ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έλληνας Χριστιανορθόδοξος Πατριώτης : Ο ΑΝΑΣΤΑΣ ΑΝΕΣΤΗ +ο σατανάς+πέπτωκεν+

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. - 19 Μαΐ 2019 - 11:45

Η μικρότητά μου αποφάσισε να καταθέσει ένα βραχύ αλλά συμφέρον μήνυμα  στο φιλόχριστο και φιλόξενο διαδικτυακό χώρο, ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ. 

 Δεν επιχειρώ στα γραφόμενα αυτά  αναλυτικώς αλλά συνθετικώς και ευκαταλήπτως. 

Πριν από κάποια χρόνια ήλθε στη χώρα μας ένας απαίσιος μάγος(ANT1) και οι περισσότεροι έλληνες δαιμονίστηκαν αμετανοήτως έως σήμερα. 

Οι πολιτικοί, ΟΛΟΙ τους, κοινωνούν με τον κτιστότατο εκπεσόντα εωσφόρο,  τον βρωμερό διάβολο. Τον λατρεύουν, ευφραίνονται προς εκείνον, δακρύζουν προς εκείνον, ελπίζουν σε εκείνον, υπερηφανεύονται και καματώνουν για εκείνον, αδιεξόδως μέσα σε εκείνον. Δηλαδή Η Ανυπόφορη Φρικτή  Ασφυξία! 

 Κανάλια τηλεοπτικά, ραδιοφωνικοί σταθμοί, εταιρείες, υπηρεσίες, χαίρονται με τον κατάμαυρο «δυσαγγελισμό» που τους έχει συμβεί, και πράγματι πιστεύουν ότι βρήκαν «αλήθεια». Επιβουλεύονται όλοι τούτοι, και τους  ναρκωμένους,  ανυποψίαστους και αδιάφορους βαπτισμένους συμπατριώτες μας, αλλά και εμάς τους επιλέγοντες Το Χριστό από κάθε άλλη «αλήθεια». 

Οι δαίμονες είναι οι φύλακες των πολιτικών, σήμερα.  

Να γνωρίζουμε τούτο. Όλοι οι πολιτικοί, επειδή ελπίζουν στο ψευδέστατο ταλμούδ, πιστεύουν με την καημένη την καρδούλα τους ότι έχουν ξεμπερδέψει από το Εσφαγμένον  Αρνίοντο έχον κέρατα επτά και οφθαλμούς επτά,  το ολόρθον και το ολοζώντανονδηλαδή από Τον Χριστόν και Κύριον και Θεόν, Ο Οποίος είναι Ο ΑΝΑΣΤΑΣ. +ο σατανάς φοβήται Τον Χριστόν, Τον Αναστάντα εκ  νεκρών, επειδή προς βλάβη και του δύστυχου τούτου διαβόλου, διαλύεται σοφώς και σαφώς το δυσώνυμο και δυστυχΈς όνομα  αυτού, υπό Του Χριστού Ο Οποίος είναι Ο εκ  νεκρών ΑΝΑΣΤΑΣ και Ο εν ζώσι ΝΕΚΡΩΝ εκείνον οποίος  σατανάς+ 

Τώρα, να το γνωρίζετε σας παρακαλώ, οι πολιτικοί και οι σιωνιστές, λαμβάνουν S.O.S σήμα από το βρωμερό αφεντικό τους, για  να αφανίσουν, κάθε ίχνος Του Ναζωραίου επάνω στη Γη. Γιατί; Διότι όλα τα Σεβάσματα Του Χριστού μας επάνω στην Ελλάδα και την Οικουμένη, είναι μία άφθαρτη Καρφίτσα προς το μάτι του σατανά. 

 Διαταραζόμενος ο διάβολος  διαταράζονται άσχημα και απαίσια  και οι οπαδοί του, οι πολιτικοί. 

Και για να ειρωνευτούμε όλην αυτή την κολασμένη συμμορία, ας της λέμε νυχθημερόν  ότι ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, διότι μέχρι να ψάξει, να μαζέψει… όλα τα  ΑΓΙΩΤΙΚΑ επάνω στον πλανήτη, ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΩ…λάθος…ΕΝ ΤΟΙΣ ΚΑΤΩΤΑΤΟΙΣ.  

Πέρι της διοικητικής έκφρασης Της  Αλεξικάκου Εκκλησίας Του Χριστού, τα πράγματα απερίττως έχουν το έξης, δηλαδή το ότι πολλοί είναι μεταπατερικοί και ακόμη χειρότερα το ότι αγάπησαν να ποτίζονται με θανατικά πνευματικά βρωμόνερα κατερχόμενα τρικυμιωδώς κάτω προς τον πυθμένα του άδου, από όπου και το ποτάμι. Η πλάνη τους είναι ο ουροβόρος όφις που τον λατρεύουν ωσ-αν το θεό-μηδέν. Το Χριστό τον πρόδωσαν και θέλουν να τον λησμονήσουν. 

Η Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία(Σώμα) Του Χριστού(Κεφαλή) και πάντων των μακαρίων πλασμάτων(Μέλη) Του ποτέ δεν θα γίνει ποταμοφόρητη 

Και τώρα στο δια ταύτα. 

Ένας ασπρισμένος πλέον στα πλούσια γένια του και τα πλούσια μαλλιά του κοσμοκαλόγερος Γέροντας αλλά όχι Μοναχός, φίλος του πνευματικού μου, με ιερό  παράστημα, σε παλαιότερες ημέρες, πριν κανένα χρόνο δηλαδή, μου έδωσε μια γραπτή Προσευχή στο Χριστό, και μου είπε ότι είναι ιδιαιτέρως τρομακτική, διότι όταν <<τραβιέται κομποσκοίνι>> με αυτή, τρομάζει όλη η Κτίση μυστικώς όπως εξάλλου και φανερώς. Ακόμη μου είπε ότι ο πονηρός δεν την αντέχει την Προσευχή τούτη, και ότι είναι όπως μία βελόνα ηλεκτρικής ραπτομηχανής  να τρυπάει αποτόμως και πολλές φορές  το βδελυρό μάτι του πονηρού, με το πίεσμα του κάθε κόμπου του περιστρεφομένου κομποσκοινίου. 

Τελειώνω. 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΕΚΑΤΟΣΤΑΡΕΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΥΤΗ; ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ 15(ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ)  ΛΕΠΤΑ. 15(ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ) ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ; 

15(ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ) ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ;;; 

ΑΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ. 

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΥΘΥΜΙΑ!!! 

Αν το κείμενο αυτό είναι να διαβιβασθεί στον όποιο εμμόνως αμετανόητο πονηρό πολιτικό, ας γνωρίζουμε ότι ήδη είναι ταραγμένος και η αγωνία του θα συνεχίζεται+++ 

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΡΘΡΩΣΗ. 

Έλληνας Χριστιανορθόδοξος Πατριώτης 

«ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕ ΝΑΖΩΡΑΙΕ, Ο ΚΤΙΣΤΗΣ ΑΠΑΝΤΟΣ ΕΩΣΦΟΡΟΥ, ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΕ» 

x 300! 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter