ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σαν βγαίνει ο Χότζας στο Τζαμί Ουρλιάζει …»Αλλάχ Αμάν μας πλάκωσαν τα F-16″! (Video message to Turkey )

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. - 20 Οκτ 2016 - 8:41
Loading...

Το Μήνυμα στον Ερντογάν που πιστεύει κακώς βέβαια ότι οι Ρωμιοί είναι όλοι σαν και μερικούς Αχαμνούς που έχουν το Κουμάντο στη Πολιτική το στέλνουν στον Σουλτάνο σαν απάντηση ,κάποιοι που δεν μετρούν με αριθμούς τα Τουρκικά στρατεύματα και τα άρματα, που βουλιάζουν στη λάσπη  πέρα από το Ποτάμι !

24-1024x563

Το μήνυμα αυτό το στέλνουν κάποιοι «βαρεμένοι» που δεν θα διστάσουν να πάρουν τα όπλα και να στείλουν την Τουρκιά από εκεί που ήρθε και ακόμη παραπέρα …Είναι αυτοί Ταγίπ που δεν φοβούνται να πεθάνουν ορθοί και όχι δούλοι και δεν καταλαβαίνουν ούτε αν χάσουν την βολή τους ,παρά  να γίνουν τα Γιουσουφάκια του Σουλτάνου !Σαν βγαίνει ο Χότζας στο Τζαμί Ουρλιάζει …»Αλλάχ Αμάν μας πλάκωσαν τα F-16″! (Video message to Turkey ) - Εικόνα1

Εμείς δεν σβήσαμε από το Χάρτη και δεν φοβηθήκαμε Ορδές και Ορδές Βαρβάρων ΤούρκοΑλβανέ και δεν πρόκειται βέβαια  να χαθούμε τώρα !

…Το Μήνυμα αυτό  θα το ακούσεις  μια μέρα να το διαλαλεί ο Χότζας χεσμένος στο φόβο του στο Τζαμί και να Ουρλιάζει  » Αλλάχ Αμάν-Αμάν…Μας πλάκωσαν τα Ρωμαίικα τα F-16″!


veteranos.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter