ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έλλην και δη Μακεδόνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ανθρωπάκι λοβοτομημένο.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ. - 25 Ιαν 2018 - 18:12
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει η Χριστίνα

Σχόλιο στην ανάρτηση :

Μ.Νίμιτς: «Αν ήμουν Μακεδόνας δεν θα διαπραγματευόμουν το όνομά μου» – Με αυτόν κάναμε διαπραγμάτευση;

Ευτυχώς για μας μεγάλε που δεν είσαι Μακεδόνας. Εξάλλου και να ήθελες δεν θα μπορούσες να φτάσεις σε αυτό το ανάστημα των real Μακεδόνων.Έλλην και δη Μακεδόνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ανθρωπάκι λοβοτομημένο. Άντε πήγαινε και χώσου μέσα εκεί απ΄ όπου έχεις προέλθει, σκουλήκι ε σκουλήκι.

Ο Έλληνας αγαπητέ μου δεν ξεσηκώνεται ποτέ άτακτα και ασυντόνιστα, πρέπει να συντρέξουν εκείνες οι προϋποθέσεις και εκείνοι οι λόγοι που θα τον φέρουν σε αυτό το σημείο.Και σεις το πάτε λάου λάου να το κάνουμε, και όταν γίνει αυτό (γιατί θα γίνει) τότε να φοβάσαι καημένε μου και συ και οι όμοιοι σου γιατί η δόλια ελληνική γη θα τρίξει συνθέμελα και θα σας θάψει.

Ο σημερινός πόλεμος που δίνουμε κ. Νίμιτσ ξέρουμε ότι είναι πρωτίστως πνευματικός και έχει σχέση με την εθνική ταυτότητά μας και τη θέση μας στο χρονοντούλαπο της μελλοντικής ιστορίας και να είσαι σίγουρος ότι θα την γράψουμε με τα ωραιότερα γράμματα, εμείς ο Ελληνικός Λαός, και όχι οι πουλημένου και λοβοτομημένοι πολιτικοί μας και κατά δεύτερον ξέρουμε ότι υφιστάμεθα και οικονομικό πόλεμο.Μας χτυπάτε αλύπητα από παντού αλλά εμείς εκεί ακόμα να πέσουμε.Και ξέρετε, όσο μας βαράτε τόσο εμείς πεισμώνουμε, και στο τέλος όταν θα σηκώσουμε το χέρι μας αλίμονό σας … Μόνο αυτό σας λέμε.Θα ψάχνετε λαγούμι και σπηλιά για να κρυφτή τε.

Προσπαθείτε να μας στερήσετε την άνω των 3000 (χιλιάδων ετών) ιστορία μας και να μας αποκόψετε από τον πολιτισμό μας για να ικανοποιήσετε τα αρρωστημένα Νεοταξικά καθίκια που υπηρετείτε.Σας γελάσανε όμως. Στους δύσκολους καιρούς κύριε Νίμιτσ, η μνήμη σε κρατάει ζωντανό και σου δίνει ώθηση να σηκωθείς.

Η διαστρέβλωση του ιστορικού παρελθόντος των Ελλήνων από ορισμένους ανθρώπους τόσο των «γραμμάτων και των τεχνών» όσο και των ανθελλήνων πολιτικών μας και των γόνων αυτών που σαν στόχο είχαν, έχουν και θα έχουν να μην γνωρίζουν οι νεότεροι ότι οι αγώνες των Ελλήνων γίνονταν πάντα για την ελευθερία και την αυτοδιάθεση.

Να μην ξαναφουντώσει μέσα μας η φλόγα, που κατά καιρούς έχει αναγκάσει φίλους και εχθρούς να υποκλιθούν εμπρός στο μεγαλείο του Ελληνισμού.Αυτό λοιπόν που προσπαθείτε να κάνετε ας ξέρετε εδώ και τώρα ότι δεν θα σας περάσει.Είναι στο γενετικό μας κώδικα γραμμένο κύριοι εμείς να σηκώνουμε πάντα πρώτοι το λάβαρο της επανάστασης, εμείς να ξεβρομίζουμε την γη από όλους εσάς τους ψεύτο- δήθεν Ευρωπαίους που προσπαθείτε να την βουτήξετε ξανά στο σκοτάδι και στον Μεσαίωνα.

Σας ανοίξαμε τα μάτια, σας δώσαμε πολιτισμό αλλά απ΄ότι φαίνεται όσα φώτα κι αν λάβατε από εμάς, κι ότι πολιτισμό, είστε ανίκανοι να τον διαχειριστείτε.

Κύριοι η Ελλάδα μας είναι Φως, εκπέμπει Φως ακόμα και τώρα, η Ελλάδα μας δεν ανήκει σε κανέναν, ανήκει σε μας τους γηγενείς.Τραβάτε λοιπόν να γράψετε αλλού την δόλια ιστορία σας με τους δήθεν Γυφτοσκοπιανούς που θέλουν να αποκαλούνται και Μακεδόνες, ακόμα και η γλώσσα την οποία ομιλούν είναι δανεική, ο Κύριλλος και ο Μεθόδιος τους λένε σαν ονόματα κάτι ;Το Κυριλλικό Αλφάβητο τους λέει κάτι; .

Εμείς κύριοι ομιλούμε μια γλώσσα αυτήν “Την γλώτταν μου έδωκαν ελληνικήν” Γι αυτό να μη μας μαγαρίζουν ούτε τ’ όνομα, αλλά ούτε και την ιστορία.

Η Μακεδονία ειναι ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ αναπόσπαστη ιστορικά γεωγραφικά και πολιτισμικά και δεν ανήκει σε κανέναν παρά μόνο στην μάνα της την Ελλάδα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…