ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πρώην Τούρκος υφυπουργός τη «λέει» στον Ερντογάν για τη Βυζαντινή Σημαία σε ελληνικό νησί

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. - 27 Αυγ 2017 - 22:10
Loading...

Ο κεμαλικός κεντροαριστερός πρώην υφυπουργός Υγείας της Τουρκίας (1993-1997), Αϊτούν Τσιράι (Aytun Çıray), σχολίασε ειρωνικά τη μεγάλη συγκέντρωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την τουρκική νίκη στη Μάχη του Μαντζικέρτ 1071, αναρτώντας μια φωτογραφία από ελληνική φρουρά σε νησί στο ανατολικό Αιγαίο, σε κάποιο από τα νησιά μας που οι Τούρκοι εθνικιστές ισχυρίζονται ότι η χώρα μας κατέλαβε στρατιωτικά μεταξύ των ετών 2004-2014, γράφοντας ότι την ώρα που ο Ερντογάν μιλούσε για τη νίκη στο Μαντζικέρτ, οι Έλληνες καταλαμβάνουν νησιά και υψώνουν σε αυτά τη Βυζαντινή σημαία.

Οι Τούρκοι δεξιοί και κεντροαριστεροί εθνικιστές διαδίδουν ότι η χώρα μας κατέλαβε 18 «τουρκικά νησιά» μεταξύ των ετών 2004 και 2014, τα οποία μάλιστα μάς τα παραχώρησε ο Ερντογάν.

Πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας, με την οποία η κεμαλική αντιπολίτευση προσπαθεί να πλήξει το πατριωτικό προφίλ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ωστόσο, την ίδια ώρα καλλιεργείται στην τουρκική κοινή γνώμη η ψευδέστατη πεποίθηση ότι η Ελλάδα κατέλαβε στρατιωτικά 18 τουρκικά νησιά και όλη αυτή η θεωρία είναι το προσάναμα για μελλοντικό πόλεμο στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με τελευταία εξέλιξη της ίδιας κεμαλικής θεωρίας συνωμοσίας, ο Ερντογάν υλοποιεί σχεδιασμό για αναβίωση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας .

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των 18 νησιών που οι Τούρκοι εθνικιστές διαμαρτύρονται ότι καταλάβαμε είναι και η Γαύδος νοτιοδυτικά της Κρήτης.

Δείτε και την ανάρτηση του Τούρκου πρώην Υφυπουργού:

Πρώην Τούρκος υφυπουργός τη «λέει» στον Ερντογάν για τη Βυζαντινή Σημαία σε ελληνικό νησί - Εικόνα0

tribune.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter