ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το… «όραμα» του Αντώνη Σαμαρά!

Loading…

0


Δια χειρός Αλιθέρση
Αυτό που συνέβη χθες το βράδυ στην πρωθυπουργική κατοικία στην Κηφισιά είναι πέρα και έξω από κάθε φαντασία. Ο Πρωθυπουργός, που ακόμη τελεί σε κατάσταση σύγχυσης και πανικού, ανέφερε
ότι παρουσιάστηκε ενώπιον του ο Θεός! «Δεν είμαι», είπε με τρεμάμενη φωνή, «απόλυτα σίγουρος, αν ήταν αυτοπροσώπως ο ίδιος ο Παντοκράτορας ή αν ήταν ένα σημαδιακό όνειρο!»

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, σύμφωνα με μαρτυρίες που πηγάζουν από το στενό φιλικό του περιβάλλον, συνεχώς σταυροκοπιέται και κάνει μετάνοιες. Που και που, όπως ειπώθηκε, κοιτάζει και προς τον ουρανό ικετεύοντας για τη σωτηρία του. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες, αν και έχουν περάσει αρκετές ώρες από αυτό το συγκλονιστικό γεγονός, ο φόβος και ο πανικός που τον κυρίευσαν δεν τον έχουν εγκαταλείψει ακόμα στο ελάχιστο.
Το –αδιευκρίνιστο– χαμόγελο που τον συνόδευε πάντα ήδη τον έχει εγκαταλείψει παντελώς.

Αντώνιε, για να γίνεις πρωθυπουργός, φέρεται ότι ειπώθηκε από το Θεό, είπες πολύ μεγάλα ψέματα, εξαπάτησες και εκβίασες έναν ολόκληρο λαό! Μην νομίζεις ότι δεν τα ξέρω! Έχω συλλέξει όλες τις προεκλογικές σου ομιλίες, τις μελετώ καρέ-καρέ και έχω καταγράψει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια!

Είπες ψέματα στο λαό σου, Αντώνιε, για να κλέψεις την ψήφο του, για να κλέψεις στη συνέχεια και τον ίδιο το λαό! Ξεπουλάς όσο-όσο την περιουσία του! Εσύ όμως τα δικά σου τα μαζεύεις και έχεις κάνει από ότι γνωρίζω, Αντώνιε, ένα πολύ γερό κομπόδεμα!

Αντώνιε, συνέχισε να του λέει ο Θεός, ευθύνεσαι για χιλιάδες αυτοκτονίες πολιτών!
Ευθύνεσαι για την ανεργία, την πείνα και τη δυστυχία, που εξαπλώθηκε από άκρου σε άκρο της πατρίδας σου!
Ευθύνεσαι για το ξεπούλημα της περιουσίας της, πουλάς μέχρι και το νερό, το δώρο του θεού!
Ευθύνεσαι, γιατί μετέτρεψες το αρχαίο δάσος στις Σκουριές στη Χαλκιδική σε κρανίου τόπο! Γιατί μετέτρεψες όλη τη χώρα σου σε κρανίου τόπο!
Ευθύνεσαι για την κλοπή των χρημάτων των συνταξιούχων! Για την εξαΰλωση των μισθών και των συντάξεων!
Ευθύνεσαι για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, που τους αφήνεις να κρυώνουν και να πεινούν!
Ευθύνεσαι γι αυτούς που δεν έχουν που την κεφαλήν κλίναι!
Ευθύνεσαι για τα ΜΑΤ, που ξαμόλησες, για να χτυπάνε και να τρομοκρατούν τον κόσμο, ακόμη και τα μικρά παιδιά, Αντώνιε!
Ευθύνεσαι για τα όνειρα του λαού που τα σμπαράλιασες!
Ευθύνεσαι για τον Γολγοθά και την καθημερινή σταύρωση αυτού του λαού!

Ευθύνεσαι, ευθύνεσαι, ευθύνεσαι… συνέχιζε να του λέει ο Θεός, πάντα με αυστηρό τόνο!
-Και μη νομίζεις Αντώνιε ότι ξεχνώ και τον Γεώργιο. Την ίδια τύχη με σένα θα έχει και αυτός!

Και ενώ ο Πρωθυπουργός άκουγε με το κεφάλι σκυμμένο όλα όσα του καταμαρτυρούσε ο Θεός, κάποια στιγμή με φωνή που μόλις έβγαινε από μέσα του ψέλλισε:
-Όλα Θεέ μου νόμιμα έγιναν. Υπάρχουν και οι ονομαστικές ψηφοφορίες μέσα στη Βουλή.
Μόλις άκουσε την παραπάνω φράση ο Θεός, όπως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός με μεγάλη δυσκολία περιέγραψε στην οικογενειακή και φιλική του ομήγυρη, κυριολεκτικά βγήκε εκτός Εαυτού!

-Δεν υπάρχει νόμιμη κλεψιά, νόμιμη ψευτιά, νόμιμη αδικία, νόμιμη ληστεία, νόμιμη εξαπάτηση, νόμιμη τρομοκρατία, νόμιμο ξεπούλημα ξένης περιουσίας άπιστε και πονηρέ Αντώνιε, του είπε με αυστηρό τόνο ο Θεός και συνέχισε, αδυνατώ ακόμη και εγώ, ο Θεός, να καταλάβω τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί που ψηφίζουν αυτό το «ναι σε όλα» στη Βουλή και τα… «νομιμοποιούν» όλα. Έχω και γι αυτούς ράμματα για τη γούνα τους!

-Εσείς, Θεέ, ό,τι πείτε. Εσείς ξέρετε, τόλμησε να πει με αδύναμη και τρεμάμενη φωνή ο Πρωθυπουργός. Εμείς πάντως εδώ κάνουμε ότι μας λέει η τρόικα και ο Μητσοτάκης! Να ξέρετε ότι για όλα αυτά συμφωνούν ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης. Εξ άλλου τα νομοσχέδια τα φέρνει στη Βουλή ο Στουρνάρας και δεν ξέρω ούτε εγώ, Θεέ μου, πού τα βρίσκει!

-Ο λαός, Αντώνιε, δεν ψήφισε καμιά τρόικα και κανέναν Στουρνάρα! Ξέρεις πάρα πολύ καλά, πονηρέ και υπόγειε Αντώνιε, ότι ο Στουρνάρας είναι ο λύκος! Ποιος ευθύνεται; Ο λύκος ή αυτός που βάζει το λύκο να… «φυλάει» τα πρόβατα;

-Να, Θεέ μου, σκεφτήκαμε, είπε πάλι με την ίδια αδύναμη φωνή και πάντα με σκυμμένο το κεφάλι, συντετριμμένος ο Πρωθυπουργός, πως, αν από όλους αυτούς που αποτελούν τον λαό πάρουμε τις περιουσίες τους και δεν τους αφήσουμε τίποτα, ούτε τροφή ούτε στέγη ούτε γιατρούς ούτε φάρμακα και, αν τους τρομοκρατήσουμε και λίγο, τότε θα αφοσιωθούν σε Σας, Κύριε! Και είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα επιλέξουν να έρθουν όσο γίνεται πιο γρήγορα κοντά σας, εγκαταλείποντας αυτόν το βάρβαρο και μάταιο κόσμο!

-Άπιστε, υποκριτή, ψεύτη, φιλόδοξε, άφρονα πλούσιε και συμφεροντολόγε, του απάντησε με αυστηρό τόνο ο Θεός! Αγνοείς συστηματικά τις εντολές του Θεού σου.

-Εγώ, Κύριε, είπε πάλι ο Αντώνιος, με τον ιδρώτα να ρέει στο πρόσωπό του, δεν κλέβω και ποτέ δεν λήστεψα κανέναν! Ό,τι κάνω το κάνω για τη σωτηρία της πατρίδας!

-Τολμάς να λες ψέματα Αντώνιε στον ίδιο το Θεό σου; Εσύ είσαι ο κλέφτης και ο ληστής, οι άλλοι είναι οι κλεπταποδόχοι!
Αγνοείς συστηματικά τις εντολές της Αγίας Τριάδας και εκτελείς τις εντολές της τρόικας των τοκογλύφων και των τραπεζιτών;
Να ξέρεις, Αντώνιε, ότι όλοι σας θα περάσετε από ειδικό επουράνιο δικαστήριο και μαύρη κόλαση σας περιμένει! Και από ότι είμαι, ως Θεός, σε θέση να ξέρω, κανένας σας δεν θα γλυτώσει και το επί της γης δικαστήριο και τις βαριές του ποινές! Όλοι σας, Αντώνιε, θα έχετε την τύχη του Τσοχατζόπουλου και των λοιπών κλεπτών και κλεπταποδόχων!

Ποιος είδε το Θεό του και δεν φοβήθηκε, Αντώνιε; Φωνή λαού οργή Θεού, είπε!

Τη στιγμή εκείνη ξύπνησε λουσμένος μέσα στον ιδρώτα και δεν υπήρχε κανείς μπροστά του!

Αν και έχουν περάσει αρκετές ώρες από το συμβάν, ο τρόμος δεν έφυγε από το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Οι πετσέτες που σκουπίζει τον κρύο ιδρώτα, που συνεχώς τον περιλούζει, διαδέχονται η μία την άλλη. Ένα διαρκές ρίγος διαπερνά όλο του το σώμα!
-Θα επανορθώσω, θα επανορθώσω, μετανοώ, μετανοώ, επαναλαμβάνει συνεχώς μονολογώντας! Όλη την τεράστια περιουσία μου θα τη μοιράσω στους φτωχούς, στους νηστικούς και στους άστεγους!

