• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 20 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Άκρως αποκαλυπτικός Putin: O Zelensky ξέρει γιατί η Ρωσία επενέβη στην Ουκρανία – Του είχα ζητήσει κάτι, που τελικά δεν έκανε

Ο Ρώσος πρόεδρος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε την ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία

3 έτη ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google
Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Rossiya-1, μετά την τελετή απονομής των μεταλλίων Χρυσού Αστέρα στους Ήρωες της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Ο Ρώσος ηγέτης αποκαλύπτει ότι η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία δεν θα είχε γίνει ποτέ, εάν ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky είχε αποδεχθεί ένα δίκαιο αίτημα που είχε διατυπώσει η Μόσχα.
Ο Putin εξηγεί ότι η Ρωσία είχε ζητήσει λίγο πριν από τη στρατιωτική επιχείρηση στις 24 Φεβρουαρίου 2022 από το ουκρανικό καθεστώς να σεβαστεί τα δικαιώματα του ρωσικού πληθυσμού, που ζει στην Ουκρανία.

Οι Ουκρανοί ξεπέρασαν κάθε όριο

Οι αρχές του Κιέβου «ξεπέρασαν κάθε όριο», όταν ανακήρυξαν τους Ρώσους ως ξένο σώμα στην Ουκρανία, τόνισε ο Putin.
«Δεν θα είχαμε ποτέ καταφύγει σε κάτι τέτοιο (σ.σ. ειδική στρατιωτική επιχείρηση), αν οι ουκρανικές αρχές δεν είχαν αρχίσει να καταστρέφουν τη Ρωσία στα ιστορικά της εδάφη, να εξαναγκάζουν τους ανθρώπους να φύγουν από εκεί, χαρακτηρίζοντας τους Ρώσους ως ξένο σώμα», τόνισε ο Putin.

Η Δύση συνεργάζεται με οποιονδήποτε μπορεί να κάνει κακό στη Ρωσία

Από τα πυρά του Putin δεν ξέφυγε η συλλογική Δύση, την οποία κατηγόρησε ότι είναι έτοιμη να συνεργαστεί με οποιονδήποτε, προκειμένου να προκαλέσει ζημιά στη Ρωσία.
«Η Δύση είναι έτοιμη για όλα, έτοιμη να συνεργαστεί με οποιονδήποτε, μόνο και μόνο για να προκαλέσει κάποιο κακό στη Ρωσία», είπε χαρακτηριστικά.

Με τις συμφωνίες του Minsk ήθελαν να βλάψουν τη Ρωσία αλλά δεν τους βγήκε

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Putin υπενθύμισε τις δηλώσεις της πρώην καγκελαρίου της Γερμανίας Angela Merkel και του πρώην προέδρου της Γαλλίας Francois Hollande, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι δεν σκόπευαν να εφαρμόσουν τις συμφωνίες του Minsk και τις χρησιμοποίησαν για να προετοιμάσουν την Ουκρανία για εχθροπραξίες.
Όπως είπε, ήταν μία προσπάθεια να παραμερίσουν τη Ρωσία, να την αποδυναμώσουν και τελικά να τη συντρίψουν.
«Τίποτα δεν τους βγήκε και δεν θα τους βγει ποτέ», υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος.
Επιπλέον, ο Ρώσος ηγέτης σχολίασε τις τιμές που αποδόθηκαν στον πρώην άνδρα των SS Yaroslav Gunko (Hunk) στο Κοινοβούλιο του Καναδά.
«Το έδειξαν σε όλο τον κόσμο.
Όχι μόνο είναι ηλίθιοι, αλλά είναι και νεοναζί.
Αυτή είναι απλώς μια αντιστροφή της ιστορικής πραγματικότητας», πρόσθεσε.

Δέσμευση Putin για επίσκεψη στα νέα εδάφη της Ρωσίας

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Putin δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει επισκέψεις στα νέα εδάφη της Ρωσίας.
Ο Artyom Zhoga, ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk, είπε στον Putin: «Όταν ηρεμήσει λίγο (σ.σ. η κατάσταση στο μέτωπο), θα χαρούμε να σας δούμε να επισκέπτεστε τα εδάφη μας».
«Ευχαριστώ. Θα το κάνω σίγουρα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος», απάντησε ο Ρώσος πρόεδρος.

Το μέλλον της Ρωσίας εξαρτάται από τους μαχητές του μετώπου της Ουκρανίας

Ο Putin υπερτόνισε, πως τα ρωσικά στρατεύματα στην πρώτη γραμμή του μετώπου μάχονται για το μέλλον της χώρας τους.
«Το μέλλον της Ρωσίας εξαρτάται από πολλές απόψεις από τη στρατιωτική τους δράση.
Αυτό είναι ένα προφανές γεγονός», επισήμανε ο Ρώσος πρόεδρος.
Ο Ρώσος ηγέτης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί στη ζώνη μάχης.
«Η ζωή στο μέτωπο, όταν οι άλλοι πυροβολούν και οι σφαίρες πετούν σαν μύγες πάνω από το κεφάλι σου, είναι πολύ πιο περίπλοκη και πεζή από ένα ποτήρι σαμπάνια όταν απονέμονται αστέρια σε ήρωες στο  Κρεμλίνο», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γιατί οι tech billionaires ονομάζουν τα data centers από έκπτωτους αγγέλους και μυθολογικές οντότητες;
Slider

Γιατί οι tech billionaires ονομάζουν τα data centers από έκπτωτους αγγέλους και μυθολογικές οντότητες;

by admin
6 ώρες ago
Ακόμη & Σήμερα η Ελλάδα Στοιχειώνει την Ευρώπη – Η Ελληνική Τέχνη της Περιέργειας –  Το Πολιτισμικό Θαύμα των Ελλήνων
Slider

Ακόμη & Σήμερα η Ελλάδα Στοιχειώνει την Ευρώπη – Η Ελληνική Τέχνη της Περιέργειας – Το Πολιτισμικό Θαύμα των Ελλήνων

by admin
6 ώρες ago
Η Γαλλία μεταφέρει Rafale με πυρηνικά στη Γερμανία – Η Ρωσία ετοιμάζει απάντηση
Slider

Η Γαλλία μεταφέρει Rafale με πυρηνικά στη Γερμανία – Η Ρωσία ετοιμάζει απάντηση

by admin
7 ώρες ago
ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΠΑΜ: Κατεβαίνει ως Τραμπ της Ελλάδας; Έγινε η αρχή
Slider

ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΠΑΜ: Κατεβαίνει ως Τραμπ της Ελλάδας; Έγινε η αρχή

by admin
7 ώρες ago
Next Post
«Βίος Ὁσίου Ἀντωνίου τοῦ Μέγα» – ΠΑΤΡΟΛΟΓΟΣ Ορθόδοξη ελληνομάθεια για ομογενείς και φιλέλληνες

«Βίος Ὁσίου Ἀντωνίου τοῦ Μέγα» - ΠΑΤΡΟΛΟΓΟΣ Ορθόδοξη ελληνομάθεια για ομογενείς και φιλέλληνες

Σοφή Αικατερίνη: οι προφητείες των αγίων πρεσβυτέρων για την πλημμύρα του Κιέβου δεν είναι φαντασιώσεις, αλλά πραγματικότητα.

Σοφή Αικατερίνη: οι προφητείες των αγίων πρεσβυτέρων για την πλημμύρα του Κιέβου δεν είναι φαντασιώσεις, αλλά πραγματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr