι «έρχεται μεγάλη αναταραχή» - εδώ είναι τα όνειρα και τα οράματα του επερχόμενου μακελειού. - Εικόνα1
Μέσα από τα χρόνια, η Δυτική Ακτή έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα καυτό σημείο όχι μόνο για σεισμούς αλλά και για καταστροφικές καιρικές καταιγίδες. Καθώς οι πλημμύρες, οι πυρκαγιές και οι λάσπες συχνά μαστίζουν και τις πιο εύπορες γειτονιές, δεν έχει ξεφύγει από την ειδοποίηση των ποιμένων και των σύγχρονων προφητών ότι η κρίση θα μπορούσε να βυθίσει τις αμαρτωλές πόλεις.

Ο φόβος για το Μεγάλο χτύπημα του σεισμού ήταν ήδη διαδεδομένο στην Καλιφόρνια το 1937, όταν ο 17χρονος Joe Brandt ήταν στο νοσοκομείο και είχε για μια εβδομάδα, μακρά σειρά ονείρων, για τον πανικό και την καταστροφή που προκάλεσε ένας καταστροφικός σεισμός και το τσουνάμι που προκύπτει.
Ο έφηβος, νοσηλευόμενος από πτώση από το άλογό του, δήλωσε ότι στο πρώτο όνειρο βρήκε τον περίπατο στους δρόμους του Λος Άντζελες και αμέσως παρατήρησε μια ακινησία και μια παράξενη ησυχία από τον αέρα. Γνώριζε ότι δεν υπήρχε κίνηση, ούτε πτηνά ούτε ήχος. «Τότε ήξερα ότι κάτι θα συμβεί.»

«Δεν ήξερα ποιός χρόνος ήταν. Σίγουρα δεν ήταν το 1937. Είδα μια εφημερίδα στη γωνία με μια φωτογραφία του Προέδρου. Σίγουρα δεν ήταν ο κ. Ρούσβελτ. Ήταν μεγαλύτερα, βαρύτερα, μεγάλα αυτιά. Αν δεν ήταν το 1937, αναρωτήθηκα ποιο έτος ήταν … ».
Μετά τον σεισμό, όταν άρχισαν να έρχονται τα νερά από το τσουνάμι, ο Brandt είδε τους ραδιοτηλεοπτικούς χειριστές να χτυπήσουν τον συναγερμό για τους ανθρώπους,ώστε να φτάσουν στα ψηλά μέρη. Τους άκουσε να προειδοποιούν από τη μακρινή Ανατολή, που έλεγαν: «Αυτή είναι η Καλιφόρνια. Πήγαινε στα βουνά. Πηγαίνουμε στη θάλασσα. «

Το όραμα του Brandt επανεμφανίστηκε χρόνια αργότερα από τον αείμνηστο William Branham, έναν ευαγγελιστή γνωστό στις δεκαετίες του ’40 και του ’50 για εθνικές αναζωογονητικές και θεραπευτικές υπηρεσίες, που προσέλκυσαν χιλιάδες σε ολόκληρη τη χώρα. Η πρώτη αναφορά στην κρίση του σεισμού από τον Branham ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 1950, όταν προέβλεπε ότι «η αμαρτία έχει συσσωρευτεί τόσο ψηλά ώστε κάποια μέρα ο ωκεανός θα φτάσει στην έρημο».
Ο Μπράνχαμ προφήτευσε αργότερα σε μια συνάντηση της εκκλησίας της Καλιφόρνιας ότι το Λος Άντζελες και το Χόλιγουντ είναι καταδικασμένα για κρίση.
Οι προφήτες έχουν προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό ότι «έρχεται μεγάλη αναταραχή» - εδώ είναι τα όνειρα και τα οράματα του επερχόμενου μακελειού. - Εικόνα2
«Ω, πόλη που ισχυρίζεται ότι είναι η Πόλη των Αγγέλων, με τις εκλεκτές εκκλησίες και τα βουνά σας, την πόλη που έστειλε βρώμικα, βρώμικα πράγματα σε όλο τον κόσμο μέχρι να έρθουν ακόμη και οι ξένες χώρες για να πάρουν τη βρωμιά μας και να τα στείλουν – Μετανοήστε! «, Προειδοποίησε.
«Απλά θυμηθείτε ότι κάποια μέρα θα βρεθείτε στο βάθος αυτής της θάλασσας».

Ο Μπράνχαμ σημείωσε ότι η σταθερότητα της περιοχής από το Σαν Φρανσίσκο στο Σαν Ντιέγκο εξαρτάται από τη γραμμή σφάλματος του Σαν Αντρέα, μια μακρά ρωγμή μήκους 650 μιλίων κάτω από την Καλιφόρνια που φτάνει σχεδόν στα σύνορα με το Μεξικό. Υπογράμμισε μια επιστημονική εργασία που περιγράφει μια μεγάλη «κηρήθρα» των διαλυτών γραμμών σφάλματος κοντά στο San Andreas.

Όταν η εύθραυστη κηρήθρα σπάσει, ο προσεχτικός μαζικός σεισμός θα προκαλέσει μετακόκκους και προκύπτοντα τσουνάμι, πρόβλεψε ο Μπράνχαμ. «Θα στείλει τα ύδατα πίσω μέχρι τη θάλασσα του Salton.»
Οι προφήτες έχουν προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό ότι «έρχεται μεγάλη αναταραχή» - εδώ είναι τα όνειρα και τα οράματα του επερχόμενου μακελειού. - Εικόνα3
Ο πάστορας και ο ευαγγελιστής Δημήτρης Ντουμουντάμ κήρυξε επίσης ότι ο Θεός θα χρησιμοποιήσει μια μεγάλη αναταραχή για να κρίνει τις Η.Π.Α. και να ειδοποιήσει τον λαό του να επιστρέψει και να τον προσελκύσει. Ο Duduman μοιράστηκε μια προφητεία που προειδοποιεί ότι οι σεισμοί και η φωτιά θα καταστρέψουν τη γη.

«Θα κουνήσω τη γη από την ίδρυσή της», αποκάλυψε ο Κύριος. «Τα πάντα που βλέπετε γύρω σας δεν θα υπάρχουν πια. Θα καταστραφεί και θα καεί στη φωτιά. Αφυπνίστε τους ανθρώπους μου να είναι παθητικοί πλέον ».http://allnewspipeline.com/MT_Taylor_Massive_Earthquake_Coming.php

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP :  corfiatiko.blogspot.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter