ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Έσκασαν» το «ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΗΓΗΜΑ»!!! Εξελίξεις ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, τι είπαν για τους ανθρώπους ανά τον πλανήτη – BINTEO

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 19 Νοέ 2021 - 22:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Πως και γιατί θα φέρουν απόλυτη χούντα, προκειμένου να επιτευχθεί ο «ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ», δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του el.gr

Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, μέντορας των δύο τελευταίων πρωθυπουργών της Ελλάδας και φαινομενικός επικεφαλής της Μεγάλης Επανεκκίνησης, Klaus Schwab, ανακοίνωσε μια νέα παγκοσμιοποιητική πρωτοβουλία που ονομάζεται Great Narrative – Το Μεγάλο Αφήγημα, αρνητικά μπορεί να σμαίνει και το Μεγάλο Παραμύθι-, κατά τη διάρκεια συνόδου κορυφής στο Ντουμπάι την περασμένη εβδομάδα.

«Είμαστε εδώ για να αναπτύξουμε το Μεγάλο Αφήγημα, μια ιστορία για το μέλλον», είπε ο Schwab την Πέμπτη, μαζί με τον Υπουργό Υπουργικών Υποθέσεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Mohammad Abdullah Al-Gergawi.

«Για να διαμορφώσεις το μέλλον, πρέπει πρώτα να φανταστείς το μέλλον, πρέπει να σχεδιάσεις το μέλλον και μετά να το εκτελέσεις (σ.σ. ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ). Θα δούμε πώς φανταζόμαστε, πώς σχεδιάζουμε, πώς εκτελούμε το Μεγάλο Αφήγημα, πώς ορίζουμε την ιστορία του κόσμου μας για το μέλλον», πρόσθεσε.

Ο Schwab κατηγόρησε τους «εγωκεντρικούς» ανθρώπους και την «πολυπλοκότητα του κόσμου» για την αδυναμία ίσως των παγκοσμιοποιητών να εφαρμόσουν τα σχέδια τους.

«Οι άνθρωποι έχουν γίνει πολύ πιο εγωκεντρικοί, και ως ένα βαθμό, εγωιστές. Σε μια τέτοια κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολο να δημιουργηθεί ένας συμβιβασμός γιατί η διαμόρφωση του μέλλοντος, ο σχεδιασμός του μέλλοντος συνήθως χρειάζεται μια κοινή βούληση των ανθρώπων (σ.σ. Άρα θα αποφασίσουν οι λίγοι για τους πολλούς, αν δεν μπορέσει να πειστεί ο πλανήτης – βλ. σκύλιασμα για τα υποχρεωτικά εμβόλια! ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ)», είπε στο κοινό.

«Ο κόσμος έχει γίνει τόσο πολύπλοκος. Οι απλές λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα δεν αρκούν πλέον. Σήμερα δεν υπάρχει πλέον διαχωρισμός μεταξύ κοινωνικών, πολιτικών, τεχνολογικών, οικολογικών — όλα είναι συνυφασμένα (σ.σ. προ των πυλών ο καινούριος ψηφιακός κόσμος», υπογράμμισε και συνέιχισε:

«Αισθανθήκαμε ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεργαστούμε πραγματικά σε παγκόσμιο επίπεδο για να διασφαλίσουμε ότι χρησιμοποιούμε τις δυνατότητες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης προς όφελος της ανθρωπότητας, επειδή η τεχνολογία έχει επίσης ορισμένες παγίδες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εις βάρος της ανθρωπότητας (σ.σ. Ως εκ τούτου θα προταθεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΧΗ Η ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΛΑΣΚΩΒΗ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ, που δήθεν θα προστατεύει τους ανθρώπους από αυτήν)».

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ WEF

«Η συνάντηση του Μεγάλου Αφηγήματος αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της πρωτοβουλίας Great Narrative, μια συλλογική προσπάθεια των κορυφαίων στοχαστών του κόσμου να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμες προοπτικές και να συνδημιουργήσουν ένα ΑΦΗΓΗΜΑ που μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ενός πιο ανθεκτικού, περιεκτικού και βιώσιμου οράματός μας. Συλλογικό μέλλον.

Κορυφαίοι στοχαστές από διάφορες γεωγραφίες και κλάδους – συμπεριλαμβανομένων μελλοντολόγων, επιστημόνων και φιλοσόφων – θα συνεισφέρουν νέες ιδέες για το μέλλον. Οι σκέψεις τους θα μοιραστούν σε ένα προσεχές βιβλίο, The Great Narrative, που αναμένεται να εκδοθεί τον Ιανουάριο του 2022.

Ενδεχομένως, κάθε είδους πληροφορία που αντιτίθεται στη λεγόμενη Μεγάλη Αφήγηση θα στοχοποιηθεί ως παραπληροφόρηση και θα λογοκριθεί, στην καλύτερη των περιπτώσεων, όπως συμβαίνει τώρα με τον COVID! Όλα μια πρόβα;;;

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…