Οι στενοί συγγενείς και δυο τρεις φίλοι, που κλήθηκαν από τα χαράματα κατεπειγόντως στην οικία του, παραμένουν άφωνοι με ανοιχτό το στόμα!

Η οικονόμος του σπιτιού θυμιατίζει συνεχώς και επαναλαμβάνει το «ελέησον μας τους αμαρτωλούς δούλους σου, Κύριε!»

Μέσα σ’ αυτό το καθεστώς του φόβου, της σύγχυσης και του τρόμου που επικρατούσε στην πρωθυπουργική κατοικία ο Πρωθυπουργός, διπλωμένος στα δύο, με τη πετσέτα πάντα στο χέρι, -ένα αδύναμο ανθρωπάκι- κάλεσε τη γραμματέα του και της υπαγόρευσε την παρακάτω επιστολή προς τους άλλους δύο κυβερνητικούς συνεταίρους, στην τρόικα, στην Μέρκελ και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Ό,τι κλέψαμε από το λαό, ό,τι ξεπουλήσαμε από την κρατική περιουσία, ό,τι δώσαμε στους τραπεζίτες και στους άλλους των συναφών επαγγελμάτων επιστρέφονται άμεσα στους δικαιούχους, σ’ αυτούς που δουλεύουν μια ζωή, για να κερδίσουν τα ελάχιστα. Δεν φτάνει ότι τους τα κλέψαμε αλλά τους καταγγείλαμε κιόλας ότι αυτοί τα έφαγαν.
Μετανοώ»!
Φωνή λαού οργή θεού Αντώνιε!
Είναι γεγονός ότι οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες!

ΥΓ. *Από το περιβάλλον της πρωθυπουργικής κατοικίας έγινε γνωστό ότι κλήθηκε κατεπειγόντως από τη Μονή Βατοπεδίου ο ηγούμενος Εφραίμ, για να εξομολογήσει τον Πρωθυπουργό!
*Παρ’ όλη τη σύγχυση και τον πανικό που διακατέχει τον Α. Σαμαρά αρκετές ώρες μετά το… «όραμα», επαναλαμβάνει συνεχώς ότι η μόνη χάρη που ζήτησε από το Θεό είναι να παραμείνει εσαεί πρωθυπουργός! Δεν θα αντέξω να μην είμαι πρωθυπουργός, φέρεται να είπε!
*Ύστερα από αυτές τις εξελίξεις, τη μετάνοια του Πρωθυπουργού και τη στροφή των 180ο στην πολιτική του, η ΟΤΤΕ (Ομοσπονδία Τραπεζιτών και Τοκογλύφων Ελλάδας) καθώς και η ΟΜΕ (Ομοσπονδία Μαυραγοριτών Ελλάδας), ανακοίνωσαν από κοινού ότι, για δεύτερη φορά φέτος, οργανώνουν πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, για να εκφράσουν την έντονη αντίθεσή τους σ’ αυτή τη βεβιασμένη, όπως τη χαρακτήρισαν, αλλαγή πολιτικής του Πρωθυπουργού. Δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στους κυβερνητικούς βουλευτές και ότι φοβούνται ότι και αυτή τη φορά θα πουν «ναι σε όλα»!
Έκαναν δε γνωστό ότι θα δρομολογήσουν πούλμαν και από το τελευταίο χωριό της επικράτειας, ώστε να δώσουν τη δυνατότητα στα μέλη τους να παραστούν στην ειρηνική, όπως τη χαρακτήρισαν εκδήλωση, και να βροντοφωνάξουν ένα μεγάλο ΟΧΙ απέναντι στην μεγάλη αδικία που τους γίνεται!
Τέλος ανακοίνωσαν ότι κάλεσαν να παραστεί στην εκδήλωση και να ερμηνεύσει τραγούδια αντίστασης και διαμαρτυρίας το Γιώργο Νταλάρα! Από ότι έγινε γνωστό ο εν λόγω καλλιτέχνης δεν έχει δώσει ακόμη απάντηση στο παραπάνω αίτημα των Ομοσπονδιών.
*Η φήμη που διέρρευσε ότι στο μεγάλο αυτό συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι παραπάνω ομοσπονδίες κλήθηκε να απευθύνει χαιρετισμό και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Παναγόπουλος, χαρακτηρίστηκε υποβολιμαία και διαψεύστηκε κατηγορηματικά!
triklopodia.gr

ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ DIKTIOAGELIAS.gr

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…

Το Triklopodia.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.
Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @triklopodia