ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ένας μαραθώνιος ενημέρωσης για τα εμβόλια από τον αναπλ. Καθηγητή Τεχνητής Νοημοσύνης στην Αγγλία στις Τεχνολογίες Υγείας με ερευνητικό έργο στη Μεταφραστική Ιατρική, Γιάννη Κυπραίο.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΜΑΡΙΑ. - 16 Δεκ 2021 - 8:52

Μπορεί να μην είμαι γιατρός, αλλά όταν βλέπω έναν Bhakdi να κλαίει και έναν Γ.Κυπραίο με μία τόσο σπάνια ειδικότητα σίγουρα προβληματίζομαι …Στην επιστήμη, για να είναι επιστήμη δεν μπορεί να έχουν όλοι δίκιο. Η επιστήμη στηρίζεται σε αποδείξεις. Ακολουθούν βίντεο που εξηγεί τους βιοαισθητήρες, τα λιπίδια, τα νανοσωματίδια και το ψηφιακό σφράγισμα…

Ειλικρινά αναρωτιέμαι όλοι αυτοί οι τηλεειδικοί τι επίπεδο και ποιότητα γνώσεων έχουν σε σχέση με την τρέχουσα τεχνολογία, καθώς και τι πρόσβαση μπορεί να έχει κάποιος σε τόσο εξειδικευμένες επιστήμες.

Καλό Παράδεισο στον Γ.Τράγκα, που έφυγε με παράπονο από το σινάφι του, που κλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα.

Δεν ξέρω ποιος ήταν ο άνθρωπος Γ.Τράγκας, όμως όσα λάθη και να έχει κάνει κάποιος, έχει πάντα δικαίωμα να μετανοήσει και αυτό το γνωρίζει μόνο ο Θεός και κανείς άλλος.

Μαρία Βούλγαρη

Σχόλια για το ανεξάλειπτο σφράγισμα video Γ.Κυπραίος

Κριτική Σκέψη και έρευνα

Περισσότερα video στον παρακάτω σύνδεσμο: ΕΔΩ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr