ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ Η… ΕΜΙΝΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

ΔΙΕΘΝΗ. - 12 Οκτ 2017 - 15:30
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η  μαντηλοφορούσα Εμινέ Ερντογάν στην πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Σερβία όπου τον συνόδευε, με δική της πρωτοβουλία επισκέφτηκε την περιοχή του Novi Pazar όπου κατοικούν σλαβόφωνοι μουσουλμάνοι διατρανώνοντας, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, την πρόθεση της να αναλάβει την ενεργό υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μουσουλμανικών και τουρκόφωνων μειονοτήτων

στα Βαλκάνια.

ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ Η… ΕΜΙΝΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! - Εικόνα1

Όπως αναφέρεται, αλλάζοντας αιφνιδιαστικά το πρόγραμμα της στην επίσημη επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας στο Βελιγράδι, πήγε σε επίσκεψη έκπληξη στην περιοχή του Sancak, στην σερβική επαρχία του Novi Pazar, που βρίσκεται μεταξύ Βοσνίας Σερβίας και Μαυροβουνίου και όπου κατοικούν μουσουλμάνοι σλαβόφωνοι για να εμψυχώσει το ηθικό των κατοίκων και να δηλώσει πως η Τουρκία είναι προστάτης τους.

ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ Η… ΕΜΙΝΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! - Εικόνα2

Η επίσκεψη αυτή δεν ήταν τυχαία, καθώς όπως αποκαλύπτουν τα τουρκικά ΜΜΕ η Εμινέ Ερντογάν προτίθεται να αναλάβει ενεργό ρόλο στο θέμα των μουσουλμανικών μειονοτήτων στα Βαλκάνια. Μάλιστα έχει ανοίξει και δική της σελίδα στο Twitter, όπου θα εκφράζει τις απόψεις της και θα προβάλει σχετικές ειδήσεις και βίντεο.

Έτσι δεν αποκλείεται αύριο να την δούμε και στην Δ. Θράκη με την σημαία της προστασίας των δικαιωμάτων της «τουρκικής» μειονότητας, τώρα που υπάρχει και η δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο τουρκική. Δεν μας έφτανε λοιπόν ο Ταιγίπ, τώρα θάχουμε και την …Εμινέ!

Φυσικά… ούτε λόγος για τις μειονότητες στην Τουρκία.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter