ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έτσι είναι μια φυλακή κορωνοϊού – Σοκαριστικό ρεπορτάζ, όλα άρχισαν, vid

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 28 Ιαν 2021 - 21:31
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
Το el.gr σας παρουσιάζει την πρώτη κορωνό-φυλακή στην Γερμανία…

Όποιος, στο Schleswig-Holstein της Βόρειας Γερμανίας, δεν συμμορφώνεται με την καραντίνα και τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας στο μέλλον, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις, θα καταλήξει πίσω από τα κάγκελα!

Όπως μεταδίδει η έγκριτη εφημερίδα «BILD», η περιοχή Segeberg δημιούργησε φυλακή για τους «ταραχοποιούς του Covid19» στο πρώην κέντρο κράτησης ανηλίκων Moltsfelde.

«Αυτή είναι η τελευταία επιλογή για εμάς εάν κάποιος απλά δεν θέλει να συμμορφωθεί με τους κανόνες. Αλλά πρέπει να προηγηθούν πολλά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο», λέει στην BILD, ο διοικητής της επαρχίας, Jan-Peter Schröder.

 

 

«Οι παραβάτες θα πρέπει να έχουν συλληφθεί αρκετές φορές από την αστυνομία επειδή εγκατάλειψαν την καραντίνα. Ακολουθεί η «ομιλία κινδύνου», όπου αξιωματούχοι προειδοποιούν τον πολίτη. Εάν ούτε αυτό λειτουργήσει, τότε το περιφερειακό δικαστήριο έχει την τελευταία λέξη. Κάθε επαρχία στο Schleswig-Holstein μπορεί να χρησιμοποιήσει την εγκατάσταση για τέτοιες περιπτώσεις», είπε ο Schroeder.

Ο χώρος- «κελί» έχει μέγεθος 12 τ.μ.! Εκεί θα πρέπει να ζουν, όσοι εγκαταλείψουν παράνομα το σπίτι τους, σχολιάζει η εφημερίδα.

Εκείνοι που θα μπουν στην φυλακή κορωνοϊού θα έχουν δυσάρεστες μέρες μπροστά τους: Διατίθενται δωμάτια δώδεκα τετραγωνικών μέτρων. Συνταξιούχοι αστυνομικοί και σωφρονιστικοί υπάλληλοι φροντίζουν τους κρατούμενους σε ένα σύστημα τριών βαρδιών. Σαράντα προσφέρθηκαν εθελοντικά για αυτό.

Όλοι τους βεβαιώνουν ότι τηρούνται αυστηροί κανόνες: Χωρίς εξωτερική πρόσβαση στην αυλή, χωρίς επίσκεψη!

el.gr
Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr