ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

(Video).Ορθοδοξία ή θάνατος στην Ρωσία.Οι Ιερείς στην πρώτη γραμμή άμυνας κατά των αιρετικών.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 22 Ιούν 2016 - 10:00

Μεγάλη ορθόδοξη συγκέντρωση στις 26 Ιούνιου,για να καμφθούν οι αντιδράσεις αντιχριστιανικών οργανώσεων και να ξεκινήσει η ανέγερση ενός ακόμα ιερού ναού της Θεοτόκου στην Μόσχα!!!

Άλλος κόσμος εκεί στην Ρωσία,μην τους πειράξεις την πίστη,θα ξεσηκώθούν άπαντες από λαικούς μέχρι ιερωμένους.

Έτσι λοιπόν στις 26 Ιουνίου,θα γίνει μεγάλη συγκέντρωση ορθοδόξων,με σκοπό να τσακιστούν οι λίγοι αλλά θορυβώδεις,άθεοι του κομμουνιστικού κόμματος,ομοφυλόφιλοι και δήθεν προστάτες τν ανθρωπίνων δικαιωμάτων,οι οποίοι συντονίζονται από το αμερικανοκινούμενο πολιτικό κίνημα »Παρνασός» και αντιδρούν στην ανέγερση του ιερού ναού της Παναγίας του Καζάν,στο πάρκο Torfyanku,της Μόσχας.

Ήδη όλοι οι προηγούμενοι αντίχριστοι,προπηλάκισαν τον ιερέα του υπο ανέγερση ιερού ναού,πατήρ Oleg Shalimov,υπό την ανοχή του νομάρχη της περιοχής και της συμπαράστασης του κομμουνιστικού κόμματος.

Ο ιερέας π.Δημήτριος Σμιρνόφ,κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρόν,ενώ και η ορθόδοξη και πολύ δυναμική  νεολαία Ρωσίας,θα είναι εκεί.

Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε,την σύμπλευση κομμουνιστών με οργανώσεις που στηρίζονται από την αμερικανική πρεσβεία,με στόχο την ορθόδοξη χριστιανική πίστη.Στο βίντεο που ακολουθεί,ο π.Δημήτριος μας μεταφέρει την είδηση της συγκέντρωσης.Μπορεί να μην καταλαβαίνουμε την γλώσσα,αλλά η ψυχή μας νιώθει αυτά που πρέπει.


dioptra-news.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter