ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Όλα στην μητρική εταιρεία – Τι δηλώνουν από την Κρήτη

ΕΛΛΑΔΑ. - 12 Σεπ 2017 - 10:34
Loading...

Δήλωση για τα γεγονότα πίσω από την επιχειρούμενη κατάσχεση του καταστήματός του

στο Ρέθυμνο έδωσε στην δημοσιότητα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Όπως εξηγεί, το αμερικανικό fund αρνείται πεισματικά οποιαδήποτε πρόταση ρύθμισης της οφειλής του, έχοντας ως μοναδικό σκοπό την αρπαγή του καταστήματός του.

Όλα στην μητρική εταιρεία της παγκόσμιας κυβέρνησης. Ο πλούτος συγκεντρώνεται, προκειμένου να τον διαχειριστεί ένα κέντρο εξουσίας σε σοβιετικά πρότυπα.

Πρώτα προσέφεραν απλόχερα τα δάνεια με τους τόκους και τα πανωτόκια και τώρα αρπάζουν τα ενέχυρα!

Αναλυτικά στην δήλωσή του ο δανειολήπτης Αντώνης Πατερογιαννάκης αναφέρει:

Μετά τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στην πόλη μας αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους Ρεθεμνιώτες και Ρεθεμνιώτισσες που το τελευταίο διάστημα δείχνουν με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία την ευαισθησία τους και το πραγματικό τους ενδιαφέρον απέναντι στο πρόσωπό μου, την οικογένειά μου και τους εργαζόμενους της επιχείρησής μου και ειδικότερα στα μέλη του ΣΑΟΡ, που μου συμπαραστέκονται συνεχώς.

Σκοπός της παρούσας επιστολής μου είναι να ξεκαθαρίσω την κατάσταση και να προσπαθήσω να εξηγήσω σε όλους τους συμπολίτες μου πως έχουν τα πράγματα.

Η επιχείρησή μου λειτουργεί τα τελευταία 35 χρόνια στην αγορά του Ρεθύμνου, ξεκίνησε ως ένα μικρό ραφείο και έφτασε πριν την κρίση να είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά καταστήματα εμπορίας έτοιμων ενδυμάτων της Κρήτης.

Το 2006 στο πλαίσιο της Σύμβασης που υπέγραψα με την Εμπορική leasing, και με σκοπό να αποκτήσω ρευστότητα, της μεταβίβασα το ακίνητό μου επί της οδού Αρκαδίου αρ.296 έναντι 1.600.000,00 € και αυθημερόν συμφώνησα να της καταβάλω κάθε μήνα το ποσόν των 15.179,00 € !!! αφού το ύψος της Σύμβασης leasing ήταν 1.820.000,00€ ενώ στο τέλος της Σύμβασης αυτής, θα επανερχόταν το ακίνητό μου στην κυριότητά μου.

Για να λυθεί κάθε παρεξήγηση και προς αποφυγή παραπληροφόρησης πρέπει να διευκρινίσω ότι τα χρήματα που έλαβα τότε από την Εμπορική leasing, δεν τα «έφαγα» όπως τελευταία ορισμένοι κακόπιστοι διαδίδουν, αλλά αντιθέτως τα χρησιμοποίησα για την εκ θεμελίων ανακαίνιση του καταστήματός μου, αφού έχρηζε άμεσης παρέμβασης λόγω προβλημάτων στατικότητάς του και αφού άλλωστε προσδοκούσα ότι το κατάστημα αυτό θα «ερχόταν στα χέρια μου», για τον λόγο αυτό θέτω στη διάθεση οιουδήποτε τα τιμολόγια των εργασιών και των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν.

Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς η οικονομική κρίση επηρέασε και τη δική μου επιχείρηση, με αποτέλεσμα ο τζίρος της κάθε χρόνο να πέφτει και να αδυνατώ να ανταποκριθώ στην υπέρογκη μηνιαία καταβολή των 15.179 €.

Βλέποντας ότι η κρίση αυτή θα έχει βάθος, και έχοντας ως κύριο στόχο μου να διατηρήσω τις θέσεις εργασίας της επιχείρησής μου, και ενώ συγχρόνως η φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις μου αυξάνονταν, το 2014 ήρθα σε επαφή με την Hellas Capital Leasing, διάδοχο πλέον εταιρεία της Εμπορικής leasing, και ζήτησα την αναπροσαρμογή της μηνιαίας δόσης με ταυτόχρονη επιμήκυνση της διάρκειας της Σύμβασης, ώστε το ποσό που θα κατέβαλα να ανταποκρίνεται στις συνθήκες της αγοράς και η επιχείρηση μου να παραμείνει βιώσιμη.

Δυστυχώς το αμερικανικών συμφερόντων fund αντίθετα με ό,τι ορίζει ο Νόμος αρνείται πεισματικά ακόμα και σήμερα την οιαδήποτε πρόταση ρύθμισης της οφειλής μου, έχοντας ως μοναδικό σκοπό την αρπαγή του καταστήματός μου και τον οικονομικό μου αφανισμό, με τη βοήθεια βέβαια μεγάλης πασίγνωστης δικηγορικής – εισπρακτικής εταιρείας των Αθηνών και με σκοπό να πουλήσει ή να μισθώσει το ακίνητο σε παγκόσμιο εμπορικό κολοσσό.

Πρέπει να σημειώσω ότι μέχρι σήμερα έχω αποδεδειγμένα καταβάλλει στην εταιρεία αυτή περίπου 700.000 €, ενώ η μοναδική φορά που μου αντιπρότεινε κάτι δήθεν για να με βοηθήσει και να με στηρίξει ήταν η άμεση καταβολή ποσού 310.000 ευρώ ως προκαταβολή και έκτοτε η συνέχιση της καταβολής ποσού 17.500 € μηνιαίως!!!

Συνεπώς μου αντιπρότεινε κάτι αδύνατο και ανέφικτο ως πρόταση.

Είναι τουλάχιστον συγκινητική η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη που επιδεικνύεται καθημερινά από όλους τους συμπολίτες μου στο πρόσωπό μου και για τον λόγο αυτό τους οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Αντώνης Πατερογιαννάκης.
el.gr

Πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και πρόωρης εκσπερμάτωσης ; Υπάρχει λύση … ΕΔΩ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter