ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έκαναν Αυτές τις Ανακαλύψεις και Αμέσως η ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕ (video)

ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 27 Οκτ 2018 - 8:56

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Θα εκπλαγείτε με αυτές τις ανακαλύψεις που κάποιοι άνθρωποι έχουν κάνει κατά τύχη και βρήκαν εκπληκτικούς «θησαυρούς¨κάθε είδους, κάτω από το έδαφος!

Τα ρουμπίνια είναι πιο σπάνια από τα διαμάντια και τα Rubies Star, τα ρουμπίνια με το σημάδι του αστεριού επάνω τους είναι ακόμη πιο σπάνια από τα ίδια τα ρουμπίνια που είναι φυσιολογικά, γεγονός που από μόνο του, όπως καταλαβαίνετε, καθιστούν την ανακάλυψη τέτοιου είδους πολύτιμων λίθων, εξαιρετικά απίστευτη και σπάνια.
Ήταν το 1990 όταν η παλαιοντολόγος Sue Hendrickson βρισκόταν σε μια περιοχή της δυτικής Νότιας Ντακότα προσπαθώντας να βρει απολιθώματα στην περιοχή, αλλά ποτέ δεν περίμενε ότι θα έβρισκε οστά δεινοσαύρων.

Και αν τα οστά δεινοσαύρων, ήταν κάτι σχετικά αναμενόμενο και όχι τόσο απίθανο, τι θα λέγατε αν σας συνέβαινε αυτό που έγινε το 2013, όταν ένα ζευγάρι από την Καλιφόρνια καθώς…

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/10/ekanan-aytes-tis-anakalypseis-kai-amesos-i-tychi-toys-allaxe.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr