ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έλληνας πολιτικός ζητά να υπάρξει παγκόσμια διακυβέρνηση: «Ποτέ πριν δεν τη χρειαζόμασταν περισσότερο» – ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 28 Φεβ 2021 - 12:28
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
Βασιλικότεροι του βασιλέως οι Έλληνες πολιτικοί.

Ο γνωστός για τις…διασυνδέσεις του στο εξωτερικό, Γιάνης Βαρουφάκης, μίλησε στο «Doha Dabates» (Διάλογοι στη Ντόχα) που το φθινόπωρο του 2020 λόγω της πανδημίας διοργανώθηκε διαδικτυακά.

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και αρχηγός του ΜέΡΑ25, μια αμφιελεγόμενη προσωπικότητα που για πρώτη φορά σε κορυφαίο πολιτικό επίπεδο έφερε στο προσκήνιο την κάρτα του πολίτη στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στις παγκόσμιες προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν.

Μάλιστα ανέτρεξε στην πρόσφατη ιστορία ευχόμενος η ανθρωπότητα να μη χρειαστεί να ξαναζήσει μία παγκόσμια καταστροφή (βλ. Παγκόσμιος Πόλεμος) προκειμένου να δημιουργήσει διεθνείς οργανισμούς:

«Ποτέ πριν δεν χρειαζόμασταν παγκόσμια διακυβέρνηση περισσότερο από σήμερα που πολλοί βλέπουν τα Ηνωμένα Έθνη ως δυσλειτουργικά Ξεκάθαρα εμείς, και οι κυβερνήσεις που ισχυρίζονται ότι μας εκπροσωπούν έχουμε καθήκον να επαναφανταστούμε τα διεθνή ιδρύματα.

Η μόνη φορά που η ανθρωπότητα δημιούργησε παγκόσμια ιδρύματα που έκαναν μία σημαντική διαφορά στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων ήταν μετά την παγκόσμια καταστροφή της δεκαετίας του 1940. Ελπίζω και πιστεύω ότι δεν θα χρειαστούμε άλλη μία παγκόσμια καταστροφή για να ενωθούμε ενάντια στην ολιγαρχία χωρίς σύνορα που ληστεύει τη σημερινή νεολαία από το μέλλον της».

Ιδού οι προτάσεις που θα ζήλευαν, με μερικές παραλλαγές, και οι εκπρόσωποι του Great Reset:

el.gr
Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…