ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

¨Το παρακράτος φύτεψε το κόμμα DEB¨…

ΔΙΕΘΝΗ. - 17 Σεπ 2019 - 15:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Το παρακράτος (DD) δεν κυβερνά μόνο την μειονότητα μας αλλά όλη την Τουρκία. Η αντανάκλαση του φασισμού που υπάρχει στην Τουρκία, πάντα αντανακλάται ή εισάγεται και στην τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης. Στην δεκαετία του 90 που το DD ήταν νεοσύστατο στην Τουρκία, πραγματοποίησε την  επιχείρηση της 18/6/1989. Ακολούθως όλες οι οργανώσεις, σύλλογοι και ενώσεις  εισήλθαν στον έλεγχο και την ¨κατοχή¨ του DD. Επίσης το DD φύτεψε δικά του όργανα, όπως η Συμβουλευτική Επιτροπή και το κόμμα DEB. Τα τελευταία χρόνια η ηχώ της εκ νέου ενδυνάμωσης του DD στην Τουρκία, άρχισε να  γίνεται αισθητή στην μειονότητα. Δεν αρκούνται μόνο σε ασκήσεις υποταγής. Στο μέλλον δεν θα διστάσουν καθόλου να μας χρησιμοποιήσουν σαν κέρματα και να μας ξοδέψουν.

Η μειονότητα πρέπει  να αποκτήσει το δικό της μέλλον.

…………

FACEBOOK

Ιμπράμ Ονσούνογλου

Σχ. : Φοβόμαστε πως αυτό που επισημαίνει ο Ονσούνογλου, περί εργαλειοποίησης της μειονότητας από την πλευρά της Τουρκίας, ελάχιστοι στην μειονότητα το αντιλαμβάνονται και φυσικά ακόμη πιο λίγοι είναι αυτοί που τολμάνε να το θέσουν…

Η Τουρκία οποτεδήποτε κρίνει πως για να πετύχει τους πολιτικούς της στόχους στην ελληνική Θράκη, χρειάζεται να ¨θυσιάσει¨ κάποια ή και αρκετά από τα πιόνια της στην Θράκη, δεν θα έχει ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ να το κάνει. Αλλά αυτό για να το αντιληφθεί κάποιος πρέπει να έχει πολιτική σκέψη….

 

¨Το παρακράτος φύτεψε το κόμμα DEB¨...

tourkikanea.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…