ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βρετανική εκκλησία: Αφήστε τα αγόρια να φορέσουν τιάρες

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 13 Νοέ 2017 - 14:15
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΌπως σημειώνεται τα χρόνια στον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο θα πρέπει να χρησιμοποιείται για την «δημιουργική αναζήτηση»Τα αγόρια θα πρέπει να είναι ελεύθερα να φοράνε τιάρες και τα κορίτσια ζώνες με εργαλεία και στολές σούπερ ηρώων είναι η τελευταία συμβουλή της Βρετανικής Εκκλήσιας σε εκπαιδευτικούς.

Στην ίδια λογική προτείνεται στους δασκάλους να αποφεύγουν χαρακτηρισμούς που θα μπορούσαν να αλλοιώσουν τη συμπεριφορά των παιδιών «επειδή απλά αυτό δεν συμβαδίζει με τα φυλετικά στερεότυπα».

Οι ανανεωμένες οδηγίες προς τα 4.700 σχολεία σε όλα τη χώρα με τίτλο Valuing All God’s Children είναι μια συνέχεια αυτής που είχαν εκδοθεί πριν από τρια χρόνια και αφορούσαν, μεταξύ άλλων, το bullying κατά ομόφυλων παιδιών.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά τα χρόνια στον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο θα πρέπει να χρησιμοποιείται για την «δημιουργική αναζήτηση» και ως εκ τούτου οι μικροί μαθητές θα πρέπει να νιώθουν ελεύθεροι «να δοκιμάσουν όσες περισσότερες ταυτότητες θέλουν» και «να εξερευνήσουν τις πιθανότητες για την ταυτότητά τους χωρίς άλλες κρίσεις».

Το bullying κατά ομόφυλο, τρανς και διεμφυλικών προκαλούν «μεγάλα προβλήματα που οδηγούν σε υψηλά επίπεδα κατάθλιψης και αυτοκτονιών», σημειώνει ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι.

Στόχος της Βρετανικής εκκλησίας, όπως σημειώνεται, είναι να αποτρέψουν τους μικρούς μαθητές από το να μειωθεί η ικανότητά τους να πετύχουν επειδή δέχονται επιθέσεις για το πώς αντιλαμβάνονται ή πώς πραγματικά είναι οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις ή η φυλετική τους ταυτότητα.
protothema.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter