ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έρευνα για «μαϊμού» εμβολιασμό πολιτικού στο ΑΧΕΠΑ!

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. - 2 Σεπ 2021 - 12:24

Μια νέα υπόθεση «μαϊμού» εμβολιασμού, με πρωταγωνιστές ένα πολιτικό πρόσωπο της Θεσσαλονίκης και τον διοικητή του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ερευνά ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης της Θεσσαλονίκης.

Οι έρευνες άρχισαν μετά την καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Μπάμπης Κοροξενός.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνδικαλιστής, πολιτικό πρόσωπο της περιοχής πήγε σε προγραμματισμένο ραντεβού στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου. Την ώρα, όμως, που ήρθε η σειρά του να εμβολιαστεί, ο διοικητής του ιδρύματος πήρε τη σύριγγα από τη νοσηλεύτρια που επρόκειτο να κάνει το εμβόλιο.

«Στις 22 Μαΐου, στις 2.15 το μεσημέρι, πολιτικό πρόσωπο ήρθε να εμβολιαστεί στο νοσοκομείο. Πέρασε όλη τη διαδικασία καταγραφής, αλλά την ώρα που πήγε να τον εμβολιάσει η νοσοκόμα, ο διοικητής πήρε τη σύριγγα και είπε πως θα τον εμβολιάσει ο ίδιος στο γραφείο του. Δεν ξέρουμε τι έγινε και αν το έκανε, αλλά μετά πήρε κανονικά πιστοποιητικό. Αν είναι έτσι, να πάρουμε πιστοποιητικά και όλοι οι υγειονομικοί που δεν εμβολιαζόμαστε» κατήγγειλε ο κ. Κοροξενός.

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε τη αντίδραση του καταγγελλόμενου διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος κάλεσε τον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων να προχωρήσει σε συγκεκριμένη καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές, με στοιχεία και ονόματα.

emvoliasmos 20

Υπενθυμίζεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη περίπτωση που καταγγέλλεται ότι σε δημόσιο νοσοκομείο έχει γίνει προσπάθεια «μαϊμού» εμβολιασμού με πρωταγωνιστές γιατρούς και ανθρώπους που θέλουν να αποφύγουν το εμβόλιο χωρίς να υποστούν τις συνέπειες του νόμου. Αντίστοιχη περίπτωση, που μάλιστα είχε προκαλέσει την αντίδραση του εισαγγελέα αλλά και της κοινής γνώμης, καταγράφηκε πριν από δύο μήνες στο Νοσοκομείο της Βούλας, ενώ παρόμοια περιστατικά έχουν καταγγελθεί και στη βόρεια Ελλάδα.

Αυτό που προβληματίζει είναι πως φαίνεται ότι το σύστημα των εμβολιασμών παραμένει διάτρητο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τέτοια «παραθυράκια» σε όσους θέλουν να παρατυπήσουν.

newsbreak.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr