ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

”Έπεσαν” οι μάσκες-Επιστολή Δημοκρατικών & Ρεπουμπλικάνων σε Μπάιντεν: ”Να ενισχυθεί η Ουκρανία & με άλλα Bayraktar”!

ΔΙΕΘΝΗ. - 9 Απρ 2022 - 11:26
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Αποκλειστικό Directus

Αμερικανοί νομοθέτες προτρέπουν τον Μπάιντεν να ενισχύσει την άμυνα της Ουκρανίας, μεταξύ άλλων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar. Οι νομοθέτες καλούν τον Μπάιντεν να βοηθήσει την Ουκρανία με μεγαλύτερη γκάμα δυνατοτήτων μη επανδρωμένων εναέριων συστημάτων συμπεριλαμβανομένων των TB-2.Η επιστολή, με ημερομηνία 4 Απριλίου, τονίζει την ανάγκη ο Μπάιντεν να βοηθήσει την Ουκρανία να αμυνθεί από αερομεταφερόμενες απειλές και λέει ότι ο Μπάιντεν θα πρέπει να στείλει επιπλέον πυραύλους Stinger στη χώρα, καθώς και να της παράσχει πυραυλικά συστήματα εδάφους-αέρος μεγάλου βεληνεκούς.

Στην επιστολή, οι νομοθέτες καλούν συγκεκριμένα τον Μπάιντεν να παράσχει στην Ουκρανία τα συστήματα Bayraktar TB-2.

Το TB-2 και παρόμοια drones θα επιτρέψουν στην Ουκρανία «να αντιμετωπίσει τις ρωσικές τακτικές πολιορκίας, ειδικά στην Ανατολική Ουκρανία», ανέφερε η επιστολή που συνυπογράφουν 44 μέλη του Κογκρέσου.

Η επιστολή συντάχθηκε από τους βουλευτές Andy Kim, Jason Crow και Peter Meijer.

Έτσι λοιπόν, επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ μας, καθώς λίγο νωρίτερα, αναφέραμε πως οι ΗΠΑ ”διαφημίζουν” τα τουρκικά Bayraktar!

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr