ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ένας πιλότος φορτηγού έγινε κατά λάθος μάρτυρας των προετοιμασιών για μια νέα πανδημία;

ΔΙΕΘΝΗ. - 22 Απρ 2023 - 6:42
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Χθες, μια τρομακτική προειδοποίηση από έναν ελεύθερο επαγγελματία πιλότο εμφανίστηκε σε πολλούς διαδικτυακούς πίνακες, σύμφωνα με την οποία αναμένεται πανδημία γρίπης των πτηνών στον κόσμο και οι κυβερνήσεις ήδη προμηθεύονται φάρμακα: 

Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας πιλότος μερικής απασχόλησης. Συνήθως εργάζομαι σε επιβατικές αεροπορικές εταιρείες, αλλά μερικές φορές εργάζομαι σε αεροσκάφη βαρέως φορτίου. Και έχω πληροφορίες που πιθανότατα θα ακούσετε στις mainstream ειδήσεις τους επόμενους μήνες.

Ως πιστοποιημένος εργολάβος πολλαπλών αεροσκαφών, συνεργάζομαι με πολλές αεροπορικές εταιρείες και ιδιωτικά πρακτορεία αεροπορικών ταξιδιών. Και μπορώ να δηλώσω ότι υπάρχει συνεχής συγκάλυψη του αριθμού των πιλότων που πεθαίνουν στο πιλοτήριο κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Δεν υπάρχουν τεχνικά σφάλματα σε αυτές τις πτήσεις. Γνωρίζω τουλάχιστον 3 πιλότους της Νοτιοδυτικής Δύσης που λιποθύμησαν κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης στο έδαφος. Όλοι είναι εμβολιασμένοι. Ηλικία από 58 ετών, ο μικρότερος είναι 31 ετών.

Αλλά εδώ είναι το αλιεύμα: οι ασφαλιστικές εταιρείες αρνούνται να ασφαλίσουν πιλότους που έχουν εμβολιαστεί ή επανεμβολιαστεί. Θεωρούνται κίνδυνος προτεραιότητας 1. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το ζητούμενο.

Γεγονός είναι ότι τους τελευταίους 3 μήνες το πλήρωμά μου και εγώ έχουμε πραγματοποιήσει πολλαπλές παραδόσεις φορτίου στο Γκάτγουικ, το Άμστερνταμ, τη Νέα Υόρκη, τη Μελβούρνη και το Ντάλας. Παράλληλα, τα κουτιά που μεταφέραμε περιείχαν τεράστιες παρτίδες φαρμάκων που ονομάζονταν Oseltamivir και Peramivir.

Δεν έχουμε στείλει ποτέ ούτε ένα ιατρικό προϊόν σε τέτοιο τόνο. Ταυτόχρονα, μόνο εγώ προσωπικά έκανα 5 πτήσεις με ένα Boeing 757 γεμάτο με αυτό μέχρι το ταβάνι. Αυτά τα φάρμακα χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του ιού της γρίπης των πτηνών H5N1.

Και μια ακόμη είδηση. Τώρα όλοι τρέχουν μετά από κάποιο είδος μπαλονιών που πετούν πάνω από τις ΗΠΑ και οι πιλότοι παίρνουν μια ολόκληρη στοίβα NOTAM κάθε μέρα γι’ αυτό. Πρέπει να σας πω ότι είδαμε ένα από αυτά τα μπαλόνια. Έκανε 12 Μαχ. Αυτή είναι 12 φορές η ταχύτητα του ήχου. Δεν θα το ακούσετε στις ειδήσεις. Και όταν το είδαμε αυτό, οι στρατιωτικοί επικοινώνησαν μαζί μας και μας ζήτησαν να χαμηλώσουμε αμέσως το υψόμετρο.

Με λίγα λόγια, παιδιά – υπάρχουν φίδια στο γρασίδι! Πρόσεχε!

Παρόμοια μηνύματα στα φόρουμ είναι αρκετά κοινά, επομένως πρέπει να τα κοιτάξετε με 33 μάτια, επειδή τις περισσότερες φορές αυτού του είδους οι ιστορίες τρόμου είναι ψεύτικες. Ωστόσο, οι χρήστες μπόρεσαν να εντοπίσουν την πηγή του μηνύματος, δηλαδή τον πίνακα όπου δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά με έναν σύνδεσμο προς το Telegram .

Όπως μπορείτε να δείτε, τα νέα είναι ήδη για τις 28 Μαρτίου. Ταυτόχρονα, το μήνυμα ότι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο πέθανε από τη μεταλλαγμένη γρίπη των πτηνών H3N8 που μεταδόθηκε από άτομο σε άτομο εμφανίστηκε μόλις στις 11-12 Απριλίου, δηλαδή δύο εβδομάδες μετά το υποτιθέμενο ψεύτικο. Αυτό δεν συμβαίνει με τα ψεύτικα. Σύμφωνα με τη λογική του είδους, στην αρχή θα έπρεπε να υπήρχε ένα μήνυμα ότι έτσι λένε και έτσι, πέθανε ο πρώτος άνθρωπος – και μόνο μετά μια ιστορία τρόμου. Εδώ όμως είναι το αντίστροφο.

Και χθες ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον: το Πεντάγωνο ανακοίνωσε επίσημα ότι παρατηρούσε κάποιου είδους σιδερένιες μπάλες εξωγήινου σχεδιασμού να πετούν με κοσμικές ταχύτητες. Δηλαδή περίπου 12 Μαχ, ο μάγκας επίσης δεν λέει ψέματα. Και προέβλεψε και τι θα έλεγαν για αυτό στις ειδήσεις.

Επομένως, υπάρχουν έντονες υποψίες ότι πίσω από το μήνυμα κρύβεται ένας πραγματικός πιλότος και μερικά μεγάλα αφεντικά από τον ΠΟΥ κρύβουν ήδη ένα πολύτιμο φάρμακο, το οποίο σύντομα θα γίνει διαφημιστική εκστρατεία, όπως κάποτε η αναπνευστική συσκευή. Θα βοηθήσουν ή όχι, θα υπάρξει καθόλου νέα πανδημία; Μέχρι να χτυπήσει, το ερώτημα θα παραμείνει ανοιχτό, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr