ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έλον Μασκ προς κράτη για την χούντα: «Μην εκχωρήσετε εξουσίες στον ΠΟΥ»

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 24 Μαρ 2023 - 6:28
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Το ΕΛ έχει ενημερώσει για το τι συμβαίνει…

Με ένα tweet του ο δισεκατομμυριούχος Ε. Μάσκ προειδοποιεί την παγκόσμια κοινότητα για τον ΠΟΥ μέσω της αναδημοσίευσης του Αυστραλού Γερουσιαστή Μάλκολμ Ρόμπερτς που μίλησε για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας χαρακτηρίζοντάς τον “τρομοκρατική οργάνωση”.

Ο Ε. Μάσκ λαμβάνει υπόψη την δήλωση του Αυστραλού και ζητά από τις χώρες να μην εκχωρήσουν εξουσίες στον ΠΟΥ καθώς είναι μια “τρομοκρατική οργάνωση”.

Για το θέμα έχει ενημερώσει τους πάντες στην Ελλάδα πρώτο και μόνο το ΕΛ (ΕΔΩ)!

Ο Μασκ, ο λογαριασμός του οποίου στο Twitter έχει περισσότερους από 132 εκατομμύρια ακολούθους, σχολίαζε το βίντεο που είχε αναρτήσει ο δεξιός Αυστραλός γερουσιαστής Μάλκολμ Ρόμπερτς, στο οποίο επέκρινε τον ΠΟΥ.

Τι δήλωσε ο Αυστραλός γερουσιαστής: 

“Η Αυστραλία δεν πρέπει να εκχωρήσει εξουσίες στον ΠΟΥ καθώς αποτελεί οργανισμό διαφθοράς που δημιουργεί δισεκατομμύρια για τον ιδιοκτήτη της Μ.Γκειτς, αλλά και επειδή ο Τέντρος είναι ο ο σκοτεινός “εκτελεστής” δεμένος στην τρομοκρατική οργάνωση”.

Ο ΠΟΥ, ως είθισται, μίλησε για fake news τα οποία δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr