ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έλληνας πρώην υπουργός Άμυνας υποστηρίζει ότι σε περίπτωση πολεμικής σύγκρουσης με τη Τουρκία θα καταστραφούμε ως χώρα!

ΕΘΝΙΚΑ. - 9 Οκτ 2022 - 8:54

Αυτές οι δηλώσεις θα ήταν αδιανόητες για έναν Ισραηλινό υπουργό για παράδειγμα

Παρότι η καλλιέργεια- εντός και εκτός Ελλάδος- του κλίματος πολεμικής σύρραξης με την Τουρκία την ώρα που οι Ευρωπαίοι ηγέτες συμμετέχουν στην επιχείρηση μείωση του πληθυσμού των χωρών τους, γίνεται ως προπέτασμα καπνού για τη συγκάλυψη ακριβώς αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, το να βγαίνει ένας προβεβλημένος πρώην υπουργός Άμυνας και να δηλώνει ότι η Ελλάδα θα καταστραφεί ως χώρα σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία, είναι τουλάχιστο αδιανόητο.

Μπορεί να “δικαιολογηθεί” μόνο ως ένα ακόμη εργαλείο κατατρομοκράτησης του πληθυσμού μια και ο τρόμος είναι ιστορικά εργαλείο καθυπόταξης και διακυβέρνησης των λαών.

Η πρόβλεψη του πρώην υπουργού Άμυνας και επίτιμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη (περί αυτού πρόκειται) γίνεται για ένα κράτος (την Ελλάδα) που δαπανά πάνω από 3,8% του ΑΕΠ, σχεδόν διπλάσιες απ’ ότι προβλέπει ο στόχος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας για τα μέλη του (2%) για εξοπλιστικά προγράμματα.

Αυτές οι δηλώσεις θα ήταν αδιανόητες για έναν Ισραηλινό υπουργό για παράδειγμα. Ποιος Ισραηλινός αξιωματούχος θα τολμούσε να εκστομίσει κάτι παρόμοιο με φόντο ένα κράτος στο οποίο τα κορίτσια των 19 χρόνων κυκλοφορούν οπλισμένες με αυτόματα στους δρόμους;

Εάν ο κ. Αποστολάκης δεν ήταν γνωστός για την ναρκισσευόμενη φαιδρότητά του, οι δηλώσεις του θα μπορούσαν να βλάψουν το φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η σχετική είδηση>

Στο ενδεχόμενο πολεμικής σύγκρουσης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αναφέρθηκε την Τρίτη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ  Ευάγγελος Αποστολάκης κάνοντας την όχι και τόσο αισιόδοξη πρόβλεψη για το αποτέλεσμα της σύγκρουσης με την Τουρκία: «Θα καταστραφούμε ως χώρα» είπε!

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr