ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έλληνας Χριστιανορθόδοξος Πατριώτης : ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΑΒΕΙΑ

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. - 7 Ιούν 2019 - 20:37

+++ 

Ο ΠΑΤΗΡ ΕΣΤΙΝ ΕΝΤΟΣ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΩΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΥΠΟΚΡΑΖΟΜΕΝΟΝ ΘΕΟΚΤΙΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ. 

(ΑΒΒΑ Ο ΠΑΤΗΡ) 

Ο ΥΙΟΣ ΕΣΤΙΝ ΕΝΤΟΣ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΩΣΠΕΡ Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΛΟΣ ΙΗΣΟΥΣ. 

(ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ) 

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΕΣΤΙΝ ΕΝΤΟΣ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΩΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟΝ ΕΙΔΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ. 

(ΠΑΡΑΚΛΗΤΕ, ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ, Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ, ΕΛΘΕ) 

+++ 

ΦΟΡΗΤΑ ΕΧΟΜΕΝΑ, ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΤΗΜΑΤΑ 

Εφοδιαστείτε. Αγοράστε φορητούς σάκκους ώμου και φορητά θυλάκια οσφύως, τόσα όσα θέλετε, από τα μεν και τα δε. Γνώμονας μέχρι μέσα μας, να είναι δύο μεριζόμενες αμερίστως υπερουράνιες προαιώνιες θείες ενιαίες αρετές και αξίες, δηλαδή η Φιλοκαλία και η Ευλάβεια, οι Οποίες ταυτίζονται με την όλη μία απλούστατη ακατασχέτως μεθεκτή άκτιστη Χάρη Του Κυρίου. Και οι δύο αυτές θεϊκές Πνοές πρεπόντως είναι το αναγκαίο καθεαυτό σωστικό ζητούμενοκαι αποτελούν το χαρισματικό πλαισίωμα ώστε να βυσσοδομείται και να οικοδομείται  η Αγιοτάτη Ορθοδοξία επί της Γήςκατ’ευδοκίαν Θεού και θεαρέστως.

Ξεχυθείτε φρονίμως και μυστικώς και αγοράστε τα όποια φοβερά θεοφύλακτα φυλακτήρια Αγιωτικά θα αποφασίσει η φιλοκαλία σας και η ευλάβειά σας, τα χαρίσματά σας. Να σας αρέσουν με φιλοκαλία. Τα προστατεύει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ. Να τα προσέχετε με ευλάβεια. Γεμίστε σάκκους και θυλάκια με αυτά. (Σταυροί, Εικονίσματα, Βιβλία με Το νοητό και προσκυνητό και βιβλικό και γραπτό παντοδύναμο Όνομα Του Χριστού, πλαστικοποιημένα εικονάκια, δοχεία με άγιο έλαιο, δοχεία με αγιασμόκ.α).

Οπωσδήποτε Σταυροί ή Σταυρός στο λαιμό. Όλα αυτά ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΦΟΡΗΤΑ ΕΧΟΜΕΝΑ είναι κτιστοί μετοχικοί(μετοχές κατά τους πατέρες ονομάζονται οι άκτιστες θείες ενέργειες) φορείς καλοί και μάλιστα αξιωματικοίαλλά και υπερφυσικοί υλικοί άξονες αγαθοί Της αυτομεταλαμπαδευόμενης αγίας ενεργού παντοδυνάμου ακτίστου ΧάριτοςΤου Θεού, Της Οποίας τη μυστηριώδη και σωτηριακή και ακατάσχετη μέθεξή Της εκ μέρους μας, την ποιεί στη θεόπλαστη και θεόκτιστη ύπαρξή μας, ο Άγιος Τριαδικός Θεός, όχι εμείς. Εμείς, με τη βοήθεια και συνδρομή Του Θεού, μόνον όλα τα παραπάνω Αγιαστήρια, μπορούμε να τα συνδέουμε με τους εαυτούς μας, και εν Τω Θεώ να υπομένουμε πλησίον της εντός μας Ευχής με την αδιάλειπτη προσευχή προς το «ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ», τον Εκπρόσωπο πάσης Αγίας Ευχής. (Όχι ελέησέ με διότι είναι θέμα Φιλοκαλίας και Ευλαβείας). 

Ο δαιμονιώδης πόλεμος είναι σφοδρός και ο εχθρός είναι από εμάς δυνατότερος. Χρειαζόμαστε λοιπόν, κατά την δεόντως αιωνίζουσα διάρκεια της προσευχής μας, ένα πυκνό και συμπαγές σημείο αναφοράς. Τούτο θα είναι το όπλο μας το διάλιθο. Τα όπλα του Φωτός. 

Τα Εικονοστάσιά μας είναι τα σταθερά κτήματά μας, οι κατ’οίκον καταφυγές μας και η ανασυγκρότησή μας. 

Πάνω από όλα τα ανωτέρω εκκλησιαστικά μυστήρια, είναι η ΣΩΣΤΗ ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ, ΤΟ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. 

ΑΜΗΝ 

ΦΟΡΗΤΑ ΕΧΟΜΕΝΑ+ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΤΗΜΑΤΑ= 

Η ΝΙΚΗ 

+++ 

Έλληνας Χριστιανορθόδοξος Πατριώτης 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter