ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

“Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι”: 54,5%! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 6 Απρ 2018 - 19:06
Loading...

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα «Εμπρός»

Ήταν σε μία από τις διαμαρτυρίες των Ελλήνων Πατριωτών ενάντια στον νόμο για την ιθαγένεια όταν με πρωτοπορία την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε κεντρική περιοχή των Αθηνών αναρτήθηκε το πανό “ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ”! Σύνθημα το οποίο εκφράζει μια αυταπόδεικτη φυσική αλήθεια, η οποία για τους εθνομηδενιστές, τους επαγγελματίες αντιρατσιστές και τα τρωκτικά των ΜΚΟ είναι… “ρατσιστικό”!

Τα τελευταία χρόνια, κατά τα οποία την χώρα μας κυβερνούν τα ορφανά του Μαρξ, το σύνθημα αυτό είναι το απόλυτο κακό. Τι σκέπτεται όμως για το ζήτημα αυτό ο Ελληνικός Λαός; Σύμφωνα με έρευνα που έκανε για τον Οργανισμό «διαΝΕΟσις» η MRB υπάρχουν απαντήσεις για κρίσιμα ζητήματα, που απασχολούν την κοινή γνώμη και ανάμεσα σε αυτά και για το ποιος πρέπει να θεωρείται Έλληνας.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα: “Για να θεωρείται κάποιος Έλληνας πρέπει: να υιοθετεί τα ελληνικά ήθη και έθιμα (54,3%), να έχει γεννηθεί από Έλληνες γονείς (43,4%), να μιλάει ελληνικά (24,9%), να έχει γεννηθεί στην Ελλάδα (24,8%), Έλληνας γεννιέσαι, σύμφωνα με το 54,5%.” Το αποτέλεσμα και αυτής της έρευνας είναι και η μεγάλη απάντηση στα αμύθητα ποσά, που έχουν εισπράξει οι εθνομηδενιστές για να καλλιεργήσουν την περίφημη “αντιρατσιστική” συνείδηση στον λαό μας. Στα χαμένα πήγαν και τα λεφτά τους και η προπαγάνδα τους.

Άλλο μέγα θέμα οι λαθρομετανάστες, τους οποίους η έρευνα αποκαλεί “μετανάστες” λες και ήρθαν στην χώρα μας με πρόσκληση εργασίας και όχι περνώντας παράνομα τα σύνορά μας! Τι πιστεύει γι’ αυτούς, λοιπόν, ο Ελληνικός Λαός; Η απάντηση είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα: “Το 90,3% συμφωνεί ότι ο αριθμός τους στη χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια είναι υπερβολικά μεγάλος. Το 72,1% συμφωνεί ότι η παρουσία τους αυξάνει την εγκληματικότητα. Το 65,4% συμφωνεί ότι η παρουσία τους αυξάνει την ανεργία.”

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ούτε λίγο, ούτε πολύ πιστεύει αυτά τα οποία πιστεύει και υποστηρίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Όλα αυτά τα στοιχεία ασφαλώς και είναι ανησυχητικά για το αντεθνικό κατεστημένο. Καθημερινή συντηρητική εφημερίδα είχε και άρθρο για το ζήτημα, γράφοντας ότι υπάρχει στροφή των Ελλήνων προς τον Εθνικισμό. Σε άλλο άρθρο τόνιζαν ότι αυτός ο Εθνικισμός… υπερβαίνει (!) την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ό,τι και να κάνουν δεν μπορούν να αλλάξουν την Ιστορία, δεν μπορούν να αλλάξουν την ωμή πραγματικότητα ότι σε καιρούς κρίσεως οι Λαοί στρέφονται στον Εθνικισμό και Εθνικισμός στην Ελλάδα σημαίνει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter