• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 28 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΜΜΕ

ΆΤΙΜΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ! ΠΟΣΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ! ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ!

8 έτη ago
in ΜΜΕ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το διαβάσαμε στον Εθνικό Κήρυκα την ομογενειακή ιστοσελίδα της Νέας Υόρκης!
Άρθρο αφιέρωμα, -δεν ξέρουμε αν είναι παραγγελία -τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης και τον ρόλο που παίζει στην ονομασία των Σκοπίων!

μοθ

Ο Τίτλος:
Οι θετικές υπηρεσίες του Μπουτάρη

To κείμενο:
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης, δεν είναι ένας συμβατικός δήμαρχος. Διανύοντας τη δεύτερή του θητεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης, έχει βάλει στόχο να την καταστήσει πρωτεύουσα και φάρο των Βαλκανίων, και από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε μόχθησε για να αναδείξει το παρελθόν της νύμφης του Βορρά.

Ανέδειξε πρώτα απ’ όλα το εβραϊκό παρελθόν της πόλης με επαφές στο Ισραήλ και με σωστές αποφάσεις του Δημοτικού του Συμβουλίου. Καλωσόρισε τις επισκέψεις Τούρκων τουριστών και κατόρθωσε να πολλαπλασιάσει τον αριθμό τους.

Το ίδιο έκανε και με τα συνορεύοντα Σκόπια, τα οποία επισκέφτηκε μόλις έχασε τις εκλογές ο εθνικιστής Γκρουέφσκι. Ο κ. Μπουτάρης άδραξε την ευκαιρία και επισκέφτηκε τα Σκόπια, όπου η νέα κυβέρνηση έδειχνε πιο πραγματιστική προκειμένου να φτάσει σε μία συμφωνία με την Αθήνα για την ονομασία της χώρας της.

Ετσι, τον περασμένο Νοέμβριο κάλεσε τον νέο πρωθυπουργό Ζάεφ να περάσουν μαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το γεγονός τράβηξε τα φώτα της παγκόσμιας δημοσιότητας μέσω διεθνών πρακτορείων, ενώ σε δήλωσή του στην ανταποκρίτρια της «Guardian», ο κ. Μπουτάρης ανέφερε με το γνωστό του στιλ πως «δεν εκφράζω την εθνική διπλωματία ή τη στρατηγική. Αλλά αυτές οι βλακείες πρέπει να σταματήσουν».

Αυτό αποκαλύπτει και ότι σκέφτεται πέρα από το πολιτικό κόστος που ενίοτε αποτελεί τροχοπέδη σε πολιτικούς. Μην ξεχνάμε ότι είναι δήμαρχος της μεγαλύτερης μακεδονικής πόλης. Και δεν διστάζει να προωθήσει μία διπλωματία που μόνον οφέλη μπορεί να προσδώσει στις εμπλεκόμενες χώρες.

Αυτό θέλει θάρρος, όραμα και στρατηγική. Και τα επιδεικνύει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης που για το Μακεδονικό δήλωσε την Τρίτη: «Το θέμα της ονομασίας ξεστράτισε καθαρά από ανοησίες των πολιτικών».

Διαφωνεί κανείς;

Αντίθετα, ο κ. Μπουτάρης προσφέρει εθνικές υπηρεσίες τονίζοντας ότι «με τους γείτονές σου πρέπει να τα έχεις καλά».

Βεβαίως, κάποιες φορές προκαλεί ορισμένους που έχουν μεγάλες ευαισθησίες στο θέμα της Μακεδονίας. Οπως οι μακεδονικές οργανώσεις του Απόδημου Ελληνισμού και κυρίως της Ομογένειάς μας.

Ωστόσο, ευαίσθητη σίγουρα είναι και η άλλη πλευρά. Οπότε η… διπλωματία των πόλεων, σαν αυτή που ασκεί ο κ. Μπουτάρης δεν κάνει κακό. Μπορεί δε να βοηθήσει κιόλας.

Το makeleio.gr ΠΟΥ ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν κάνει μια και μοναδική ερώτηση
Τι κρατική διαφήμιση- χορηγία …αν…. απολαμβάνει κάποια παίρνει η έγκριτη κατά τα άλλα Εφημερίδα!

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Κόντρα Λατινοπούλου-Παϊτέρη on air: «Γύφτους τους έλεγα και θα τους λέω» – «Έχετε γύφτικη ομορφιά, μήπως η μητέρα σας αγόρασε χαλί από γύφτο και δεν το πλήρωσε;»
Slider

Κόντρα Λατινοπούλου-Παϊτέρη on air: «Γύφτους τους έλεγα και θα τους λέω» – «Έχετε γύφτικη ομορφιά, μήπως η μητέρα σας αγόρασε χαλί από γύφτο και δεν το πλήρωσε;»

by Aris
1 εβδομάδα ago
Πέθανε ο Γιάννης Σκοπελίτης, ο καπετάνιος των Μικρών Κυκλάδων
ΜΜΕ

Πέθανε ο Γιάννης Σκοπελίτης, ο καπετάνιος των Μικρών Κυκλάδων

by Aris
2 εβδομάδες ago
ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ… Ἀπίστευτο! Ἄλλα ἐμβόλια ἔκαναν οἱ πολιτικοὶ καὶ ἄλλα ὁ λαὸς!
ΜΜΕ

ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ… Ἀπίστευτο! Ἄλλα ἐμβόλια ἔκαναν οἱ πολιτικοὶ καὶ ἄλλα ὁ λαὸς!

by admin
3 εβδομάδες ago
Ο Γιώργος Σεϊταρίδης παράτησε την Αθήνα και την τηλεόραση και έγινε μελισσοκόμος στο Πήλιο
ΜΜΕ

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης παράτησε την Αθήνα και την τηλεόραση και έγινε μελισσοκόμος στο Πήλιο

by Aris
3 εβδομάδες ago
Next Post
ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΡΟΜΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΜΥΚΛΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΡΟΜΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΜΥΚΛΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

ΝΑ “ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ” ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ!

ΝΑ "ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ" ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr