ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Άφραγκοι Πολωνοί Τουρίστες Στην Αχαράβη Και Χιλιάδες Άλλοι Τόσοι Στην Κέρκυρα!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. - 2 Ιούλ 2018 - 20:44
Loading...

Τουρίστες ακούνε στην Αχαράβη, τουρίστες όντως βλέπουν έμποροι και καταστηματάρχες εστίασης στην Αχαράβη, αλλά μέχρι εκεί, δέν έχουν φράγκο πάνω τους, και πώς να έχουν, αφού στην Αχαράβη η πλειοψηφία είναι φτωχοί Πολωνοί τουρίστες!

Οι ελπίδες για ανάκαμψη της αγοράς, όπως φαίνεται,αποδεικνύονται φρούδες, Μπορεί η Κέρκυρα να υποδέχεται φέτος, σύμφωνα με τα στοιχεία των εκπροσώπων του τουριστικού κλάδου, χιλιάδες επισκέπτες περισσότερους από την περυσινή σεζόν, μπορεί οι πληρότητες που παρουσιάζουν τα

ξενοδοχεία να είναι σημαντικά αυξημένες, και να χτυπά κόκκινο η κίνηση σε λιμάνια, αεροδρόμια, αλλά μέχρι εκεί, κάθε πέρσι και καλύτερα!

Το ερώτημα στα χείλη των εμπόρων και ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης του νησιού είναι κοινό: Αριθμοί ρεκόρ ναι, αλλά τι ξοδεύουν όλοι αυτοί οι τουρίστες ; Τα βέλη των περισσοτέρων στρέφονται στο περίφημο “βραχιολάκι”, και το καταστροφικό για τον τουρισμό holidays all of inclusion.

Πολλές περιοχές της Κέρκυρας όπως η Αχαράβη, έχουν χάσει του λεγόμενους καλούς και ποιοτικούς τουρίστες, που δεν είναι άλλοι από τους δυτικοευρωπαίους- Άγγλους-Γερμανούς, και τους έχουν αντικαταστήσει με κυρίως Ανατολικούς τουρίστες όπως, Πολωνούς,Τσέχους,Ρουμάνους, κ.λ.π.

Ένα είναι βέβαιο, ότι το κλίμα ευφορίας που δημιουργούσαν Ειδήσεις-Κυβέρνηση, σχετικά με την αύξηση του αριθμού των τουριστών, δε φαίνεται να έχουν αντίκρυσμα στην πραγματικότητα της οικονομίας, σε όλη την Ελλάδα,και όχι μόνο στην Κέρκυρα, Πλήν Μυκόνου, που είναι από άλλο πλανήτη, η μάλλον άλλο Κράτος;

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter