• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ … ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ! Του Αντώνη Γρυπαίου

11 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Τη χρεοκοπία στην Ελλάδα προκάλεσε η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-Δικτατορία, διά των οργάνων αυτής.

Όργανα αυτής είναι η Σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση, (Ε.Ε.), που έκαναν αυτό το έγκλημα, για λόγους που μόνον αυτοί γνωρίζουν, και οι ντόπιοι πολιτικοί μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων.

Κράτος που δεν έχει δικό του νόμισμα είναι χαμένο από χέρι!!!

Χρειαζόμαστε Εθνικό νόμισμα. Εδώ και τώρα ρήξη με τους εκμεταλλευτές Σιωνιστές Δυτικούς, που μας έφεραν σ’ αυτά τα χάλια.

Το Ευρώ είναι νόμισμα της Σιωνιστικής λέσχης Bilderberg, των Κοσμοκρατόρων, και προορίζεται για τα ισχυρώς οικονομικά κράτη, όπως η Σιωνιστική Γερμανία.

Εδώ δυνατές χώρες, όπως Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, κατέρρευσαν!!!

Η Σιωνιστική Τρόϊκα (ΔΝΤ, ΕΚΤ, Ε.Ε.) αφού πρώτα μας χρεοκόπησε, μας επέβαλλε τη λιτότητα.

Οι μέθοδοι που μας χρεοκόπησαν είναι γνωστοί, όπως αποβιομηχάνιση, κλοπές, λογιστικά κόλπα, λαθρομετανάστευση, ξένα Supermarkets, κ.λ.π.

Η Πολιτική της λιτότητας έφερε τη συντριβή της οικονομίας, και την έλλειψη ρευστότητας.

Ως αποτέλεσμα της έλλειψης ρευστότητας είναι η αδυναμία πληρωμών των τοκοχρεολυσίων των δανείων προς τους Σιωνιστές γύπες δανειστές, δηλαδή αδυναμία στις υποχρεώσεις εξωτερικών πληρωμών.

Το Κράτος έχει χρήματα ΜΟΝΟ διά πληρωμή μισθών & συντάξεων!

Εν όψει αυτής της καταστάσεως, διά την διάσωση του πληθυσμού, προέχει Η ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ δηλαδή να σταματήσουμε να πληρώνουμε τοκοχρεωλύσια προς τους τοκογλύφους Σιωνιστές δανειστές αρπακτικά του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Εάν αντιδράσουν δια των όπλων (ΝΑΤΟ), τότε και εμείς να δράσουμε ανάλογα, συνάπτοντας άλλες συμμαχίες. Αλλιώς δεν γίνεται ή σύμμαχοι, ή σκλάβοι!!!

Να φυλάξουμε τα χρήματα για τη διάσωση του πληθυσμού. Να σώσουμε τον Ελληνισμό από ανθρωπιστική κρίση, πληρώνοντας μισθούς & συντάξεις. Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ δεν έχει ανάγκη.!!!

Οι Γύπες & Κοράκια τοκογλύφοι δανειστές της Σιωνιστικής Τρόϊκα, ούτως ή άλλως τα έχουν πάρει τα χρήματά τους πίσω παντοιοτρόπως.

Λόγω της έλλειψης ρευστότητας έχουμε συνεχείς υποβαθμίσεις της Ελληνικής Οικονομίας από τις Σιωνιστικές εταιρείες αξιολόγησης του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Οι εταιρείες αυτές είναι οι MOODY’S, FITCH, & STANDARD & POOR’S.

Στον εκβιασμό των Σιωνιστών κοράκων & αρπακτικών δανειστών, απαντάμε με εκβιασμό. ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! Προέχει η διάσωση των Ελλήνων.

Ολική ρήξη με τους οικονομικούς δολοφόνους εδώ και τώρα. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Να εκμεταλλευθούμε άμεσα τα Γεωπολιτικά, Γεωστρατηγικά, και Γεωενεργειακά πλεονεκτήματα της χώρας.

Πολεμικές βάσεις να γίνουν θέματα διαπραγμάτευσης, λόγω Γεωπολιτικής σπουδαιότητος της χώρας!!!

Να διαπραγματευτούμε με τις αντίπαλες δυνάμεις των Σιωνιστικών δυτικών δυνάμεων. Ούτως ή άλλως, «Χαϊρι και προκοπή» δεν είδαμε από τους Σιωνιστές Δυτικούς. Στον εκβιασμό των Δυτικών απαντάμε με εκβιασμό. ΟΧΙ στη πώληση της δημόσιας περιουσίας, για να τα πάρουν τζάμπα οι Κοσμοκράτορες Επικυρίαρχοι δανειστές.

ΟΧΙ στη δωρεάν παροχή του Ορυκτού μας πλούτου. Χρυσός –πετρέλαια-Φυσικό Αέριο, να γίνουν προϊόντα διαπραγμάτευσης σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις!

Εάν τα δώσουμε δώρο στο παμφάγο όν ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τι θα απομείνει για τα Ελληνόπουλα;;;

Η Αργεντινή προ ημερών κέρδισε στη διεθνή δικαιοσύνη να «κουρέψει» το χρέος της.

Ότι υπάρχει πλέον δεδικασμένο, ακόμη και σε Αγγλικό Δίκαιο, να το εκμεταλλευθούμε, εκτός εάν είμαστε όλοι οι Έλληνες «κότες» και μαριονέτες των Παντοκρατόρων δανειστών.

Όποιος μάχεται μέχρι το τέλος, ποτέ δεν χάνει. Χάνει όποιος πάει ζητιανεύοντας. Έτσι δείχνει αδυναμία.

Προτείνουμε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και η διεθνής δικαιοσύνη θα μας δικαιώσει, όπως δικαίωσε πολλές χώρες στο παρελθόν. ( Γερμανία 1953).

Οι έχοντες και κατέχοντες είναι οι Σιωνιστές γύπες και κοράκια δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Αυτοί μας έφεραν σε αυτή την άθλια και επικίνδυνη οικονομική κατάσταση, ΑΥΤΟΙ και πρέπει να πληρώσουν, φτάνει να σταματήσουμε να τους πληρώνουμε………..

Προ ημερών η Ελληνική Δικαιοσύνη αθώωσε τους πολιτικούς δολιοφθορείς της Ελληνικής Οικονομίας, μαριονέτες των δανειστών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Εάν τα ίδια μυαλά επικρατούν και στη πολιτική ηγεσία τότε, «πάμε χαμένοι»……………..Πάμε κατά διαβόλου………….

Δυστυχώς η εγκεφαλική πτώχευση στην Ελληνική Ακαδημαϊκή πνευματική ηγεσία εκδηλώνεται αυτές τις ημέρες σε όλο της το μεγαλείο, και σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια.

Αντώνης Ι. Γρυπαίος

Διεθνολόγος-Αρθρογράφος


Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Η ύβρις της γενιάς μας: Ο άνθρωπος θέλει να γίνει θεός – Αντιστροφή γήρανσης, το “ελιξήριο” της αθανασίας ή η τελική πτώση;»
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

«Η ύβρις της γενιάς μας: Ο άνθρωπος θέλει να γίνει θεός – Αντιστροφή γήρανσης, το “ελιξήριο” της αθανασίας ή η τελική πτώση;»

by admin
5 ώρες ago
Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ…ΑΝΤΙΔΩΡΑ
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ…ΑΝΤΙΔΩΡΑ

by admin
6 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Eδώ η Αμερική δεν θα σωθεί , το ψευτορωμαίικο περιμένετε να σωθεί;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Eδώ η Αμερική δεν θα σωθεί , το ψευτορωμαίικο περιμένετε να σωθεί;

by admin
10 ώρες ago
Εφιάλτης, o «Βασιλιάς είναι γυμνός»: Έρχεται το μεγαλύτερο κραχ στην Iστορία με -80% στον Nasdaq, «θάνατος» για Bitcoin
Slider

Εφιάλτης, o «Βασιλιάς είναι γυμνός»: Έρχεται το μεγαλύτερο κραχ στην Iστορία με -80% στον Nasdaq, «θάνατος» για Bitcoin

by admin
11 ώρες ago
Next Post
Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ “ΠΟΝΟΣ” ΤΟΥ ΣΗΦΗ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS

Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ “ΠΟΝΟΣ” ΤΟΥ ΣΗΦΗ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS

Συνεταιρισμό 70-30 προτείνει στις ΗΠΑ για πετρέλαιο και φ.α. ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος

Συνεταιρισμό 70-30 προτείνει στις ΗΠΑ για πετρέλαιο και φ.α. ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr