ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός και μια τρισάθλια κυβέρνηση!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 18 Σεπ 2022 - 9:39

Την ώρα που υπουργός της κυβέρνησης απειλεί τους Έλληνες ότι θα πεθάνουν από το κρύο τον χειμώνα, που το ένα φτωχόσπιτο μετά το άλλο μένει χωρίς ρεύμα επειδή δεν διαθέτει τα χρήματα να πληρώσει τους υπέρογκους λογαριασμούς, που πολλές επιχειρήσεις θα κλείσουν λόγω υπερβολικών εξόδων και ενώ οι περισσότεροι κτηνοτρόφοι σφάζουν το 60 – 70% του ζωικού κεφαλαίου τους και όλα αυτά γιατί η αποτυχημένη κυβέρνηση δεν φρόντισε να υπάρχει φθηνή ενέργεια στη χώρα μας, ο Μητσοτάκης αποφασίζει να χαρίσει 1.000.000 τόνους λιγνίτη από την περιουσία του ελληνικού λαού στα Σκόπια! Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά στην πράξη ότι η Ελλάδα δεν είναι ανεξάρτητο κράτος αλλά ένα υποκατάστημα το όποιο διοικούν διορισμένοι υπάλληλοι!

Έλληνα αφυπνίσου, σου κλέβουνε τη γη σου!

 

Γραφείο Τύπου “Εθνεγερσίας”

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr