ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έλληνες σε ουκρανική λίστα θανάτου ! Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει συγκινηθεί από την αποκάλυψη.

ΔΙΕΘΝΗ. - 2 Ιαν 2023 - 8:30

Μακραίνει ο κατάλογος των προγραφών Ελλήνων από Ουκρανούς! Βίντεο

Ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής Βασίλης Χατζηλάμπρου, οι πρώην δήμαρχοι Νέας Φιλαδέλφειας Άρης Βασιλόπουλος και Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός, οι δημοσιογράφοι Άρης Χατζηστεφάνου, Νικόλας Μπαρδούνιας και Πάβελ Ονόικο, ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος, ο επικεφαλής του Πανελλήνιου Κινήματος Ελληνορωσικής Φιλίας Γιάννης Κοτσαηλίδης, ο υποπτέραρχος εν αποστρατεία Παύλος Χρήστου και ο πρώην υπουργός Ανδρέας Ανδριανόπουλος μιλούν στον Παναγιώτη Παδομανωλάκη, στο thepressproject, για την προγραφή τους στην ουκρανική λίστα θανάτου «Ειρηνοποιός». Το σύνολο των ταυτοποιημένων προγραφών φτάνει μέχρι στιγμής τις 25, συμπεριλαμβανομένων προσώπων που δεν επιθυμούν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, καθώς κάποιοι από αυτούς ανησυχούν για αντίποινα.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr