ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έτοιμοι για εμφυτεύσεις; Καταρρίφθηκε το βασικότερο επιχείρημα «για τα τσιπάκια» (Βίντεο)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 5 Σεπ 2019 - 22:30
Loading...

Του Γιώργου Φαρμάκη
Στην προχωρημένη Σουηδία οι άνθρωποι βάζουν μικροτσίπ μέσα τους.

Το βασικό επιχείρημα είναι ότι με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να κουβαλάνε χρήματα.Αυτό το χαρακτηριστικό δημιουργεί το πλεονέκτημα της ασφάλειας όπως λένε, αφού οι κλέφτες δεν βρίσκουν πορτοφόλια.

Ας δούμε τα πράγματα λογικά και ψύχραιμα:

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενό μας άρθρο, οι Κινέζοι έβγαλαν ένα σύστημα το οποίο ελέγχει τα βιομετρικά των πολιτών και έτσι πραγματοποιούνται οι πληρωμές. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ!

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν συμφωνούμε με το κινεζικό μέτρο ΑΛΛΑ:

Αφού υπάρχει η δυνατότητα να υπάρχει αχρήματη κοινωνία χωρίς να υπάρχει η προϋπόθεση της εμφύτευσης μικροτσίπ και όχι μόνο, τότε γιατί «φαγώθηκαν» να κάνουν προπαγάνδα σε όλο τον πλανήτη;

Σημαντικό είναι να σκεφτούμε και το εξής: Μόλις καταρρίφθηκε το βασικό επιχείρημα όσων προωθούν την εμφύτευση των μικροτσίπ, οι οποίοι λένε ότι δήθεν το κάνουν για την ασφάλειά μας. Με το κινεζικό σύστημα μόνο αν…μας κλέψουν ολόκληρους θα καταφέρουν να μας αποσπάσουν χρήματα.

Εξήγηση! Φυσικά και δεν προτιμάμε οποιαδήποτε μέθοδο σκλαβιάς. Απλά η σκέψη μας, είναι πολύ λογική. Η «δουλειά» μπορεί να γίνει και χωρίς να γίνει κάποια επέμβαση στο σώμα μας.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ;

Πηγή εικόνας: pexels

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter