ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Χάρτης δείχνει ποιές πόλεις των ΗΠΑ μπορεί να κτυπηθούν με πυρηνικά.

ΔΙΕΘΝΗ. - 21 Απρ 2017 - 14:15
Loading...

Η νέα ιστορία στο Daily Mail σήμερα αναφέρει ότι ο Βόρειος Κορεάτης δικτάτορας Κιμ Γιονγκ Ουν, χαμογέλασε καθώς ο κόσμος φώναζε ενώ παρακολουθούσε μια προσομοίωση μιας πόλης των ΗΠΑ που εξοστρακίστηκε από μια βόρειο κορεατική πυρηνική επίθεση. Μπορείτε να δείτε αυτό το βίντεο στη τελευταία σειρά των βίντεο παρακάτω.

Ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα ενός πυρηνικού πολέμου που θα μπορούσε να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με τον βρετανό υπουργό Εξωτερικών σε αυτή την ιστορία από την Βρετανική εφημερίδα The Sun,με τίτλο «Εάν ο πυρηνικός πόλεμος ξεσπάσει, ποιες πόλεις στις ΗΠΑ θα ήταν στοχοθετημένες πρώτα;» Και όλα τα τελευταία νέα από όλο τον κόσμο που μας δείχνουν ότι μπορούμε να είμαστε πιο κοντά στον πυρηνικό πόλεμο τώρα από οποιονδήποτε χρόνο από τον Ψυχρό Πόλεμο.
Χάρτης δείχνει ποιές πόλεις των ΗΠΑ μπορεί να κτυπηθούν με πυρηνικά. - Εικόνα1
Ενώ οι περισσότεροι στρατιωτικοί πιστεύουν ότι ένας πόλεμος με τη Βόρεια Κορέα θα «κερδηθεί» από τις ΗΠΑ, αυτοί οι ίδιοι εμπειρογνώμονες προειδοποιούν ότι η Βόρεια Κορέα θα μπορούσε να προκαλέσει απίστευτη ζημιά στις ΗΠΑ και όπως αναφέρει η ιστορία της Natural News, με πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με την Κίνα, ίσως ακόμα πιο σωστά, σε έναν τέτοιο πόλεμο, κανείς δεν θα κέρδιζε.

Η Β.Kορέα προειδοποίησε επίσης πρόσφατα ότι «Αν οι ΗΠΑ προγραμματίζουν ένα στρατιωτικό κτύπημα εναντίον μας, θα αντιδράσουμε με ένα προληπτικό πυρηνικό κτύπημα ! » Όπως ακούγεται και στο 1ο βίντεο παρακάτω. 

Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι οι πυραύλοι της Βόρειας Κορέας δεν θα μπορούσαν να χτυπήσουν το μεγαλύτερο μέρος των ΗΠΑ, αν ξεκινήσουν από την Κορεατική χερσόνησο,αυτή η νέα ιστορία από το Zero Hedge ισχυρίζεται ότι το πιθανό φάσμα των σημερινών όπλων της Βόρειας Κορέας, ιδιαίτερα των πυραύλων KN-14 και KN-08 , Θα έβαζε τις περισσότερες πόλεις από τις ΗΠΑ και τον κόσμο εντός εύρους, όπως φαίνεται στο επόμενο γραφικό παρακάτω.Χάρτης δείχνει ποιές πόλεις των ΗΠΑ μπορεί να κτυπηθούν με πυρηνικά. - Εικόνα2


http://allnewspipeline.com/US_Nuclear_Target_Map_If_War_Breaks_Out_Spells_Trouble.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : corfiatiko.blogspot.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter