ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ: Τέλος στις ατομικές επιχειρήσεις, κολεκτίβες σε όλη την χώρα …Δικαίωση Λιακόπουλου για την Ατζέντα 2030

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 16 Μαρ 2017 - 8:30
Loading...

«Σπάμε τα δεσμά από τις κλιματικές αλλαγές, την ανισότητα και την βία».

Αυτό είναι το σύνθημα της παγκόσμιας δράσης «Break Free», η οποία είναι υπέρμαχος της Ατζέντας 2030.

Από την Κυριακή έως τις 31 Μαρτίου, οργανώσεις, κοινότητες, πρωτοβουλίες και χιλιάδες άνθρωποι από όλον τον κόσμο θα πραγματοποιήσουν ειρηνικές δράσεις δήθεν για την προστασία του περιβάλλοντος, των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της… κοινωνικής δικαιοσύνης.

Δεν θα λείπει φυσικά από τον χορό και η  Ελλάδα, όπου θα πραγματοποιηθούν αρκετές δράσεις, με αποκορύφωμα τον περίπατο στο κέντρο της Αθήνας.

Για πρωτόγνωρη κοινωνική συμμαχία έκανε λόγο ο (μουσουλμάνος;) Δημήτρης Ιμπραήμ, συντονιστής εκστρατειών της Greenpeace για την υποτιθέμενη υπερθέρμανση (σ.σ. την ώρα που στις ΗΠΑ επικρατεί βαρύ χιονιάς).

«Θα δείξουμε σε ολόκληρη τη χώρα ότι εμείς οι πολίτες που προωθούμε μια πιο προοδευτική ατζέντα».

Τι θα περιλαμβάνει άραγε αυτή η «προοδευτική ατζέντα» και τι σημαίνει «κοινωνική συμμαχία»;

Μα όσα περιέχει η Ατζέντα 2030. Ένα από αυτά είναι και οι συνεταιρισμοί.

Αν θυμάστε μία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφέρει σε τηλεοπτική εκπομπή πως πρέπει να ξεχάσουμε την έννοια του είμαι αφεντικό του εαυτού μου και του μαγαζιού μου.

Έγινε λόγος για συνεταιριστικές δράσεις και κατάργηση των ατομικών επιχειρήσεων.

Τι σημαίνει αυτό; Τέλος στην ελευθερία! Συνεταιρισμό θα ονομάζουμε την νέα κολεκτίβα του παγκόσμιου κράτους, καθώς η Ατζέντα 2030 κάνει λόγο για συμπράξεις και όχι για ελεύθερες επιχειρήσεις, οι οποίες ούτως ή άλλως κλείνουν η μία μετά την άλλη λόγω των υπέρογκων φόρων.

Οι συλλογικές επιχειρήσεις θα έχουν συγκεκριμένες εντολές και φυσικά θα ελέγχονται από το κράτος-παρακλάδι της παγκόσμιας εξουσίας.

Στο πλαίσιο λοιπόν «Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας», όπως ονομάζεται, η κυβέρνηση ανακοίνωσε, μέσω του υπουργείου Εργασίας από την Ξάνθη, την διάθεση του ποσού των 161 εκατομμυρίων ευρώ που μελλοντικά μπορεί και να αυξηθεί, έτσι ώστε να δημιουργηθούν «κοινωνικοί συνεταιρισμοί – Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.)».

Στην ενημερωτική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε και στην οποία συμμετείχαν 20 ενδιαφερόμενοι που έχουν ήδη συστήσει ΚΟΙΝΣΕΠ και συνεταιριστικές παραγωγικές ομάδες, αναφέρθηκαν επίσης και οι υποστηρικτικές δομές που θα λειτουργήσουν σε όλη την Ελλάδα.

Όλη η Ελλάδα θα γεμίζει κολεκτίβες και η οικονομία μετονομάζεται σε κοινωνική για να μην ονομαστεί απευθείας κρατική.

Το ίδιο συμβαίνει και στην Καρδίτσα, όπου λαμβάνουν χώρα σεμινάρια από αγγλόφωνους «ειδικούς» της Ατζέντας 2030.

Θα ακούσετε όρους Ατζέντας 2030 όπως «βιώσιμη ανάπτυξη – κλείσιμο δηλαδή των ατομικών επιχειρήσεων», «κοινωνικό κεφάλαιο» και «κοινωνικές επιχειρήσεις», οι οποίες θα κοιτούν «το καλό του συνόλου» στο πλαίσιο του αριστερόστροφου «όλοι μαζί» (αλλά προς τα πού;).

Μάλιστα αναφέρεται πως τα κέρδη δεν θα μοιράζονται μεταξύ των μετόχων της επιχείρησης (2.16′). Που θα πηγαίνουν άραγε;

Πάντως ο τελικός στόχος της Ατζέντας 2030 είναι να υπάρχουν μόνο το κράτος και οι πολυεθνικές, ενώ οι πολίτες να ζουν με το «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» χωρίς προοπτική ατομικής προόδου, όντες πλήρως εξαρτημένοι από την εξουσία.

Όλα αυτά είναι γνωστά μόνο σε όσους απόκτησαν το τελευταίο βιβλίο του Δημοσθένη Λιακόπουλου «Πούτιν & Τραμπ vs Agenda 2030», ο οποίος όπως πάντα βρίσκεται πολύ πιο μπροστά από τις εξελίξεις.

EL.GR

 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter