ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Κασιδιάρης! «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να διαλύσει την οικογένεια»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 8 Μαΐ 2018 - 18:26
Loading...

Σε μία καταγραφή της άποψης που έχει η πλειοψηφία της κοινωνίας για την υπερπροοδευτικότητα του ΣΥΡΙΖΑ, εξελίχθηκε η ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη με αφορμή το άρθρο 8 του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών…

Ο κ. Κασιδιάρης χαρακτήρισε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μη φυσιολογικούς και παρά φύσιν, λέγοντας ότι ζουν σε έναν κόσμο που όλα είναι ροζ και δεν υπάρχουν φύλα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει εθνομηδενιστικά νομοθετήματα. Μιλάμε για την ύστατη παρακμή, την οριστική διάλυση των πάντων, τον απόλυτο εκφυλισμό. Φυσιολογικό είναι ό,τι εξελίσσεται σύμφωνα με τη φύση, στη φύση δυνατότητα αναπαραγωγής έχουν τα ετερόφυλα άτομα. Αν εσείς σήμερα νομοθετείτε να υιοθετούν παιδιά τα ομόφυλα άτομα, δεν είστε φυσιολογικοί, είστε παρά φύσιν. Στόχος είναι η διάλυση της οικογένειας που είναι το βασικό κύτταρο του εθνικού κράτους. Έχετε στόχο να διαλύσετε τον πυρήνα της κοινωνίας, να ισοπεδώσετε το εθνικό κράτος, ένα κλασικό σχέδιο της παγκοσμιοποίησης στο οποίο αντιστέκεται μόνο η Χρυσή Αυγή»

Ομως ο κ. Κασιδιάρης δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ασκεί ρατσισμό σε βάρος όσων σκέφτονται φυσιολογικά και με αφορμή το κείμενο των 60 και πλέον πανεπιστημιακών ανέφερε ότι τους έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ να υπογράψουν ένα έγγραφο που βρίθει αντιεπιστημονικών απόψεων.

crashonline.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter