ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έκκληση για εργασία από πολύτεκνη μητέρα !

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. - 31 Ιαν 2023 - 12:00

Χαίρετε! Ονομάζομαι Ελένη Γερακη .Είμαι πολυτεκνη μονογονεας πρώην ανεμβολίαστη υγειονομικός από Θεσσαλονίκη και τα τελευταια 3,5 ετη κατοικώ στη Ραφήνα.

Ο λόγος που φυγαμε από την γενέτειρα μας ήταν για να γλιτώσουμε από τον πολύ δύστροπο , βίαιο και αιώνια άνεργο πατέρα των παιδιών μου.

Δυστυχώς δεν επανήλθα στην Υγεία παρόλο που βγήκε απόφαση του ΣτΕ ότι ήταν παράνομη η αναστολή των ανεμβολιαστων υγειονομικών από τις 1/4/2022 και μετά. Άφησαν να λήξουν τιμωρητικα οι συμβάσεις 600 περιπου συναδέλφων . Η δική μου σύμβαση έληξε 27/7/2022.

Ανανέωναν μόνον τους ανεμβολιαστους του οαεδ. Προσπαθούμε να βρούμε το δίκιο μας . Εντωμεταξύ οι καθημερινες υποχρεώσεις και τα χρέη τρέχουν.

Προσπαθώ να βρω εργασία κατά προτίμηση στην Ανατολική Αττική για να είμαι κοντά στα μικρότερα 3 ανήλικα τέκνα μου που εχουν πολλά τραύματα ψυχικά και σωματικά απο τον πατέρα τους..

Ειμαι αποφοιτη Γενικου Λυκείου, κατοχος του First Certificate του Cambridge στα Αγγλικά, εχω δυο κρατικές πιστοποιήσεις σε Η/Υ και σε Γραμματεία Διοίκησης, και έχω παρακολουθήσει σεμιναριο κηπουρικής. Έχω πολυετή προϋπηρεσία ως γραμματέας σε δικηγορικό γραφείο της Θεσσαλονίκης και γνωρίζω τυφλό σύστημα δαχτυλογράφισης. Επίσης έχω εργαστεί ως κηπουρός σε δήμους και ως καθαρίστρια στην Υγεία. Είμαι κάτοχος ΙΧ αυτοκινήτου και θα μπορούσα να βοηθήσω σε μετακινήσεις ή μετακομίσεις εντός Αττικής.

Πρωτίστως θα ενδιαφερόμουν για οποιαδήποτε εργασία αλλά και η ελάχιστη ακόμα οικονομική βοήθεια θα είναι μεγάλη ανακούφιση για την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ελένη Γεράκη του Αριστείδη.

ΙBAN: GR2701102070000020794141505

Εθνική Τράπεζα
Τηλ. 6939268182

Μπορούν να εγγυηθούν για μένα ο π. Νικόλαος Πούλης απο τον Ι.Ν. Αναλήψεως του Σωτήρος Ραφήνας, τηλ 2294076833 και το Κέντρο Κοινότητος Ραφήνας Πικερμίου, τηλ 2294039010.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr