ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΙ super U.S. «ΠΑΣΑΛΟΙΜΑ» είναι Αυτό; Ποιος ΞΕΡΕΙ τι θα τους ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 11 Οκτ 2017 - 13:30
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΤΟ …ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, στήν α γ κ α λ ι ά του …ιμπεριαλιστή Τράμπ ! 

Με κάθε τρόπο διαφημίζουν οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές την επικείμενη επίσκεψη του – πρώην κνίτη-misterTsipra στην αμερικανική πρωτεύουσα…

ΤΙ super U.S. «ΠΑΣΑΛΟΙΜΑ» είναι Αυτό;  Ποιος ΞΕΡΕΙ τι θα τους ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ… - Εικόνα1

ΤΙ super U.S. «ΠΑΣΑΛΟΙΜΑ» είναι Αυτό;  Ποιος ΞΕΡΕΙ τι θα τους ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ… - Εικόνα2

Έτσι, μετά την ανακοίνωση ότι ο Τραμπ θα φιλοξενήσει τον –πρώην κνίτη, επαναλαμβάνουμε – προστατευόμενό του, καθώς και την – πρώην κνίτισσα – Περιστέρα του στην προεδρική κατοικία φιλοξενίας υψηλών προσώπων (President’s Guest House) που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Λευκό Οίκο (κάτι που δεν συνέβη με κανέναν άλλον Έλληνα κατοχικό πρωθυπουργό που επισκέφθηκε τις ΗΠΑ – ούτε καν με τον Jeffrey!), νέα ανακοίνωση εξέδωσε η αμερικανική πρεσβεία για τους «τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας που θα συζητήσουν οι δύο ηγέτες».

ΤΙ super U.S. «ΠΑΣΑΛΟΙΜΑ» είναι Αυτό;  Ποιος ΞΕΡΕΙ τι θα τους ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ… - Εικόνα3

Ιδού η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ θα υποδεχθεί τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο στις 17 Οκτωβρίου 2017. Ο Πρόεδρος Τραμπ και ο Πρωθυπουργός Τσίπρας θα συζητήσουν τρόπους για την ενίσχυση της συνεργασίας μας και θα καταδείξουν την κοινή δέσμευσή μας στις σταθερές δημοκρατικές αξίες που είναι τόσο σημαντικές για τη διασφάλιση της ειρήνης και της ευημερίας σε όλο τον κόσμο.

Ο Πρόεδρος και ο Πρωθυπουργός θα συζητήσουν ένα εύρος διμερών και περιφερειακών θεμάτων, περιλαμβανομένης της αμυντικής συνεργασίας, των οικονομικών επενδύσεων, της ενεργειακής ασφάλειας και των ισχυρών πολιτιστικών δεσμών που συνδέουν τους Αμερικανούς και τους Έλληνες».

ΤΙ super U.S. «ΠΑΣΑΛΟΙΜΑ» είναι Αυτό;  Ποιος ΞΕΡΕΙ τι θα τους ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ… - Εικόνα4

Εντάξει, το καταλάβαμε και το εμπεδώσαμε πως ο – πρώην κνίτης – mister Tsipras είναι ο άνθρωπός ΣΑΣ στην Ελλάδα! Έλεος, φτάνει!

(ΥΓ): Ζήλεια σου Μπουμπούκο!

hellasforce.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter