ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ένας αμαρτωλός : Λίγα λόγια, με πολλή αγά… με πολύ Πάθος, με πολύ Πίστη!!! Αφυπνιστείτε-Προετοιμαστείτε… Ήγγικεν γαρ ο καιρός!!!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΝΑΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ. - 13 Ιαν 2021 - 21:28
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Δεν έχω σκοπό να τρομάξω κανένα με τα γραπτά μου, αλλά είμαστε πρό των πυλών για μεγάλες εξελίξεις και στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο!!! Τι να πώ, κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου!!! Σαν ντόμινο θα εξελιχθούν… το ένα θα φέρνει το άλλο!!!

Σε άρθρο προηγούμενων ημερών διάβασα το εξής :
<<Αυτή τη στιγμή το θηρίο του σεισμού σκέφτεται να χτυπήσει την Ελλάδα εκεί που απλώνονται τρεις μεγάλες πόλεις πέριξ ( η μια εξ αυτών είναι η μεγαλύτερη).>>

Τρείς πόλεις εκ των οποίων μία είναι η μεγαλύτερη… Αθήνα- Πάτρα-Κόρινθος?!

Στην Ναύπακτο γίνονται πολλές δονήσεις, χθές έγιναν 5 σεισμοί απο 3,8-4,8 ρίχτερ… Μπορείτε να παρακολουθείτε εδώ… www.seismoi-live.gr

Ίσως να είναι το ρήγμα των Αλκυονίδων…Δίνει προειδοποιήσεις…

Αν ψάξετε προϊστορία για το συγκεκριμένο, δίνει ένα μεγάλο σεισμό κάθε 40 χρόνια… Τελευταίος ήταν το 1981 και σκεφτείτε… 2021….

Με σεισμό θα ξεκινήσουν όλα…

Δύο καλοκαίρια-Δύο Πασχαλιές που είπε ο Άγιος Κοσμας ο Αιτωλός έχει εκπληρωθεί…( το αναλύω σε προηγούμενο άρθρο)… Είμαστε στα προπύλαια για να αρχίσουν όλα…

Αδέρφια θα ζήσουμε κοσμοιστορικά γεγονότα στην Ιστορία της ανθρωπότητας… Η ζωή μας όπως έιναι σήμερα πρόκειται να αλλάξει εντελώς…Πίστη αδέρφια, Πίστη, γεμίστε Πίστη τα στήθια σας, να μην φοβάστε, δεν τελειώνει η ζωή με θάνατο αδέρφια, η ζωή πάνω στην Γή περνάει μέσα σε ένα ανοιγοκλείσιμο των ματιών!!! Ο θάνατος είναι μία απλή μετάβαση, θα αφήσουμε το βασανισμένο κορμί μας και όλα τα κακά που σημάδεψαν την ζωή μας, τις αρρώστιες που χάραξαν το σώμα μας και όλα αυτά που σημάδεψαν και ράγισαν την καρδιά μας και μας βαράινουν εδώ στη Γή και θα φτερουγίσουμε στον Δημιουργό μας. Δεν θα πληγωθούμε ποτέ ξανά, δεν θα πονέσουμε ποτέ ξανά, δεν θα υποφέρουμε ποτέ ξανά, δεν θα νιώσουμε ποτέ ξανά μόνοι και δάκρυ δεν θα ξανακυλήσει από τα μάτια μας.

Είναι ζωντανός ο Θεός, Πίστη με όλη την δύναμη της ψυχή σας, πως αλλιώς να σας το πώ, θεωρείστε το σαν κάτι το αυτονόητο, το ότι υπάρχει Θεός, σαν κάτι το δεδομένο, μην αμφιβάλλετε ούτε μία στιγμή. Γιατί ήρθε ο Χριστός στην Γή? Για τον άσωτο υιό, για το απολωλός πρόβατο…Για όλους εμάς τους αμαρτωλούς ήρθε στην Γή!!! Τόσο μεγάλη είναι η Αγάπη Του για όλους μας, που θυσιάστηκε σαν το αρνάκι!!! Πάτησε και τον Όφι και τον Θάνατο. Άνοιξε τις πύλες του Παραδείσου και μας καλεί όλους να γίνουμε παιδιά Του!!! Με τα Μυστήρια της Εκκλησίας, με την αγάπη προς τον πλησίον, με την Μετάνοια!!!, με το φιλότιμο και τον αγώνα μας ενάντια στην αμαρτία, μας καλεί να γίνουμε άξιοι κληρονόμοι όλων όσων μας προσφέρει!!!

Σας το έχω ξαναγράψει, μιλήστε στον Κύριο και Θεό σαν παιδί προς τον Πατέρα του, σαν φίλος προς τον Φίλο του!!! Κάντε την προσευχούλα σας, το κομποσχοίνι, το ψαλτήρι και οτιδήποτε άλλο, μα μιλήστε Του… Ανά πάσα στιγμή της ημέρας ότι σας βαραίνει στην ψυχή, στην καρδιά και στο σώμα… Τι μπορεί να είναι? ανασφάλεια, φόβος, προβλήματα, αρρώστιες, πόνος, απόγνωση, αδιέξοδα… Τρέξτε στα εικονίσματα και μιλήστε Του όπως μιλάτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας, απλά, ειλικρινά με οικειότητα, φιλικά… Έχω το τάδε πρόβλημα ότι και αν αφορά…, πονάει το σώμα μου, πονάει η ψυχή μου, βοήθησε με, γαλήνεψε την τρικυμία της ψυχής μου, ελάφρυνε το βάρος που έχω στην καρδιά μου, ελευθέρωσε με από τον πνίξιμο και το αδιέξοδο που νιώθω, ανάπαυσε το σώμα μου από ότι υποφέρει… Στήριξε με, βοήθησε με, προστάτευσε με, εμένα, την οικογένειά μου στις εξελίξεις που έρχονται… Γίνε Φρουρός μας, Προστάτης μας, Καταφύγιο μας, Στήριγμα μας!!!Απλά λόγια!!!

Στηριχθείτε στον Θεό αδέρφια μου γιατί έρχονται δύσκολοι μήνες μπροστά μας!!! Γίνετε, Αγωνιστές του Χριστού, Λιοντάρια Του, το ξαναέγραψα μόνο τον Θεό να φοβάστε αδέρφια μου, τίποτα άλλο δεν μας τρομάζει… Ποιός είναι ο αντίπαλος??? Ο Διάβολος? Ο Τούρκος? Οι προδότες που μας καταστρέφουν και κάποιοι φοράνε κουστούμια και άλλοι φοράνε ράσα? Η αρρώστια? Οι κακουχίες? Ο Χάροντας? Τίποτα δεν έχει εξουσία και δύναμη πάνω μας, αν ζητήσουμε την βοήθεια του Θεού στον αγώνα μας!!!

Να μία απλή ωραία αυτοσχέδια προσευχούλα για λέοντες και παλικάρια!!! : Εσύ Κύριε και Θεέ μου είσαι το Α και το Ω, η Αρχή και το Τέλος, Εσύ είσαι Τέλεια Αγάπη, Εσύ είσαι Τέλεια Δικαιοσύνη, Εσύ είσαι Ευσπλαχνία, Εσύ είσαι το Μέγα Έλεος!!! Εσύ εξουσιάζεις και ορίζεις τα πάντα και αυτά που βλέπουμε και αυτά που δεν βλέπουμε!!! Εγώ θα αγωνιστώ, για την Τιμή της Πατρίδας και για την Αγάπη σου Χριστέ μου!!! Με Πίστη, Με Υπομονή, Με καρτερία. Εσύ Κύριε και Θεέ μου, θέλω μονάχα να φωτίζεις τις σκέψεις μου και να καθοδηγείς τις πράξεις μου και τα βήματά μου!!! Εσύ να κάνεις στιβάρα τα χέρια μου, σταθερά τα πόδια μου, και να φυτέψεις θάρρος στην καρδιά μου!!! Αμήν!!!

Μην τα βλέπετε όλα μέσα από την Λογική!!! Εκεί που τελειώνει η λογική του ανθρώπου, αρχίζει η Πίστη προς τον Κύριο και Θεό… Έρχονται δύσκολες στιγμές που ίσως να μην έχουμε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας, ένα ζεστό πιάτο φαγητό και ένα ποτήρι νερό! Τι θα κάνετε, αν δεν έχετε ένα χωραφάκι και ενα πατρικό στο χωριό και ζείτε στα τσιμέντα και στις μεγαλουπόλεις!!! Πίστης!!! Ξέρετε τι θα έκανα εγώ? Θα έλεγα: Κύριε μου και Θεέ μου, αυτό ήταν, το σπίτι μου έπεσε, το φαγητό μου τέλειωσε, νερό δεν μου βρίσκετε… Είμαι Θεέ μου και εγώ σαν τα σπουργίτια, σαν τα περιστεράκια, όπως φροντίζεις γι’ αυτά, φρόντισε και για μένα…!!! Εσύ είσαι και το Οξυγόνο μου, και η Τροφή μου, και το Νερό μου και ότι άλλο μπορεί να χρειαστώ!!! Εξάντλησα τα δικά μου μέσα και όλες τις διαθέσιμες επιλογές… Εμπιστεύομαι πλέον τον εαυτό μου στην Πρόνοια και στην Αγάπη σου, Εσύ ορίζεις πλέον την ζωή μου… Τέτοια Πίστης χρειάζεται, για τα γεγονότα που έρχονται!!!

Μην φοβάστε για κορονοϊό μέσα στις εκκλησίες, Οίκος του Θεού είναι, Θεία Κοινωνία, Σώμα και Αίμα Χριστού είναι, όλα Αγιασμένα είναι. Οι επιπτώσεις και η θνητότητα του κορονοϊού στην παρούσα μορφή του, είναι παρόμοιες με αυτές τις εποχικής γρίπης…!!! Ο πιστός χριστιανός δεν κολλάει τίποτα!!!Παλιά κοινωνούσανε από το ίδιο κουτάλι, λεπροί και άρρωστοι, με πανώλες και χολέρες και δεν μετέδιδαν τίποτα!!! Κορονοϊός, Κρονίου υιός, Αντίχριστος!!! Τις οικονομίες θέλουν να χτυπήσουν, παγκόσμιο οικονομικό κράχ, παγκόσμιο πόλεμο, για να φέρουν τον ψευτοσωτήρα τους…!!! Τρελοί κυβερνάνε σε όλα τα κράτη και πέρνουν εντολές από την μασωνία και τον σιωνισμό, νεοταξίτες, τρελοί για δέσιμο!!! Θα κάνουν παγκόσμιο πόλεμο, θα τους ξεφύγει από τον έλεγχο και αν δεν επενέβαινε ο Χριστός θα τίναζαν την Γή στον αέρα για ένα ψευτοσωτήρα που θέλει να γίνει παγκόσμιος κυβερνήτης!!! Παλαβοί!!!

Καταστράφηκε όλη η Ελλάδα οικονομικά και τα παλικάρια που κυβερνάνε, ενδιαφέρονται μόνο για τα εμβόλια… Γνωστός μου, ελεγκτής στην εφορία, μου είπε χαρακτηριστικά, ότι τα ταμειακά διαθέσιμα του Κράτους επαρκούν μέχρι τον Μάρτιο… Μακριά από τα εμβόλια, μόνο για προστασία από τον κορονοϊό δεν φτιάχτηκαν… Βάζει την υπογραφή και την σφραγίδα του πάνω μας ο αρχικερατάς!!!
Ετοιμαστείτε αδέρφια υλικά και πνευματικά και από εκεί και πέρα έχει ο Θεός!!! Θα αγωνιστούμε με πίστη και υπομονή και ότι ευλογήσει για τον καθένα ο Θεός!!! Κάποιοι θα δούν την Αναλαμπή από τον Ουρανό και κάποιοι θα την ζήσουν!!!

Τα λοκντάουν θα τα πάνε σε μάκρος, για να μας εμβολιάσουν όλους και να μας κάνουν όλους επαίτες και ζητιάνους, να παρακαλάμε για επιδόματα και παροχές από το κράτος. Καταστρέφουν τις ζωές μας, δεν τους φτάνει, θέλουν να καταστρέψουν και τις ψυχές μας!!!
Και θα σου λένε, εμβόλιο, πιστοποιητικό υγείας, για να κυκλοφορείς παντού και κάρτα του πολίτη για να κάνεις οποιαδήποτε συναλλαγή!!! Μα δεν θα μπορέσουν, θα τους προλάβουν οι εξελίξεις!!!

Μετάνοια, Μετάνοια, Μετάνοια αδέρφια, πλέον ούτε η φύση θα μας ανέχεται, θα αρχίσει να επαναστατεί ενάντια στην αμαρτία του ανθρώπου και όλο αυτό το δαιμονικό σύστημα που καταστρέφει και την Γή και τον άνθρωπο!!!

Θάρρος στην καρδιά σας κανένα κακό ή κακουχία να μην σας λυγίζει, θάρρος και Πίστης, Εμπιστοσύνη στον Άγιο Τριαδικό Θεό!!!

Γίνετε Αγωνιστές, γίνετε Λέοντες όπως οι πρόγονοί μας!!! Δείτε τον λαό του Θεού, Άγιοι, Όσιοι, Μάρτυρες, απλοί χριστιανοί, όλους από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο, μέχρι τον ίδιο τον Θεό, τον γλυκό Χριστό, όλοι σηκώσανε το Σταυρό τους, άλλος μικρότερο άλλος μεγαλύτερο, όλοι περάσανε κακουχίες, βάσανα, δοκιμασίες και ένα σωρό άλλα!!!
Πίστη, Εμπιστοσύνη στον Κύριο και Θεό!!!

Υπομονή, καρτερία, θάρρος, δύναμη στις δοκιμασίες…

Ξυπνήστε όμως από τον λήθαργο και την χειμερία νάρκη που έχετε πέσει, ούτε οι αρκούδες δεν κοιμούνται τόσο πολύ!!!! Αφυπνιστείτε, προετοιμαστείτε, αντιδράστε… Ιούδες κυβερνάνε και μας πάνε σε καταστροφή, πιο μεγάλη ακόμα και από την Μικρασιατική καταστροφή!!!

Αν χρειαστεί να αγωνιστούμε για Χριστό και Πατρίδα, θα το κάνουμε και ότι είναι θέλημα Θεού!!!
Έλληνες, Έλληνες είμαστε μωρέ, πείτε το, φωνάχτε το, Έλληνες, νιώστε την δύναμη και το μεγαλείο που κρύβει αυτή η λέξη!!! ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Όλους να σας προστατεύει και να σας δίνει δύναμη ο Άγιος Τριαδικος Θεός αδέρφια και σας και τις οικογένειές σας!!!

Όλοι αυτοί που αντιστρατεύονται τον Κύριο και Θεό και κυνηγάνε το ποίμνιό του ή θα μετανοήσουν ή θα εκλείψουν… Οι Πνευματικοί

Νόμοι θα ισχύσουν, η Δικαιοσύνη του Κύριου και Θεού αυτήν την φορά θα αρχίσει να αποδίδεται από εδώ κάτω στην Γή και όχι πάνω στον Ουρανό!!!

Πίστη-Θάρρος-Ελπίδα-Υπομονή!!! Μην φοβάστε, είστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, είστε Έλληνες, τρείς λέξεις με μεγάλη ιστορία, με βαριά κληρονομιά!!! Δεν έχετε δικαίωμα να φοβάστε!!!

Έσσεται ήμαρ!!!

Ένας αμαρτωλός

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΟιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

 

Loading…