ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έκκληση για βοήθεια τρίτεκνης καρκινοπαθούς μάνας κατατρεγμένης και από το υπουργείο α- Παιδείας.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 14 Σεπ 2022 - 6:24
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αγαπητοί φίλοι

Γνωρίζω, ότι οι καταστάσεις δυσκολεύουν για όλους μας, το ζητούμενο όμως είναι, να μη χάσουμε τουλάχιστον την ανθρωπιά μας.

Δυστυχώς όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας βρίσκονται σε κατάσταση απολύτου ένδειας αδυνατώντας να προσφέρουν στα βλαστάρια τους ακόμα και τα απαραίτητα.

Η Θεμελίνα Φαγά είναι άνεργη καρκινοπαθής μητέρα, διαζευγμένη που μεγαλώνει μόνη τα τρία της παιδιά. Το μόνο εισόδημά της είναι το επίδομα παιδιών, ενώ το επίδομα καρκινοπαθούς που έπαιρνε, το ανάλγητο κράτος θεώρησε σωστό, να της το κόψει.

 

Συν τοις άλλοις το υπουργείο α-Παιδείας άφησε στην ίδια τάξη -βλ. νηπιαγωγείο- το ένα παιδί λόγω απουσιών, επειδή προφανώς δεν ολοκλήρωσε τις ζωγραφιές του; Ή μήπως τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση που πλέον θα είναι υποχρεωτική; Ποιος ξέρει;

Εν πάση περιπτώσει, για να μη σας κουράζω, όποιος θέλει και μπορεί, ας βοηθήσει την ταλαιπωρημένη αυτή μάνα, να ανταπεξέλθει στα τόσα προβλήματά της και να μπορέσει τουλάχιστον, να προσφέρει ένα πιάτο φαΐ στα τρία της παιδιά.

Η Θεμελίνα ζει στη Ρόδο. Όποιος μένει κοντά θα μπορούσε, να επικοινωνήσει μαζί της και να τη βοηθήσει και με τρόφιμα, ρούχα, σχολικά είδη κλπ.

Τα πλήρη στοιχεία της είναι:

ΘΕΜΕΛΙΝΑ ΦΑΓΑ
Τηλ. 694 822 0168

ΙΒΑΝ:
GR5601727010005701048589002

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΡΟΔΟΣ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους βοηθήσουν αλλά και όσους αδυνατούν και το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι η προσευχή τους.

Όσο μπορούμε μένουμε άνθρωποι και αλληλέγγυοι, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις συνεχείς επιθέσεις του απάνθρωπου και ανθελληνικού συστήματος που λυμαίνεται τον τόπο και καταστρέφει τα όνειρα και το μέλλον των παιδιών μας.

Φιλιά πολλά.

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr