ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εισβολή Τούρκων και Αλβανών στην ελληνική αγορά κινήτων!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. - 19 Μαρ 2017 - 10:51
Loading...

Έχουν εκτοξευθεί οι αγορές ιδιαίτερα μετά το πραξικόπημα.

Σε χθεσινή μας δημοσίευμα, σας είχαμε ενημερώσει για την «επέλαση» των Αλβανών στην αγορά ακινήτων της Ελλάδας, όντας σχεδόν οι μόνοι που αγοράζουν με μεγάλη κιόλας ευκολία ακίνητα και διαμερίσματα.

Ωστόσο από ότι αποδεικνύεται δεν είναι μόνο αυτοί, αλλά και οι «καλοί μας γείτονες», οι Τούρκοι.

Μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες (από την 1/2/2017) και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, τα ακίνητα που έχουν αγοράσει Τούρκοι ανέρχονται σε 49, αριθμός ρεκόρ αν συνυπολογίσει κανείς το τεταμένο κλίμα μεταξύ των δύο χωρών.

Οι αγορές αυτές εντάσσονται στο πρόγραμμα «χρυσή βίζα», που επιτρέπει στους υποψήφιους Τούρκους…επενδυτές να αγοράζουν ακίνητα εκτός Τουρκίας, έχοντας φυσικά και τις απαραίτητες άδειες διαμονής. Δεν πρόκειται ωστόσο για ένα φαινόμενο που ξεκίνησε τώρα, αλλά από το περασμένο καλοκαίρι.

Τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν πως το «προφίλ» του Τούρκου αγοραστή ταιριάζει απόλυτα με τους «νεόπλουτους» της Τουρκίας του Ερντογάν, όντας ως επί το πλείστον ελεύθεροι επαγγελματίες, δηλαδή άνθρωποι της μεσαίας τάξης.

Ενδεικτικό είναι ότι επιλέγουν περιοχές (εκτός από κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίοι) πέριξ της πρωτεύουσας, στα λεγόμενα «ακριβά προάστια», όπως η Βάρκιζα και η Βουλιαγμένη.
el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter